Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Bardana @ 2012 05 30, 21:51)
Kol gulejo naujagimiu skyriuj- viena para, tai rubeliai buvo ligonines, kai atnese man- rengiau savais.

Gimdziau I skyriui- patiko thumbup.gif Paziurejau personala, tai ka tik del V.S. visa skyriu nurasot bigsmile.gif

ir as paziurejau tai jo, manau del to, bet kitame ir yra vienas zmogus kur nenorec, zodziu gaunas 50 x 50, kazin dar ner kur paziuret kada kokie ataostogauja lotuliukas.gif
QUOTE(Klauda @ 2012 05 31, 06:06)
dekui uz atsakymus  4u.gif  o kas tas VS?

paziurek pagal pavardes is saraso ir suprasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar į I sk nenorėjau dėl V.E. (antrą su ja gimdžiau - labai nemaloni, tokia atsumianti savo bendravimu, be to, profesionalumo pas ją oi kaip trūksta doh.gif ) ir A.P. (labai nemalonus, grubus, vyniojantis viską į vatą, mala mala, toks tikrai man schmoll.gif , specialiai dėl jo trečiakart prasidėjus sąrėmiams namie norėjau pralaukti kiek įmanoma ilgiau, kad tik pasibaigtų jo budėjimas doh.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 05 31, 07:47)
Aš dar į I sk nenorėjau dėl V.E. (antrą su ja gimdžiau - labai nemaloni, tokia atsumianti savo bendravimu, be to, profesionalumo pas ją oi kaip trūksta  doh.gif ) ir A.P. (labai nemalonus, grubus, vyniojantis viską į vatą, mala mala, toks tikrai man  schmoll.gif , specialiai dėl jo trečiakart prasidėjus sąrėmiams namie norėjau pralaukti kiek įmanoma ilgiau, kad tik pasibaigtų jo budėjimas  doh.gif ).

nu jo tada, as galvojau kad pirma nepriimineja g.gif , nes kai gulejau tame skyriuje teko susidurti tai tikrai savitas stilius ir kai pasakys ka, tai net verkt norisi doh.gif

o is kur zinojai kieno budejimas, gal skambinaisi pries, idomu ar suteiktu tokia info kas budi g.gif , o gal dar kas zino kaip keiciasi ju ten tos pamainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 05 31, 13:50)
nu jo tada, as galvojau kad pirma nepriimineja  g.gif , nes kai gulejau tame skyriuje teko susidurti tai tikrai savitas stilius ir kai pasakys ka, tai net verkt norisi  doh.gif

o is kur zinojai kieno budejimas, gal skambinaisi pries, idomu ar suteiktu tokia info kas budi  g.gif , o gal dar kas zino kaip keiciasi ju ten tos pamainos  g.gif

Manau turetu pasakyti smile.gif pamainos, man rodos, nuo 8 iki 20, nuo 20 iki 8. Seseliu bent tokios pamainos...gal ir daktaru irgi.
Atsakyti
Noreciau nuomones del I sk. R.J. DEKUI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2012 05 31, 15:05)

puikus pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2012 05 31, 14:05)

is to skyriaus tai tikrai geriausias mano manimu pasirinkimas, teko bendraut, thumbup.gif tikrai liuks
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 05 31, 16:15)
is to skyriaus tai tikrai geriausias mano manimu pasirinkimas, teko bendraut, thumbup.gif  tikrai liuks

Dekoju mergytes uz patarimus 4u.gif

Keistas tik vienas dalykas pasirode, kodel kitos ligonines po gimimo vaikucius rengia ligonines rubukais visa gulejimo laika, pasirupinti reikia tik israsant, ir kaip sakoma specializuota ligonine (suprantu, kad aparaturos atzvilgiu, ne drabuziu), ir, kad tokia tvarka butu nenumatyta, keistoka, matyt remeju pakankamai neturi ... taipogi girdetas niuansas, kad plonesnes adatas (nes ligonine naudoja storas), jei nori, kad panaudotu anestezijos metu, poto ligoninei reikia atpirkti blink.gif Isgirsti apie siuos niuansus is kitu zmoniu, kurie su tuo asmeniskai susidure, tai kodel ligonines butinu daiktu sarase, apie tai nerasoma? Sistema aiski, ji panasi visur... lygiai analogiska situacija, kad sarase nekalbama apie atlygi gydytojui.... bigsmile.gif
Ivertinti skyriaus kuriame gulesiu gydytoju bei personalo prieziura galesiu tik po visko, butinai pasidalinsiu savo patirtimi (atejus laikui) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 05 31, 12:50)

o is kur zinojai kieno budejimas, gal skambinaisi pries, idomu ar suteiktu tokia info kas budi  g.gif , o gal dar kas zino kaip keiciasi ju ten tos pamainos  g.gif

o tai ka, jei jos pamaina, negimdysi tada ta diena biggrin.gif ? Nors aisku tada gali rinktis kita istaiga..

QUOTE(Klauda @ 2012 05 31, 14:05)

Mano nuomone super!
Gimdymas buvo komplikuotas, ir galiausiai buvo CP. bet, kai manes sekancia diena paklause, kada bus antras, sakiau: jei vel pas ji, tai nors rytoj.. smile.gif
Randas grazus, bet man cia ne esminis dalykas, siaip jis ir profesionalus ir labai zmoniskas, siltas.
Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2012 05 31, 17:33)
o tai ka, jei jos pamaina, negimdysi tada ta diena biggrin.gif ? Nors aisku tada gali rinktis kita istaiga..
Mano nuomone super!
Gimdymas buvo komplikuotas, ir galiausiai buvo CP. bet, kai manes sekancia diena paklause, kada bus antras, sakiau: jei vel pas ji, tai nors rytoj.. smile.gif
Randas grazus, bet man cia ne esminis dalykas, siaip jis ir profesionalus ir labai zmoniskas, siltas.

gimdysiu lotuliukas.gif , aisku yra galimybe keisti istaiga arba prasytis pas kita jei yra laisvi keli gydytojai ax.gif , aisku gali buti kad nieko nepakeisi ir tektu pas ta zmogu gimdyt, matysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 31, 14:39)
Manau turetu pasakyti smile.gif pamainos, man rodos, nuo 8 iki 20, nuo 20 iki 8. Seseliu bent tokios pamainos...gal ir daktaru irgi.

As manau, kad gydytoju pamainos turetu buti kitu grafiku g.gif nes kazkuri mamyte buvo minejusi jog viena gyd. budi nuo 8val. iki 15val. taip kad neaiskus tas ju budejimo intervalas verysad.gif gal is kur nors buti imanoma suzinoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 06 01, 16:23)
As manau, kad gydytoju pamainos turetu buti kitu grafiku g.gif nes kazkuri mamyte buvo minejusi jog viena gyd. budi nuo 8val. iki 15val. taip kad neaiskus tas ju budejimo intervalas verysad.gif gal is kur nors buti imanoma suzinoti? biggrin.gif

Kai aš pirmąjį gimdžiau tai pradžioje ( apie 7 ryto) atėjęs apžiūrėti gydytojas sakė, kad jo pamaina iki 12 val. ( dienos) tad čia tikrai neaisku su tuo budejimu.
Atsakyti