QUOTE(MariaHelena @ 2012 04 03, 18:50)
Sveikos mamytes ir netik!
Sakykit kam kokios patirtys AK ties siais klausimais:
1.Ar vaikuti padeda iskart ant krutines ir leidzia pamaitinti?
2. Ar virkstele kerpa nustojus pulsuoti, o gal reik pasiprasyt? Isviso, kaip jie i tai ziuri?
3. labiausiai neraminantis klausimas... kaikurios rase "kai atnese vaikeli"...tai ka, vaikuti dar ir issinesa nuo mamos??? kuriam laikui??? ar galima tiketis, kad jie to nedarys? kai kurios rase, kad ir nakciai buvo paimtas kudikelis, kad mama nevatai issimiegotu...
4. Ar gali buti, kad be tavo sutikimo, vaikuti pamaitins ar pagirdys misineliu ar vandeneliu? Ar personalas atsizvelgia i gimdyves nora maitinti tik savo pieneliu (ar priespieniu), net jei jiems atrodo, jog nepakankamai pieno turi.
Labai aciu uz atsakymus! Laukiu pirmagimio!
1) Taip, nebent vaikutis labai silpnas uzgime ir jam reiklinga pagalba.
2) Mano atveju kirpo nustojusia pulsuoti, bet as manau, kad jei jums kyla abejoniu, jus galite sito reikalauti... Bus atsizvelgta.
3) man abu kartus vaikus isnese, antra karta net sakiau palikit, jau rytas, bet akusere visaip bande ta vaika is manes isprasyt, pasakiau - gerai, bet nieko nelasinti, neduoti, kraujo neimti ir pan ir pan ir kad po pusvalandzio vaikas butu pas mane palatoj, jei ne - eisiu ieskot ir skandalo kelt, aprenkit ir atneskit. Po pusvalandzio vaika palatoj turejau.. Visai nakciai isnest tai jau jokiu kalbu negali but. Bet jei jus grieztai atsisakysit be jokiu isveziojimu - tai ir neisnes.
4) jei mama nenori ir neleidzia, vaikas niekuo nemaitinamas - as abu vaikus tik savo pienu maitinau. Nezinau, kaip butu, jei visai nakciai isnestu del vaiko ar motinos sveikatos - bet tada jau ir situacija butu neeiline, tiesa? Jei vaikas ir mama sveiki - jie visada kartu