Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(vineypooh @ 2012 04 20, 09:14)
Sveikos, aš gal kvailu klausimu.. lyg ir skaičiau visą temukę, bet paklausiu, o AK vyras po gimdymo gali būti kartu?  blush2.gif

jeigu gausi mokamą palatą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vineypooh @ 2012 04 20, 10:14)
Sveikos, aš gal kvailu klausimu.. lyg ir skaičiau visą temukę, bet paklausiu, o AK vyras po gimdymo gali būti kartu?  blush2.gif

as kai gimdziau pries pora metu, tai vyras po gimdymo buvo iki velumos ir po to is ryto atvaziavo, kadangi gueljom 4 palatoje tai vyrai visada buvo, na tas durnai , nes prie ju reikia ir maitinti mazyli.

bet vyrai supranta ir normalu manau jiem jau tai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2012 04 20, 12:00)
as kai gimdziau pries pora metu, tai vyras po gimdymo buvo iki velumos ir po to is ryto atvaziavo, kadangi gueljom 4 palatoje tai vyrai visada buvo, na tas durnai , nes prie ju reikia ir maitinti mazyli.
bet vyrai supranta ir normalu manau jiem jau tai atrodo.

vyrams gal ir normalu, bet ar kas paklausia, ar palatos kaimynėms normalu, kai šalia svetimas vyras sėdi nuolat? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 04 20, 12:09)
vyrams gal ir normalu, bet ar kas paklausia, ar palatos kaimynėms normalu, kai šalia svetimas vyras sėdi nuolat?  doh.gif

man tai budavo px ar sedi kas kai maitinu ar nea. man reikia tai ir pamaitinu vaikeli...
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 04 18, 09:57)
Siulo pirkt spec adata (anestezijai) berods kainuoja apie 40 lt, ji plonesne nei naudojama paprasta, bet aisku galima nepirkt .
Sekmes  4u.gif

Ji ne tik plonesne, bet mums aiskino, kad ja naudojant po nejautros neskauda galvos.

QUOTE(Niutella @ 2012 04 19, 14:12)
anesteziologei irgi ''atsidekojom''tai kita diena atsikeliau, tarsi nebutu jokios operacijos thumbup.gif aisku randa tempia, bet daugiau jokiu pasaliniu pojuciu smile.gif

O mes kazkaip anesteziologei atskirai neatsidekojom, bet kita diena irgi labai gerai jauciausi po CP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bova @ 2012 04 20, 15:42)
man tai budavo px ar sedi kas kai maitinu ar nea. man reikia tai ir pamaitinu vaikeli...

ne tik dėl maitinimo..bet ir šiaip, sunku tom pirmom parom, jeigu plyšai, skauda, vaikštai susisukus šonais po palatą, vos iš lovos išsirideni, saugaisi, kad kur pro šalį neprabėgtų kraujavimas, o čia sėdi nuolat kiaurą dieną koks svetimas diedas, spokso, nu mane pvz tai nepatogiai verčia jaustis..nes tik sujudi lovoj, tuoj atsisuka, žiūri, ką darai, nu tiesiog gun_bandana.gif:..arba kitas vyras šalia atsisėdęs, įsijungęs savo nešiojamą kompą pusę dienos ūžina šalia paros laiko naujagimio, net neatsiprašo, nepaklausia.. doh.gif tris kartus gulėjau AK ir tik kartą galiu pasakyti, kad pasisekė su palatos kaimyne, ir dabar bendraujam, penkti metai..o visais kitais kartais - košmaras, skaičiavau valandas, kada greičiau namo.. doh.gif merginos irgi tokios, kad oi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 04 23, 22:31)
ne tik dėl maitinimo..bet ir šiaip, sunku tom pirmom parom, jeigu plyšai, skauda, vaikštai susisukus šonais po palatą, vos iš lovos išsirideni, saugaisi, kad kur pro šalį neprabėgtų kraujavimas, o čia sėdi nuolat kiaurą dieną koks svetimas diedas, spokso, nu mane pvz tai nepatogiai verčia jaustis..nes tik sujudi lovoj, tuoj atsisuka, žiūri, ką darai, nu tiesiog gun_bandana.gif:..arba kitas vyras šalia atsisėdęs, įsijungęs savo nešiojamą kompą pusę dienos ūžina šalia paros laiko naujagimio, net neatsiprašo, nepaklausia..  doh.gif  tris kartus gulėjau AK ir tik kartą galiu pasakyti, kad pasisekė su palatos kaimyne, ir dabar bendraujam, penkti metai..o visais kitais kartais - košmaras, skaičiavau valandas, kada greičiau namo..  doh.gif merginos irgi tokios, kad oi  doh.gif

Visiskai sutinku!!! Mano palatos drauges vaikelis gulejo intensyviojoje terapijoje. O tevelis paeme tevystes atostogas ir jam, turbut, namie liudna buvo. Nuo ryto iki vakaro sedejo palatoje aggressive.gif As suprantu, moterims reikia palaikymo, reikia tureti i ka atsiremti, bet ne visa gi para, kai salia kita moteris po gimdymo ir dar su dvyniais!!!!
Atsakyti
Aciu Dievui as gavau mokama palata, nes baisu net isivaizduoti, kaip galima su svetimais zmonemis praleisti tiek laiko. Bet ir ziauriai nepatogu...as priesgimdyvinei palatoj gulejau su viena panele, tai ji taip knarke visa nakti, kad ojojoj doh.gif doh.gif visa nakti nemiegojau, o ryte gymdymas lauke doh.gif

Bet nejau gi tie vyrai nesupranta, kad kaimynei gali buti nepatogu? O ir pati moteris kodel nepasako, kad eitu is palatos... g.gif
As tikrai pasakyciau, kad ner cia ko budeti kiaura para..gun_bandana.gif
Atsakyti
O as kai gulejau po gimdymo, panele pirma nakti pasikviete savo mama "miegoti" ir visa nakti jos ten kalbejosi apie gimdyma. Apie diena as net nekalbu, istisai buvo tai jos mama, tai vyras. O antra nakti liko jos vyras nakciai ir vel prasidejo nesibaigiancios diskusijos doh.gif Tai as mandagiai, bet grieztai paprasiau, kad liautusi kalbeje ir leistu man pailseti po gimdymo nors antra nakti. Na zinokit, nors nesitikejau, bet jie mane suprato ir leido pamiegoti.

Pikciausia ko gero buvo tai, kad tie naktinejimai buvo neoficialus ir dar nesiskaite su salia esanciu zmogum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frenke: 04 gegužės 2012 - 15:45
QUOTE(Frenke @ 2012 05 04, 16:20)
O as kai gulejau po gimdymo, panele pirma nakti pasikviete savo mama "miegoti" ir visa nakti jos ten kalbejosi apie gimdyma. Apie diena as net nekalbu, istisai buvo tai jos mama, tai vyras. O antra nakti liko jos vyras nakciai ir vel prasidejo nesibaigiancios diskusijos doh.gif  Tai as mandagiai, bet grieztai paprasiau, kad liautusi kalbeje ir leistu man pailseti po gimdymo nors antra nakti.  Na zinokit, nors nesitikejau, bet jie mane suprato ir leido pamiegoti.

Pikciausia ko gero buvo tai, kad tie naktinejimai buvo neoficialus ir dar nesiskaite su salia esanciu zmogum ax.gif

Na, man jau nebedaug liko, tai gal ir pasirodysiu bjauri, bet jeigu negausiu mokamos palatos ir teks buti su kaimyne, tai as tikrai tokius naktinius plepancius svecius isprasysiu tongue.gif jeigu nori plepeti per naktis, tegul ima mokama, jeigu negauna, tegul prisitaiko prie esamu salygu ir gerbia kitus.
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 04 23, 22:31)
ne tik dėl maitinimo..bet ir šiaip, sunku tom pirmom parom, jeigu plyšai, skauda, vaikštai susisukus šonais po palatą, vos iš lovos išsirideni, saugaisi, kad kur pro šalį neprabėgtų kraujavimas, o čia sėdi nuolat kiaurą dieną koks svetimas diedas, spokso, nu mane pvz tai nepatogiai verčia jaustis..nes tik sujudi lovoj, tuoj atsisuka, žiūri, ką darai, nu tiesiog gun_bandana.gif:..arba kitas vyras šalia atsisėdęs, įsijungęs savo nešiojamą kompą pusę dienos ūžina šalia paros laiko naujagimio, net neatsiprašo, nepaklausia..  doh.gif  tris kartus gulėjau AK ir tik kartą galiu pasakyti, kad pasisekė su palatos kaimyne, ir dabar bendraujam, penkti metai..o visais kitais kartais - košmaras, skaičiavau valandas, kada greičiau namo..  doh.gif merginos irgi tokios, kad oi  doh.gif

na sutinku su tokia situacija tada tikrai nekas, bet per abu mano buvimus AK mano kaimynes buvo superines... tik vienai nakciai buvo ikele narkomane su hepatitu.... tai tada buvo nekas.... o siaip visos kitos kaimynes buvo superines...
Atsakyti
QUOTE(Frenke @ 2012 05 04, 16:20)
O as kai gulejau po gimdymo, panele pirma nakti pasikviete savo mama "miegoti" ir visa nakti jos ten kalbejosi apie gimdyma. Apie diena as net nekalbu, istisai buvo tai jos mama, tai vyras. O antra nakti liko jos vyras nakciai ir vel prasidejo nesibaigiancios diskusijos doh.gif  Tai as mandagiai, bet grieztai paprasiau, kad liautusi kalbeje ir leistu man pailseti po gimdymo nors antra nakti.  Na zinokit, nors nesitikejau, bet jie mane suprato ir leido pamiegoti.

doh.gif nesuprantu aš tokių žmonių, ar jie visiškai iš medžio iškritę, nu kaip taip galima.. aš irgi ramia sąžine būčiau kreipusis į personalą, kad tokių lankytojų nebūtų naktį..
Pas mane tai kaimynė viena buvo, tai irgi tiek mėgstanti pakalbėti, nedavė ramybės pusę nakties.. doh.gif Atrodo, turėtų suprasti, kad mano vaikelis miega, aš pati šviesą išsijungusi, nusisukusi į sieną, 23h noriu jau miegoti, o jai tik kalbėtis ir mane klausinėti, tai vos nesprogau.. doh.gif arba telefono garsą didžiausiu galingumu nustačiusi, skambučius priiminėja, plepa valandų valandas ir taip jau po vidurnakčio.. doh.gif nu kaip galima nepykt, aš tai nežinau..

QUOTE(bova @ 2012 05 04, 20:02)
tik vienai nakciai buvo ikele narkomane su hepatitu....

kaip sužinojot?
Atsakyti