Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Kitte @ 2012 05 28, 11:02)
Gal galima issamiau? biggrin.gif kokia tvarka, tai vyksta?

Sveika, gimdziau vasari AK-tai atvykusi i priemima, kol laukiau budinciojo gydytojo apziuros, dokumentus pildanti akusere klause i kuri skyriu noreciau. As rinkausi pirmaji, nes maano nestuma priziurejo gyd. is sio skyriaus. Nu ir mano norai buvo igyvvendinti - patekau butent ten, kur ir norejau thumbup.gif . Sekmes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2012 05 29, 15:12)
Sveika, gimdziau vasari AK-tai atvykusi i priemima, kol laukiau budinciojo gydytojo apziuros, dokumentus pildanti akusere klause i kuri skyriu noreciau. As rinkausi  pirmaji, nes maano nestuma priziurejo gyd. is sio skyriaus. Nu ir mano norai buvo igyvvendinti - patekau butent ten, kur ir norejau  thumbup.gif  . Sekmes.  4u.gif

Na reik tiketis, kad paklaus, o jeigu ne, tai pati bandysiu uzklausti ar galiu rinktis biggrin.gif o jau bus kaip bus, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai smile.gif nes tikrai ne del skyriaus pergyvenu, o tik noriu pas normalu gyd. papulti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 30 gegužės 2012 - 07:30
O kas normalus? biggrin.gif ir 1 i 2 skyriuj yra geru:)
Atsakyti
o man ir idomu kur geriau papult, o pas ka nenorit papult mergaites jei nepaslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 30, 10:49)
O kas normalus? biggrin.gif ir 1 i 2 skyriuj yra geru:)

Na normalus yra normalus tongue.gif , nes apie kai kuriuos kai paskaiciau, tai nenoreciau papulti unsure.gif tai ir sakau, kad nelabai svarbu i kuri skyriu, tik kad viskas sklandziai praeitu ir pan. pagal mamyciu atsiliepimus 2 skyriuje geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2012 05 30, 12:49)
Na normalus yra normalus tongue.gif , nes apie kai kuriuos kai paskaiciau, tai nenoreciau papulti unsure.gif tai ir sakau, kad nelabai svarbu i kuri skyriu, tik kad viskas sklandziai praeitu ir pan. pagal mamyciu atsiliepimus 2 skyriuje geriau ax.gif

tai va svarbiausia kas budes, as antra gimdziau tai papuoliau i pirma, bet buvau susitarus, tik negalejo ten staigiai atvykti, o man cp reikejo, tai kas budejo, bet seip lyg nieko, bet kai supratau gal net geresni specai tam 2 dirba, kazin niekur nera duomenu kokiam skyriuje kokie dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2012 05 30, 15:07)
tai va svarbiausia kas budes, as antra gimdziau tai papuoliau i pirma, bet buvau susitarus, tik negalejo ten staigiai atvykti, o man cp reikejo, tai kas budejo, bet seip lyg nieko, bet kai supratau gal net geresni specai tam 2 dirba, kazin niekur nera duomenu kokiam skyriuje kokie dirba  g.gif

Yra 4u.gif
I skyrius II skyrius
Atsakyti
2 skyrius labai geras wub.gif wub.gif wub.gif
Dar gerai, kad ir naujagimiu skyrius tam paciam aukste wub.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu pasiteirauti, ar po gimdymo ligonine rengia (vysto) vaikelius ligonines drabuzeliais? nes po CP turbut teks kokia savaitele guleti, tiesiog, kad orientuotis, dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2012 05 30, 21:00)
Laba diena,

Noriu pasiteirauti, ar po gimdymo ligonine rengia (vysto) vaikelius ligonines drabuzeliais? nes po CP turbut teks kokia savaitele guleti, tiesiog, kad orientuotis, dekui  smile.gif

taip, po gimdymo naujagimius aprengia ligoninės rūbeliais..
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2012 05 30, 20:00)
Laba diena,

Noriu pasiteirauti, ar po gimdymo ligonine rengia (vysto) vaikelius ligonines drabuzeliais? nes po CP turbut teks kokia savaitele guleti, tiesiog, kad orientuotis, dekui  smile.gif

Kol gulejo naujagimiu skyriuj- viena para, tai rubeliai buvo ligonines, kai atnese man- rengiau savais.

Gimdziau I skyriui- patiko thumbup.gif Paziurejau personala, tai ka tik del V.S. visa skyriu nurasot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bardana @ 2012 05 30, 22:51)
Kol gulejo naujagimiu skyriuj- viena para, tai rubeliai buvo ligonines, kai atnese man- rengiau savais.

Gimdziau I skyriui- patiko thumbup.gif Paziurejau personala, tai ka tik del V.S. visa skyriu nurasot bigsmile.gif

dekui uz atsakymus 4u.gif o kas tas VS?
Atsakyti