Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Cansado @ 2012 02 17, 15:38)
Taip, yra du skyriai, kol kas..kalbama, kad šiais metais vieną skyrių (neprisimenu, kurį) iškels į naujai atidaromus santariškių gimdymo namus..

labai ačiū už išsamią informaciją 4u.gif

QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 17, 16:39)
o ji man pasake, kad nera vietu, nebent mane koridoriuje paguldys (cia jos zodziai, girdejo visas ten buves personalas) ir ,,isvare" tiesiogine sio zodzio prasme namo. Kadangi man buvo priesgimdybines hormonu audros, as apsiverkiau ir isejau. Kai jau buvau lauke, ji atidare langa ir kviete mane atgal, bet mano vyras ja pasiunte po velniu (daktare vyresnio amziaus, tamsi su akinukais).

Ačiū, kad pasidalinote patirtimi 4u.gif Ir už info 4u.gif dabar įsivaizduoju kaip ten viskas vyksta.

O apie nemandagiąją gydytoją tai neturiu žodžių. Jei neturi nė lašo žmogiškumo, tai kokio bieso dirba gydytoja? Liūdna skaityti doh.gif
Nors imk ir neškis diktofoną į gimdymo namus, jei nenori, kad kaip su gyvyliu elgtųsi... Teismuos LT nieko nelaimėsi, bet kokiai TV tai už dyką atiduočiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Agė*: 17 vasario 2012 - 16:39
QUOTE(ernesin @ 2012 02 17, 13:17)
Gal galite paaiškinti, kaip suprasti "viską daryti vietoje"?  unsure.gif  4u.gif

Nuskambes negraziai bet man akusere pasake, jai yra noras pasitustinti, tai reikia daryti ant gimdymo stalo, kur jau guli. Sake, kad cia normalus dalykas ir nera ko gedintis. Deja gimdant visko pasitaiko, kadangi reikia ,,stumti", bet ten taip operatyviai viska sutvarko, kad net nepastebi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Agė* @ 2012 02 17, 16:37)
labai ačiū už išsamią informaciją  4u.gif
Ačiū, kad pasidalinote patirtimi  4u.gif  Ir už info  4u.gif  dabar įsivaizduoju kaip ten viskas vyksta.

O apie nemandagiąją gydytoją tai neturiu žodžių. Jei neturi nė lašo žmogiškumo, tai kokio bieso dirba gydytoja? Liūdna skaityti  doh.gif
Nors imk ir neškis diktofoną į gimdymo namus, jei nenori, kad kaip su gyvyliu elgtųsi... Teismuos LT nieko nelaimėsi, bet kokiai TV tai už dyką atiduočiau  lotuliukas.gif

Man irgi buvo tada ir liudna ir pikta, vyras tai visai norejo ta daktare paimti ir teksti ,,uz koji i siena", bet tai nieko nepakeistu, nes nuo zmogaus viskas priklauso, jai jis dirba TIK del pinigu, tai tokios ir pasekmes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 17, 22:13)
Nuskambes negraziai bet man akusere pasake,  jai yra noras pasitustinti, tai reikia daryti ant gimdymo stalo, kur jau guli. Sake, kad cia normalus dalykas ir nera ko gedintis. Deja gimdant visko pasitaiko, kadangi reikia ,,stumti", bet ten taip operatyviai viska sutvarko, kad net nepastebi ax.gif

Ačiū už paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2012 02 18, 16:54)
Ačiū už paaiškinimą 4u.gif

smile.gif
Atsakyti
Kazkas klause apie pinigelius gydytojams ir anesteziologui...
Tai galiu atsakyti, kad nieko nedaviau ir nemokejau. Nes nezinojau kada pagimdysiu (saremiai buvo nuo 15 val. iki 8 ryto kas 4 min). Tai kaip tik astunta val. atejo nauja pamaina ir prasidejo gimdymas. Tik po gimdymo atsidekojau gydytoja, akusere ir sanitare, kuri tai graziai ir greitai tvarke gymdymo stala.
Zinot, Naujagimiu skyrius ziaurus, nieks ten jums nepades, jei bus kazkokie neaiskumai. Man buvo atsakyta trecia dukrytes gyvenimo diena „Buna ir taip, kad vaikas verkia ir verkia, cia normalu“. O kad vaikas praverke 16 val beveik nesustodamas ir nieko nevalge per ta laika, cia matyt irgi jiems normalu, tik nepamirso pabarti mane, kad vaikas patologiskai meta svori ir nepaleido namo ta diena, nors ziauriai norejau kuo greiciau namo... Viskas prasidejo nuo skiepu, tai ateis laikas antra vaikeli skiepiti, 100 karta dar pagalvosiu.
Bet isimylejau i gydytoja kuri prieme mano dukriuka (Laura Luksyte atrodo) ir akusere (Ausra atrodo), tai gal antra karta vis tiek gymdysiu cia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretty mama @ 2012 02 20, 10:28)
Kazkas klause apie pinigelius gydytojams ir anesteziologui...
Tai galiu atsakyti, kad nieko nedaviau ir nemokejau. Nes nezinojau kada pagimdysiu (saremiai buvo nuo 15 val. iki 8 ryto kas 4 min). Tai kaip tik astunta val. atejo nauja pamaina ir prasidejo gimdymas. Tik po gimdymo atsidekojau gydytoja, akusere ir sanitare, kuri tai graziai ir greitai tvarke gymdymo stala.
Zinot, Naujagimiu skyrius ziaurus, nieks ten jums nepades, jei bus kazkokie neaiskumai. Man buvo atsakyta trecia dukrytes gyvenimo diena „Buna ir taip, kad vaikas verkia ir verkia, cia normalu“. O kad vaikas praverke 16 val beveik nesustodamas ir nieko nevalge per ta laika, cia matyt irgi jiems normalu, tik nepamirso pabarti mane, kad vaikas patologiskai meta svori ir nepaleido namo ta diena, nors ziauriai norejau kuo greiciau namo... Viskas prasidejo nuo skiepu, tai ateis laikas antra vaikeli skiepiti, 100 karta dar pagalvosiu.
Bet isimylejau i gydytoja kuri prieme mano dukriuka (Laura Luksyte atrodo) ir akusere (Ausra atrodo), tai gal antra karta vis tiek gymdysiu cia  wub.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif Gimdykloj daktarai,akuseres tikrai labai malonus thumbup.gif Bet jau naujagimiu skyriui blink.gif TRAGEDIJA!!!! Ten JOKIO paaiskinimo,palaikymo, patarimo nesulauksi! Su manim palatoj gulejojauna mergina su pirmu vaikeliu. Ji nemokejo,nei vaikelio paimti, nei papo ikisti, nei uzpakaliuko nuplauti. Ir NIEKAS jei neparode, nepaaiskino, nepadejo doh.gif Visiska TRAGEDIJA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2012 02 20, 11:11)
Labai pritariu  drinks_cheers.gif  Gimdykloj daktarai,akuseres tikrai labai malonus  thumbup.gif Bet jau naujagimiu skyriui  blink.gif  TRAGEDIJA!!!! Ten JOKIO paaiskinimo,palaikymo, patarimo nesulauksi! Su manim palatoj gulejojauna mergina su pirmu vaikeliu. Ji nemokejo,nei vaikelio paimti, nei papo ikisti, nei uzpakaliuko nuplauti. Ir NIEKAS jei neparode, nepaaiskino, nepadejo  doh.gif Visiska TRAGEDIJA  doh.gif

Prisidedu prie nuomones, kad naujagimiu skyrius tragedija! Mano sunelis pirma para buvo labai ramus, o antra kaip pradejo verkti tai istysai. Ejau pas jas prasyti pagalbos, kad apziureti, gal jam kas skauda, nes cia nesamone, kad pastoviai verkia, cia buvo mano pirmas vaikelis, nzn kaip elgtis, jie man sako, jis atkanas pamaitink, sakau jis kruties neima, buteliuko neima, tai mane apstauge, kad netaisyklingai duodu kruti, nors pries tai n kartu prasiau, kad man padetu, nes nezinau kaip tai daryti doh.gif diena vyras padedavo pamainom ji niesiodavome, nes tik ant ranku neverke, o nakti buvo tragedija, vaikas nemiega, as verkiu, pieno nera, o personalas man siulo nusiraminti ir pamiegoti, nes dings pienas, sakau jo jau nera!!! bet jiems dzin, asilu kompanija. Man pasiseke, kad trecia nakti budejo normalesne pamaina, atejo labai maloni moteris, nes vaikas istysai verke, paklause, kodel jis verkia, sakau nezinau:cry: tai ji nuejo atnese misinuko, suviniuojo suneli i kokona, padejo pamaitinti, po to jis saldziai uzmigo, dar ji sake, kad jai nakti jis vekrs ji paims ji pas save, nes man reikia pamiegoti, kad pienelis atsirastu, bet sito neprireike, vaikelis leido pamiegoti, nakti pati krutimi maitinau, buvo pieno. Ir tai visa savaite, kol gizome pagaliau namo, ten situacija pagerejo, kol neprasidejo pilvuko degliukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 20, 13:35)
Prisidedu prie nuomones, kad naujagimiu skyrius tragedija! Mano sunelis pirma para buvo labai ramus, o antra kaip pradejo verkti tai istysai. Ejau pas jas prasyti pagalbos, kad apziureti, gal jam kas skauda, nes cia nesamone, kad pastoviai verkia, cia buvo mano pirmas vaikelis, nzn kaip elgtis, jie man sako, jis atkanas pamaitink, sakau jis kruties neima, buteliuko neima, tai mane apstauge, kad netaisyklingai duodu kruti, nors pries tai n kartu prasiau, kad man padetu, nes nezinau kaip tai daryti doh.gif diena vyras padedavo pamainom ji niesiodavome, nes tik ant ranku neverke, o nakti buvo tragedija, vaikas nemiega, as verkiu, pieno nera, o personalas man siulo nusiraminti ir pamiegoti, nes dings pienas, sakau jo jau nera!!! bet jiems dzin, asilu kompanija. Man pasiseke, kad trecia nakti budejo normalesne pamaina, atejo labai maloni moteris, nes vaikas istysai verke, paklause, kodel jis verkia, sakau nezinau:cry: tai ji nuejo atnese misinuko, suviniuojo suneli i kokona, padejo pamaitinti, po to jis saldziai uzmigo, dar ji sake, kad jai nakti jis vekrs ji paims ji pas save, nes man reikia pamiegoti, kad pienelis atsirastu, bet sito neprireike, vaikelis leido pamiegoti, nakti pati krutimi maitinau, buvo pieno. Ir tai visa savaite, kol gizome pagaliau namo, ten situacija pagerejo, kol neprasidejo pilvuko degliukai lotuliukas.gif

Baisu pasidaro,kai paskaitai,kad taip buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2012 02 20, 15:56)
Baisu pasidaro,kai paskaitai,kad taip buna doh.gif

Dabar kai jau turiu patirties, tai ateityje zinosiu, kaip su jais reikia elgtis, reikia naglai reikalauti, kadangi jie privalo suteikti pagalba ir informacija, uz tai gauna piginus, bet to maza, laukia, kad papildomai ka duotum doh.gif tik toks ju elgesys toli grazu sito nevertas schmoll.gif

PS. Jie man dar pridure, kad ir taip daug naujagimiu skyriuje turi, kur tai matyta fool.gif Ten reikia su slapta kamera viska filmuoti, tai gal taip personalas bus ,,isvalytas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangarine16: 20 vasario 2012 - 18:14
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 20, 19:13)
Dabar kai jau turiu patirties, tai ateityje zinosiu, kaip su jais reikia elgtis, reikia naglai reikalauti, kadangi jie privalo suteikti pagalba ir informacija, uz tai gauna piginus, bet to maza, laukia, kad papildomai ka duotum doh.gif tik toks ju elgesys toli grazu sito nevertas schmoll.gif

PS. Jie man dar pridure, kad ir taip daug naujagimiu skyriuje turi, kur tai matyta  fool.gif Ten reikia su slapta kamera viska filmuoti, tai gal taip personalas bus ,,isvalytas".

Matyt, ne ką geresnis personalas priėmimo skyriuje. Aš penktadienį skambinau į tą skyrių dėl priėmimo (turiu gydytojos siuntimą dėl galimo CP, turiu pasikonsultuoti su gydytojais), tai pirmiausia mane sugėdino, kad trukdau be reikalo ir per anksti (man kažkaip 32 savaitė neatrodo per anksti, kaip tik norisi viską sužinoti iš anksto, kad paskui nebūtų strioko), ir išvis neaišku, dėl ko man reikia to CP g.gif . Gražuolė pradėjo kamantinėti mane, dėl kokių konkrečiai priežasčių gali būti operacija, aš labai mandagiai atsakiau, kad dėl to ir skambinu, kad užsirašyčiau kosultacijai pas gydytoją ir kad telefonu nenorėčiau aptarinėti savo sveikatos reikalų. Didžioji ponia labai įsižeidė ir pasakė, kad neturi laiko su manimi kalbėti, nes pas ją priėmimas (o skambinti reikia būtent ten!). Žodžiu, paskambinau aš į VGN, ir man ten viską gražiai ir maloniai išaiškino. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 20, 13:35)

Labai gaila, kad mes ir mūsų vaikučiai jiems esame tik statistiniai vienetai
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2012 02 20, 19:14)
Labai gaila, kad mes ir mūsų vaikučiai jiems esame tik statistiniai vienetai

Tai jau tikrai, o po to dejoja, kad ,,mazeja gimstamumas", tai kaip galima noreti antro vaikelio, jai zinai koki kosmara vel reikia praeiti, norint susilaukti stebukliuko. Cia as apie save taip rasau, nors jau praejo 10 men. nuo mano gimdymo, kol kas visai nera minciu apie 2 leliuka verysad.gif o kai mano gimda su tokiom anomaliojom, tai net baisu, kaip daktarai tarpusavyje neapsisprendzia verysad.gif
Atsakyti