Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(.sniege. @ 2012 05 31, 13:50)
o is kur zinojai kieno budejimas, gal skambinaisi pries, idomu ar suteiktu tokia info kas budi  g.gif , o gal dar kas zino kaip keiciasi ju ten tos pamainos  g.gif

aš iš vakaro buvau nuvažiavus ten dėl dingusiu leliuko judesių, tai budėjo minėtas gyd.A.P., jis mane apžiūrėjo ir paguldė stebėjimui į gimdyklą..Tada su juo susipažinau, paliko labai nemalonų įspūdį, nenorėjau pas jį gimdyt, tai išsiprašiau išleidžiama prieš vidurnaktį namo, nes veiklos jokios reguliarios kaip ir nebuvo.Išleido, grįžau namo, o namie už valandos kitos prasidėjo rimti sąrėmiai, supratau, kad gimdysiu, bet stengiausi pratempti laiką namie, kad kuo vėliau nuvažiuot į AK, vyliausi, kad spėsiu sulaukt pamainos pasikeitimo..8h ryte išsiruošiau į GN, 8.24h atvažiavau, tai jau pamaina buvo pasikeitusi, budėjo kiti gydytojai, bet nežinau, kelintą jie tiksliai pasikeitė, ar 8h, ar 7h..O 8.52 pagimdžiau..

Bet paskambinus į priimamąjį, manau, pasakytų, kokie gydytojai budi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 01 birželio 2012 - 19:48
QUOTE(Cansado @ 2012 06 01, 20:26)
aš iš vakaro buvau nuvažiavus ten dėl dingusiu leliuko judesių, tai budėjo minėtas gyd.A.P., jis mane apžiūrėjo ir paguldė stebėjimui į gimdyklą..Tada su juo susipažinau, paliko labai nemalonų įspūdį, nenorėjau pas jį gimdyt, tai išsiprašiau išleidžiama prieš vidurnaktį namo, nes veiklos jokios reguliarios kaip ir nebuvo.Išleido, grįžau namo, o namie už valandos kitos prasidėjo rimti sąrėmiai, supratau, kad gimdysiu, bet stengiausi pratempti laiką namie, kad kuo vėliau nuvažiuot į AK, vyliausi, kad spėsiu sulaukt pamainos pasikeitimo..8h ryte išsiruošiau į GN, 8.24h atvažiavau, tai jau pamaina buvo pasikeitusi, budėjo kiti gydytojai, bet nežinau, kelintą jie tiksliai pasikeitė, ar 8h, ar 7h..O 8.52 pagimdžiau..

Tik manau kvailai skambetu paskambinus klausti, "gal galite pasakyti, kokie siuo metu gydytojai budi, nes as ruosiuosi gimdyti lotuliukas.gif "
Nieko cia nepriplanuosim manau, kaip bus lemta taip ir bus, belieka tiketis geriausio biggrin.gif Bent jau as tikiuosi ir esu nusiteikusi, kad viskas bus gerai thumbup.gif
O siandien su seima dar isvaziuojam savaitgaliui i Utena, tai gal ten pagimdysiu, nors tikiuosi, kad spesiu iki Vilniaus atvaziuoti jeigu ka biggrin.gif Bet tase, del visa ko isimesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 06 01, 20:26)

Kaip bebūtų keista, nesako.
Atsakyti
pamaina keicias astunta 4u.gif as visa nakti gimdykloj prabuvau ir 8ta pasikeite pamaina, aciu Dievui...
Atsakyti
QUOTE(Roan @ 2012 06 02, 17:53)
pamaina keicias astunta 4u.gif  as visa nakti gimdykloj prabuvau ir 8ta pasikeite pamaina, aciu Dievui...

g.gif Matyt kad ne visu. As gimdykloj buvau 9 ryte, buvo viena daktare, akusere mano sako - "pas sita nespesi pagimdyt", o kai gimdziau 14 val tai jau buvo kitas. Kada tiksliai jie pasikeeite nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 02 birželio 2012 - 17:32
QUOTE(Kitte @ 2012 06 01, 16:23)
As manau, kad gydytoju pamainos turetu buti kitu grafiku g.gif nes kazkuri mamyte buvo minejusi jog viena gyd. budi nuo 8val. iki 15val. taip kad neaiskus tas ju budejimo intervalas verysad.gif gal is kur nors buti imanoma suzinoti? biggrin.gif

gimdžiau beveik prieš 2m, prasidėjus sąrėmiams vyras paskambino į AK paklausti kas budi, pasakė be jokių išsidirbinėjimų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kitte @ 2012 06 02, 09:58)
Tik manau kvailai skambetu paskambinus klausti, "gal galite pasakyti, kokie siuo metu gydytojai budi, nes as ruosiuosi gimdyti lotuliukas.gif "

kodėl Jūs manot, kad kvailai skambės g.gif tikrai ne schmoll.gif
aš žinojau pas ką tikrai nenoriu gimdyti ir jei ta gyd., būtų budėjus bučiau nė už ką į AK nevažiavus schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
manau pameginti paskambinti galima, juk neprisistatysi ir jei nesakys nesakys smile.gif
o sakykit jei atvaziuoji per viena pamaina ir nespeji pagimdyt , ar tas pas gyd uzbaigia darba ir laukia kol pagimdysi, ar jei keiciasi pamaina tai ir tavo gyd pasikeicia g.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 06 03, 10:53)
manau pameginti paskambinti galima, juk neprisistatysi ir jei nesakys nesakys  smile.gif
o sakykit jei atvaziuoji per viena pamaina ir nespeji pagimdyt , ar tas pas gyd uzbaigia darba ir laukia kol pagimdysi, ar jei keiciasi pamaina tai ir tavo gyd pasikeicia  g.gif

Uzbaigia ir perduoda tave kitam
Atsakyti
Na ka, as katik is AK biggrin.gif viskas ten normaliai, aisku niekas nesokineja apie tave ir kudiki, bet ateina paklausti ar ko nereikia, ar viskas gerai ir gana daznai. Yra ir susiraukusiu pamainu ir issisiepusiu lotuliukas.gif
Del priimanciu gyd. tai man pasake, kad dzniausiai pamaina keiciasi 15val.
Jeigu dar kada reiks vaziuosiu vel i AK tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 06 10, 17:55)
Na ka, as katik is AK biggrin.gif  viskas ten normaliai, aisku niekas nesokineja apie tave ir kudiki, bet ateina paklausti ar ko nereikia, ar viskas gerai ir gana daznai. Yra ir susiraukusiu pamainu ir issisiepusiu lotuliukas.gif

Sveikinu.. mirksiukas.gif Pas kokią gydytoją gimdėt? Ar leido rinktis skyrių? biggrin.gif smagu, kad viskas ok
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 06 10, 17:55)
Na ka, as katik is AK biggrin.gif  viskas ten normaliai, aisku niekas nesokineja apie tave ir kudiki, bet ateina paklausti ar ko nereikia, ar viskas gerai ir gana daznai. Yra ir susiraukusiu pamainu ir issisiepusiu lotuliukas.gif

sveikiname 4u.gif 4u.gif
pas ka gimdet? ka dave, ko nedave? smile.gif
Atsakyti
Gimdziau pirmam skyriuj, pas Povilaitiene 4u.gif paklause ar esu susitarusi, o siaip paklausiau, tai sake viena guldom i viena skyriu, kita i kita, bet paklause ar tinka biggrin.gif kadangi apie ja nebuvau nieko blogo girdejusi, tai ir sutikau biggrin.gif gydytoja faina man patiko, akusere buvo Tatjana irgi gera ir dar kazkokia mergaite manau rezidente, nes ji vandenis nuleidinejo ir poto siuvo, nes teko truputi kirpti per senaji randa verysad.gif
Viska reikejo tureti savo, tik paluciu, tai dave gimdykloj, savu nereikejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 11 birželio 2012 - 12:40