Na galiu ir as pasisakyti apie gimdyma AK. Kadangi papuoliau ten tuo metu, kai buvo didziulis gimdymu vajus (ta savaitgali gime 40 leliuku, o nakti dar 10), tai nieks ten su manim nesisackino. Vaziavau planiniam CP, nuvaziavau apie 9 val., pamatavo toniukus, paziurejo su echoskopu ar viskas gerai, paskui liepe persirengti ir apie 10 val. mane jau vede i palata, tik kad palatu tusciu ir lovu nebuvo, teko apie 2 valnadas laukti koridoriuje su visom tasem
, na nors ne as viena laukiau... Apie pietus pagulde pas neisnesiotuku mamytes, kadangi viena mamyte isvaziavo i Santariskes, tai atsirado lova, tai ja man ir uzleido. Vakare jau perkele i 4-viete gimdyviu palata.
Apie vienvietes nebuvo net kalbos jokios kad bus galima ja gauti bent jau tuo metu, nes kaip sakiau net koridoriuje reikejo laukti, kad gauti lova... Po CP perkele i pooperacine palata 3 a., ir vis sesute klausinejo kur mano vyras, kodel jis ne su manim ir pan., nes kitos kur gulejo irgi po CP buvo su vyrais. Kadangi taip jau reikalavo, kad vyras butu salia, teko ji issikviesti, nors ir nesupratau kam, tik veliau paaiskejo, kad vyro reikejo, kad padetu mane perkelti is ten esancios lovos i lova ant ratuku ir kad nuveztu i palata, nes jos vienos nesugebejo...
Siaip priekaistu jokiu kaip ir neturiu, aisku personalas skirtingas buvo, viena pamaina geresne, kita nelabai. Ateidavo paklausti kaip jauciames i pan., duodavo jei reikedavo zvakuciu nuo skausmo. Minusas tik tame, kad kiek klausiau taip nei viena sesute ir nesugebejo parodyti kaip taisyklingai maitinti kudiki, to pasekoje grizau namo visa apkandziota ir nugrauzta. Kai vis klausdavau ar galit paziureti ar teisingai ima (.), isgisradavau, ka nemoki papo paduoti ir pan. O siaip daugiau viskas buvo pakenciama...