QUOTE(Frenke @ 2012 05 04, 16:20)
O as kai gulejau po gimdymo, panele pirma nakti pasikviete savo mama "miegoti" ir visa nakti jos ten kalbejosi apie gimdyma. Apie diena as net nekalbu, istisai buvo tai jos mama, tai vyras. O antra nakti liko jos vyras nakciai ir vel prasidejo nesibaigiancios diskusijos
Tai as mandagiai, bet grieztai paprasiau, kad liautusi kalbeje ir leistu man pailseti po gimdymo nors antra nakti. Na zinokit, nors nesitikejau, bet jie mane suprato ir leido pamiegoti.
Pikciausia ko gero buvo tai, kad tie naktinejimai buvo neoficialus ir dar nesiskaite su salia esanciu zmogum
nesuprantu aš tokių žmonių, ar jie visiškai iš medžio iškritę, nu kaip taip galima.. aš irgi ramia sąžine būčiau kreipusis į personalą, kad tokių lankytojų nebūtų naktį..
Pas mane tai kaimynė viena buvo, tai irgi tiek mėgstanti pakalbėti, nedavė ramybės pusę nakties..
Atrodo, turėtų suprasti, kad mano vaikelis miega, aš pati šviesą išsijungusi, nusisukusi į sieną, 23h noriu jau miegoti, o jai tik kalbėtis ir mane klausinėti, tai vos nesprogau..
arba telefono garsą didžiausiu galingumu nustačiusi, skambučius priiminėja, plepa valandų valandas ir taip jau po vidurnakčio..
nu kaip galima nepykt, aš tai nežinau..
QUOTE(bova @ 2012 05 04, 20:02)
tik vienai nakciai buvo ikele narkomane su hepatitu....
kaip sužinojot?