Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Cansado @ 2012 05 04, 20:25)
kaip sužinojot?

jai buvo negalima maitinti. ir vis akusere atejusi primindavo tai... kai paklausiau akuseres kodel kaimynenegali maitinti, pasake, kad norkamane, o ryte atejusi gyd, jai pasake, kad ji serga hepatitu...
gerai tik tiek kad mano maziuko nebuvo salia.. tai as ir nakti mazai palatoj buvau.. sededavau prie jo ar kolidoriuje.. piena nusitraukdavau proceduriniam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bova: 05 gegužės 2012 - 08:38
Sveiki, o kiek kainuoja mokama palata Antakalni? Ir tai kain uz para ar uz visa gulejimo laika?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 05 07, 09:08)
Sveiki, o kiek kainuoja mokama palata Antakalni? Ir tai kain uz para ar uz visa gulejimo laika?

200lt už visą gulėjimo laikotarpį
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2012 04 15, 16:44)
Ar mokamoje palatoje gali pasilikti tik vyras, ar nesvarbu kas? Noriu pasiimti 2metų sūnų "mamyčiuką"  biggrin.gif

Mamos, neišprotėkit. Juk į ligoninę važiuojat, ne į sanatoriją lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 05 07, 09:15)
200lt už visą gulėjimo laikotarpį

Dekui 4u.gif

dar klausimukas, jei pavyksta gauti mokama palata, tai joje as ir busiu viena visa laikotarpi, ar yra tikimybe kad atkels dar kazka? Ir jos vienvietes ar buna ir dvivieciu?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 05 07, 11:11)
Dekui  4u.gif

dar klausimukas, jei pavyksta gauti mokama palata, tai joje as ir busiu viena visa laikotarpi, ar yra tikimybe kad atkels dar kazka? Ir jos vienvietes ar buna ir dvivieciu?

nebėra ten vienviečių palatų, visos yra dvivietės, tik, jei bus galimybė ir jūs pageidausit, galėsit sumokėti pinigėlius ir tada nebeatkels jokios palatos kaimynės pas jus, būsit viena toj dvivietėj palatoj 4u.gif jeigu sumokėsit, tikrai nieko nebeatkels 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 05 07, 08:11)

Aš nelabai matau logikos rinktis vienvietę palatą. Vyras 24 val. per parą vistiek nebus su jumis. Jei liksite viena palatoje ir norėsite išeiti į dušą ar WC, paliksite vaikiuką vieną? Aš bijočiau, todėl visus kartus džiaugiausi, kad nebuvau palatoje viena. Aišku, trise gulėti ne stebuklas, dviese būti idealiausia. Bet viena tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Aisku, nu reikes tada tartis, kad buciau viena, be kaimyniu draugijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2012 05 07, 14:09)
Aš nelabai matau logikos rinktis vienvietę palatą. Vyras 24 val. per parą vistiek nebus su jumis. Jei liksite viena palatoje ir norėsite išeiti į dušą ar WC, paliksite vaikiuką vieną? Aš bijočiau, todėl visus kartus džiaugiausi, kad nebuvau palatoje viena. Aišku, trise gulėti ne stebuklas, dviese būti idealiausia. Bet viena tikrai nenorėčiau  schmoll.gif

turbūt nežinote, kokia padėtis su palatom po remonto AK 4u.gif jeigu susimokės pinigėlius ir bus palatoj viena, vyras galės likti visą parą su mama ir vaikeliu..be to, tualetas ir dušas kiekvienoje palatoje, nereikia niekur eiti..jeigu lieki viena toje palatoje, užsirakini duris, prisistumi vaiko lovytę arčiau dušo durų ir dušinies ramiausiai.. 4u.gif
Aš irgi norėjau mokamos palatos, su ta mintim ir važiavau gimdyt..Bet kai pagimdžiau anksti ryte, visą dieną ir taip gulėjau viena, palatos kaimynę atkėlė tik vakarop, kitos dienos rytą ją iškėlė į kitą palatą, likau vėl viena, vėl visą dieną buvau viena..Kitą palatos kaimynę atkėlė jau vėlai vakare, o rytą mus išleido namo..Ir visą tą laiką vyras buvo tik kartą trumpam atvažiavęs, tai puikiausiai tvarkiausi viena..
Nors po tos pirmos kaimynės kreipiausi į personalą, norėjau sumokėt tuos pinigus ir ramu, bet pažįstama akušerė paprotino, kad pataupyčiau tuos pinigus, sako, juk gulėsit tik vieną naktį, tai argi verta švaistytis, kiek čia beliko..Ir ji buvo teisi, kad ir kokia čiūdna kaimynė buvo, bet neilgai teko ją pakęsti.. biggrin.gif Jei būtų taip, kad tektų pagulėti ten ilgiau, 5-7-10 dienų, tai be abejo imčiau mokamą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 07 gegužės 2012 - 13:26
QUOTE(Cansado @ 2012 05 07, 11:15)
turbūt nežinote, kokia padėtis su palatom po remonto AK  4u.gif 
tualetas ir dušas kiekvienoje palatoje, nereikia niekur eiti..

Gal ir nežinau ax.gif Kai prieš 4 metus gimdžiau jaunėlę, dušo ir WC kiekvienoje palatoje tikrai nebuvo. Bet nieko, rudenį patikrinsiu, mažu iš tiesų gimdymo namai sanatorija pavirto biggrin.gif

O šiaip, turėjau omenyje ne teorinę galimybę vyrui visą laiką būti su gimdyve, bet praktinę pusę. Negi vyras visas tas 3 dienas taip ir neišeina iš ligoninės?
Ir šiaip, nesuprantu aš principo, kam reikalingas vyras prie gimdyvės visą parą. Negi jam kitų rūpesčių nebelieka (buities, kitų vaikų), kol žmona ligoninėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 07 gegužės 2012 - 13:42
QUOTE(kasiopeja @ 2012 05 07, 14:39)
Gal ir nežinau  ax.gif  Kai prieš 4 metus gimdžiau jaunėlę, dušo ir WC kiekvienoje palatoje tikrai nebuvo. Bet nieko, rudenį vėl turėsiu galimybę patikrinti. Mažu iš tiesų gimdymo namai sanatorija pavirto  biggrin.gif

O šiaip, nesuprantu aš principo, kam reikalingas vyras prie gimdyvės visą parą. Negi jam kitų rūpesčių nebelieka (buities, kitų vaikų), kol žmona ligoninėje?

taip, aplinka ten tikrai pasikeitė..Kai gimdžiau 2007 ir 2010 - baisoka ir šiurpoka buvo, o 2011 gale - nepalyginsi, komfortas.. biggrin.gif

Šiaip ir aš nesuprantu (dar ypač tokių, kur sėdi visąlaik prie nešiojamo kompo palatoj ir "dirba"), bet kiekviena mąstom skirtingai.. 4u.gif Vienai reikia, kad būtų šalia, taip ramiau, kitai labai sunku judėti po kirpimo/plyšimo, norisi pagalbos, trečios vyras gal tikrai turi daug laisvo laiko..kas kaip nori, taip elgiasi.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2012 05 07, 14:39)
Negi vyras visas tas 3 dienas taip ir neišeina iš ligoninės?

gali ir neišeiti, jei atsiveža arba kas nors atveža maisto trim dienom.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 07 gegužės 2012 - 13:46
QUOTE(Cansado @ 2012 05 07, 11:45)
taip, aplinka ten tikrai pasikeitė..Kai gimdžiau 2007 ir 2010 - baisoka ir šiurpoka buvo, o 2011 gale - nepalyginsi, komfortas..  biggrin.gif

Man tai nebuvo šiurpu. Bet jeigu nuo to laiko tik pagerėjo, bus malonu grįžti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 07 gegužės 2012 - 13:55