Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Fotovailen @ 2012 03 08, 16:18)
tai vat kad mums sunkiai sekes pastot.. menesines kas 42-44 dienas buvo.. tai musu terminas labai netikslus, skiriasi apie 2 savaites..
prasau siuntimo is savo priziurincios daktares, bet ji sako, kad ta kortele yra siuntimas i bet kuria ligonine, tik sako tu savaitele anksciau nuvaziuok, nes tau negalima laukt paskutiniu dienu... as galvoju gal reikia bandyti vel susitrat su gydytoja R.Matulionyte konsultacijai. Zinau, kad ji tik echoskopuoja, bet vienintelis zmogus, kuris suteike vilteis, kad bus gerai ir nereikia tiek jaudintis.. Kita savaitele judesim i uosvija i Trakus, nu is ten tai iki Vilniaus tai ranka paduot.... kaip nors ta nezinomybe, kad sumazint..

Labai uzjauciu jus, skaiciau jusu istorija ir asaros riedejo. Tas pats buvo musu seimoje, tik maziukas uzduso gimdamas cry.gif Nusauti tokius medikus maza.

O del jusu dabartinio nestumo, tai mano dienos irgi buvo labai labai netikslios nuo 3 savaiciu iki 3 menesiu, bet pagal echoskopo duomenis apskaiciavo, kiek nestumui laiko ir vis pasitikslindavo dar echoskopu, kiek nestumo savaiciu atitinka, tai nemanau, kad gerai gydytojai butu didele beda nustatyti nestumo laika 4u.gif .
Kadangi is anksto buvo numatytas planinis CP, tai gydytoja liepe daryti paskutine nestumo savaite. Gal jus pabaiga nestumo pas uosvius pagyvenkite, jeigu ka, tai atvykti iki Vilniaus is Traku daug arciau negu is Mazeikiu ax.gif

Siulau susitarti su konkrecia gydytoja, kai kurios priima ir privaciose klinikose, ir BUTINAI apsilankyti, kai tik ji gales jus priimti.

Sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liaudija: 08 kovo 2012 - 20:18
tai vat kad mums sunkiai sekes pastot.. menesines kas 42-44 dienas buvo.. tai musu terminas labai netikslus, skiriasi apie 2 savaites..
prasau siuntimo is savo priziurincios daktares, bet ji sako, kad ta kortele yra siuntimas i bet kuria ligonine, tik sako tu savaitele anksciau nuvaziuok, nes tau negalima laukt paskutiniu dienu... as galvoju gal reikia bandyti vel susitrat su gydytoja R.Matulionyte konsultacijai. Zinau, kad ji tik echoskopuoja, bet vienintelis zmogus, kuris suteike vilteis, kad bus gerai ir nereikia tiek jaudintis.. Kita savaitele judesim i uosvija i Trakus, nu is ten tai iki Vilniaus tai ranka paduot.... kaip nors ta nezinomybe, kad sumazint..

as tai vaziuociau tiesiai į AK. Jie tikrai neisvarys, papasakosite visa situacija ir tikrai gausite konsultacija bei gal is karto lieps gultis. Ir nesigegistrukite pas jokius gydytojus, vaziuokite ir tiek. Siuntimo jums nereikia, priims ir be jo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 08 kovo 2012 - 21:04
QUOTE(maja7 @ 2012 03 08, 21:02)
as tai vaziuociau tiesiai į AK. Jie tikrai neisvarys, papasakosite visa situacija ir tikrai gausite konsultacija bei gal is karto lieps gultis. Ir nesigegistrukite pas jokius gydytojus, vaziuokite ir tiek. Siuntimo jums nereikia, priims ir be jo

man tai reikalavo siuntimo,2010,gal dabar jau nereikalauja
Atsakyti
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 08, 21:32)
man tai reikalavo siuntimo,2010,gal dabar jau nereikalauja

Gimdymui siuntimo nereikia, o konsultacijai reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liaudija: 08 kovo 2012 - 21:44
QUOTE(nendrele19 @ 2012 03 08, 21:32)
man tai reikalavo siuntimo

as tai is vis važiavau į Ak vos ne kas savaite mėnesį pries, nuvaziuoju, pasakau kad jaučiu stiprius nereguliarius saremius smile.gif mane patikrindavo kad dar negimdau, pakonsultuodavo apie man rupimus klausimus ir as rami vaziuodavau namo biggrin.gif nei siuntimo nereiketavo, nes vaziuodavau ale su saremiais jau. Aišku nelabai deramai elgiausi, bet pas mus visas niestumas su proble mom buvo, tai man svarbiau buvo ar viskas tvarkoj kad vis patikrintu. Nieks nepyko ir lauk manęs nevare, atvirkščiai net ragino atvažiuoti jei tik kils įtarimų kad kazkas negerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maja7: 08 kovo 2012 - 23:12

Siuntimo konsultacijai tikrai reikia 4u.gif Nes kitaip ji yra mokama. Nu nebent pasakysit, kad saremiai, blogai jauciates ar panasiai. Bet tada apziures priimamajam budintis daktaras ir paleis namo. O jei norit grynai konsultacijos, tai priima visai kitam kabinete, daro echo, kalbates atskyrai vien su daktaru.
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2012 03 09, 20:00)
Siuntimo konsultacijai tikrai reikia  4u.gif Nes kitaip ji yra mokama. Nu nebent pasakysit, kad saremiai, blogai jauciates ar panasiai. Bet tada apziures priimamajam budintis daktaras ir paleis namo. O jei norit grynai konsultacijos, tai priima visai kitam kabinete, daro echo, kalbates atskyrai vien su daktaru.

man konsultacijai siuntimo prase g.gif
Atsakyti
Gimdziau AK du kartus, bet gan skirtingos situacijos smile.gif Pirma karta, tai piktokas personalas buvo, jauciausi, kaip kad pas kazka i svecius nekviesta atvaziavus smile.gif taciau antra karta atrode tarsi po bendravimo kursu personalas buvo biggrin.gif visos malonios, pasiruosusios padeti ir tt. Aisku namo vis tiek labai norejosi, kuo greiciau biggrin.gif
Tiesa, tokiu dalyku buvau nepagalvojus net, kad reikia veztis, t.y. stalo irankiai, puodelis, net tualetini pop buvau pamirsus doh.gif ... Jei gimdyciau trecia kart, turbut vaziuociau cia pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau AK prieš savaitę. AK gimdžiau pirmą kartą. Tai galiu pasakyt, kad personalas tiesiog SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Niekada nepagalvočiau, kad taip bus. Kiek gimdykloj,tiek pogimd.skyriuje med.personalas elgėsi puikai. Savo pagalbą siulydavo nuolat ir klausė: ,, Ar viskas gerai?'' Jeigu dar gimdyčiau,tai tik ten. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MamaVika @ 2012 03 18, 15:00)
Gimdžiau AK prieš savaitę. AK gimdžiau pirmą kartą. Tai galiu pasakyt, kad personalas tiesiog SUPER thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Niekada nepagalvočiau, kad taip bus. Kiek gimdykloj,tiek pogimd.skyriuje med.personalas elgėsi puikai. Savo pagalbą siulydavo nuolat ir klausė: ,, Ar viskas gerai?'' Jeigu dar gimdyčiau,tai tik ten. smile.gif

Pas koki gydytoja gimdete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 03 19, 12:10)
Pas koki gydytoja gimdete? ax.gif

Pas gyd. Sigitą Daubarį
Atsakyti
QUOTE(MamaVika @ 2012 03 19, 13:13)
Pas gyd. Sigitą Daubarį

Buvote susitarusi? ax.gif
Atsakyti