Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Norvide @ 2012 04 15, 19:44)
Kaip ten su lankymo valandomis pogimdyviniam skyriuje. Ar laikosi griežtai tų poilsio valandų, ar eina kas kada nori?
Ar gali lankyti mamas vyresni vaikučiai. Ar mokamoje palatoje gali pasilikti tik vyras, ar nesvarbu kas? Noriu pasiimti 2metų sūnų "mamyčiuką"  biggrin.gif

Kai gulejau buvo ir vaiku, kurie lankesi jaunas mamytes, bet siaip neglaima, i manau kad suneliui Jusu neleis buti su Jumis palatoj ax.gif
Atsakyti
Laba, as cia su tokiu klausimuku, ruosiuosiu vaziuoti gimdyti i Antakalni, ir kol kas nesitariau su jokiais gydytojas ir tartis neketinu (bent jau kol kas), domina kiek reiktu moketi uz extra CP atveji? Nes dabar mano lelius sedi uzpakaliu, ziuresim ka rodys po poros savaiciu per echoskopija ir gal dar ne i tema, bet ar kaip nors atsilyginote personalui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 04 15, 20:27)

vaikams negalima lankyti..  schmoll.gif 

QUOTE(Pretty mama @ 2012 04 16, 10:41)
manau kad suneliui Jusu neleis buti su Jumis palatoj  ax.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 04 16, 21:47)
Laba, as cia su tokiu klausimuku, ruosiuosiu vaziuoti gimdyti i Antakalni, ir kol kas nesitariau su jokiais gydytojas ir tartis neketinu (bent jau kol kas), domina kiek reiktu moketi uz extra CP atveji? Nes dabar mano lelius sedi uzpakaliu, ziuresim ka rodys po poros savaiciu per echoskopija ir gal dar ne i tema, bet ar kaip nors atsilyginote personalui?  smile.gif

Taigi gimdymas yra nemokamas..bet koks..
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 04 17, 10:31)
Taigi gimdymas yra nemokamas..bet koks..

na cia mano pirmagimis bus smile.gif O planinio CP kokios kainos eina?
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 04 17, 18:19)
na cia mano pirmagimis bus  smile.gif  O planinio CP kokios kainos eina?

ir planinis nemokamas.. biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mane tokia situacija, kad mazius sedi, ir jei per sekanti echo jis tebesedes, tai gydytojas sake sius mane i AK (kadangi ten gimdyti ruosiuos) konsultacijai ir jei ka, susitarti del CP, arba laukti kol prasides saremiai ir tada, jei jis neapsivers, tada tiesiai i operacine... Tai va, ir nezinau ar cia tartis del to planinio CP, ar ne, nes neisivaizduoju kokios kainos ten eina ir pan. Jei kuri mamyte nenori cia viesai rasyti, tai galetu buti brukstelti i AZ, buciau dekinga uz bet kokia informacija 4u.gif
Atsakyti
Tai jeigu norite issisirinkti gydytoja-tai yra oficiali kaina. mirksiukas.gif 600lt su kazkiek. Yra registraturoj parasyta.
Bet nuvaziuokit i konsultacija ir paziuresit kaip bus. Manau pasiulis gultis anksciau ir padarys jums ta cp.cia jeigu jums nera svarbu kas darys cp. Jeigu bus siuntimas PCP, tai ir data pasirinksit.
Arba iskarto vaziuokit i konsultacija pas norima daktara, su juo ir susitarsit. Planinis kaip uprantu bus daromas gydytojo darbo metu, tai mokesit tik ta oficialia suma, arba visai nemokamai smile.gif
Atsidekosit po visko jam smile.gif jeigu noresit

Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2012 04 17, 21:26)
Na pas mane tokia situacija, kad mazius sedi, ir jei per sekanti echo jis tebesedes, tai gydytojas sake sius mane i AK (kadangi ten gimdyti ruosiuos) konsultacijai ir jei ka, susitarti del CP, arba laukti kol prasides saremiai ir tada, jei jis neapsivers, tada tiesiai i operacine... Tai va, ir nezinau ar cia tartis del to planinio CP, ar ne, nes neisivaizduoju kokios kainos ten eina ir pan. Jei kuri mamyte nenori cia viesai rasyti, tai galetu buti brukstelti i AZ, buciau dekinga uz bet kokia informacija  4u.gif

QUOTE(Revla @ 2012 04 18, 09:00)
Tai jeigu norite issisirinkti gydytoja-tai yra oficiali kaina. mirksiukas.gif 600lt su kazkiek. Yra registraturoj parasyta.
Bet nuvaziuokit i konsultacija ir paziuresit kaip bus. Manau pasiulis gultis anksciau ir padarys jums ta cp.cia jeigu jums nera svarbu kas darys cp. Jeigu bus siuntimas PCP, tai ir data pasirinksit.
Arba iskarto vaziuokit i konsultacija pas norima daktara, su juo ir susitarsit. Planinis kaip uprantu bus daromas gydytojo darbo metu, tai mokesit tik ta oficialia suma, arba visai nemokamai smile.gif
Atsidekosit po visko jam smile.gif jeigu noresit

Jei noresit rinktis gyd. tai ta kaina tik jeigu kvieti gydytoja ne jo darbo metu. Ta prasme atvaziuojat gimdyt jau su saremiais ir ne jo pamaina- kvieciat ji is namu. Tada reik moket 4u.gif

Pagal jusu situacijija manau jums siulys planini CP, Galesit pasirinkt data, kaip Revla rase drinks_cheers.gif O jei norit pasirinkt konkretu daktara, siulau pries konsultacija issirinkt, ir jau eit i konsultacija pas ji, tada vietoj kalbeti apie CP ar gimdyma. Jei CP -guldys diena pries - darys tyrimus, o kita diena darys CP Kainuot niekas nekainuoja (tik jei noresit "atsidekoti") Siulo pirkt spec adata (anestezijai) berods kainuoja apie 40 lt, ji plonesne nei naudojama paprasta, bet aisku galima nepirkt .
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija, jau daug maz aiskiau viskas 4u.gif

Nes baisiai nenoriu as to CP, vis tikiuosi kad apsivers maziukas, na bet jei kitos iseities nebus, tada teks ir su CP susitaikyti smile.gif Lieka tik laukti...
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 04 18, 09:57)
Siulo pirkt spec adata (anestezijai) berods kainuoja apie 40 lt, ji plonesne nei naudojama paprasta, bet aisku galima nepirkt .
Sekmes  4u.gif

man pries 2 savaites dare cp AK, vyras pirko spec adata, mokejo 15 lt ax.gif sako, kad ji plonesne, ir galvos po nejautros neskauda smile.gif
as tariausi su gyd. pries operacija anesteziologei irgi ''atsidekojom''tai kita diena atsikeliau, tarsi nebutu jokios operacijos thumbup.gif aisku randa tempia, bet daugiau jokiu pasaliniu pojuciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, aš gal kvailu klausimu.. lyg ir skaičiau visą temukę, bet paklausiu, o AK vyras po gimdymo gali būti kartu? blush2.gif
Atsakyti