QUOTE(Cansado @ 2012 01 31, 14:12)
aš buvau gimdymo išvakarėse nuvažiavus be jokių daiktų savo pasitikrint, nes nebejutau vaikiuko judesiukų, tai buvo nuspręsta guldyt į gimdyklą ir stebėt per naktį..neturėjau jokių daiktų, nesitikėjau, kad gali guldyt, tai davė tada naktinius..
man atrodo, jeigu atvažiuosi be jokių daiktų, tai gausi.. bet jeigu turėsi visą mantą susiruošusi, tai nelabai kas norės naktinius duot..
o kai atlėkiau gimdyt jau su pilnu atsidarymu, staigiai reikėjo lėkt į gimdyklą, tai irgi pirmas klausimas priimamajam buvo - kurioj jūsų tašėj naktiniai ir šlepetės, padėsim išsitraukt ir persirengt..
šiaip, gi nesunku įsimest kokius naktinukus savo ir rami galva..
man atrodo, jeigu atvažiuosi be jokių daiktų, tai gausi.. bet jeigu turėsi visą mantą susiruošusi, tai nelabai kas norės naktinius duot..
o kai atlėkiau gimdyt jau su pilnu atsidarymu, staigiai reikėjo lėkt į gimdyklą, tai irgi pirmas klausimas priimamajam buvo - kurioj jūsų tašėj naktiniai ir šlepetės, padėsim išsitraukt ir persirengt..
šiaip, gi nesunku įsimest kokius naktinukus savo ir rami galva..
tai nesunku butu,jeigu as juos tureciau Bet dabar turiu tik vienus normalius grazius maitinanciai ir nenoriu ju teplioti. o antrus reiktu ieskoti vel , o nesinori O be to,kai zinau, kad jie po to bus metami lauk