QUOTE(kasiopeja @ 2012 05 07, 14:09)
Aš nelabai matau logikos rinktis vienvietę palatą. Vyras 24 val. per parą vistiek nebus su jumis. Jei liksite viena palatoje ir norėsite išeiti į dušą ar WC, paliksite vaikiuką vieną? Aš bijočiau, todėl visus kartus džiaugiausi, kad nebuvau palatoje viena. Aišku, trise gulėti ne stebuklas, dviese būti idealiausia. Bet viena tikrai nenorėčiau
turbūt nežinote, kokia padėtis su palatom po remonto AK
jeigu susimokės pinigėlius ir bus palatoj viena, vyras galės likti visą parą su mama ir vaikeliu..be to, tualetas ir dušas kiekvienoje palatoje, nereikia niekur eiti..jeigu lieki viena toje palatoje, užsirakini duris, prisistumi vaiko lovytę arčiau dušo durų ir dušinies ramiausiai..
Aš irgi norėjau mokamos palatos, su ta mintim ir važiavau gimdyt..Bet kai pagimdžiau anksti ryte, visą dieną ir taip gulėjau viena, palatos kaimynę atkėlė tik vakarop, kitos dienos rytą ją iškėlė į kitą palatą, likau vėl viena, vėl visą dieną buvau viena..Kitą palatos kaimynę atkėlė jau vėlai vakare, o rytą mus išleido namo..Ir visą tą laiką vyras buvo tik kartą trumpam atvažiavęs, tai puikiausiai tvarkiausi viena..
Nors po tos pirmos kaimynės kreipiausi į personalą, norėjau sumokėt tuos pinigus ir ramu, bet pažįstama akušerė paprotino, kad pataupyčiau tuos pinigus, sako, juk gulėsit tik vieną naktį, tai argi verta švaistytis, kiek čia beliko..Ir ji buvo teisi, kad ir kokia čiūdna kaimynė buvo, bet neilgai teko ją pakęsti..
Jei būtų taip, kad tektų pagulėti ten ilgiau, 5-7-10 dienų, tai be abejo imčiau mokamą..