QUOTE(*Agė* @ 2012 02 17, 12:49)
Turiu klausimą. Antakalny yra du skyriai - 1 ir 2.
Atvažiavus gimdyti pagal ką nusprendžiama į kurį skyrių pakliūsi?
Kiek vienu metu skyriuje dirba gydytojų?
Ar galima atvažiavus ar dar prieš važiuojant sužinoti koks/kokie gydytojai dirba?
O gal yra jų grafikas koks žinoma iš anksto, pvaz, internete, kad galima būtų pasižiūrėt prieš važiuojant?
Kai as atvaziavau, tai mane is karto apziurejo personalas is 1 skyriaus, bet viena is daktariu, kuri ta diena budejo buvo labai nemaloni, t.y. mano daktaras man pasiule gulti, nes jau buvo gerokai po termino, o ji man pasake, kad nera vietu, nebent mane koridoriuje paguldys (cia jos zodziai, girdejo visas ten buves personalas) ir ,,isvare" tiesiogine sio zodzio prasme namo. Kadangi man buvo priesgimdybines hormonu audros, as apsiverkiau ir isejau. Kai jau buvau lauke, ji atidare langa ir kviete mane atgal, bet mano vyras ja pasiunte po velniu (daktare vyresnio amziaus, tamsi su akinukais). Paskambinau savo daktarui ir pasakiau kas atsitiko, tai jis manes paprase atvaziuoti vakare, kai jis bus pats. Grizau vakare, is karto atbego ta daktare, buvo labai maloni, pasiule mane dar karta apziureti ir sake, kad tuoj mane paguldys i palata 1 skyriuje (ji gavo velniu nuo skyriaus vedejo, nes mano istorija ji labai greitai paseke). As pasakiau, kad nenoriu, kad ji mane apziuretu ir kad guluosi i 2 skyriu. Ji ten dar kazka sake, bet as su ja nebendravau. Taigi, pagulde mane 2 skyriuje, kur nuostabus personalas ir labai gerai mane bei kitas ten gulincias priziurejo. Jeigu tarkim esate susitarusi su kokiu nors daktaru del gimdymo, tai nera skirtumo kuriame skyriuje gulesite, nes jis gales ateiti visur. O del ten dirbanciu daktaru tai manu vietoje galima suzinuoti, kas kada budi.
O nusprendzia tai turbut pagal tai kur daugiau vietu, arba tiesiog tuo metu budintis daktaras guldo i savo skyriu, tiksliai nezinau. Bet faktas tas, kad jeigu jus nenorite gulti i 1, o pageidaujate 2 tai jie privalo atsizvelgti i jusu norus, man tai akusere paaiskino.