Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Cansado @ 2012 01 31, 14:12)
aš buvau gimdymo išvakarėse nuvažiavus be jokių daiktų savo pasitikrint, nes nebejutau vaikiuko judesiukų, tai buvo nuspręsta guldyt į gimdyklą ir stebėt per naktį..neturėjau jokių daiktų, nesitikėjau, kad gali guldyt, tai davė tada naktinius..
man atrodo, jeigu atvažiuosi be jokių daiktų, tai gausi.. bet jeigu turėsi visą mantą susiruošusi, tai nelabai kas norės naktinius duot..  ax.gif

o kai atlėkiau gimdyt jau su pilnu atsidarymu, staigiai reikėjo lėkt į gimdyklą, tai irgi pirmas klausimas priimamajam buvo - kurioj jūsų tašėj naktiniai ir šlepetės, padėsim išsitraukt ir persirengt..

šiaip, gi nesunku įsimest kokius naktinukus savo ir rami galva..  ax.gif

tai nesunku butu,jeigu as juos tureciau biggrin.gif Bet dabar turiu tik vienus normalius grazius maitinanciai ir nenoriu ju teplioti. o antrus reiktu ieskoti vel doh.gif, o nesinori blush2.gif O be to,kai zinau, kad jie po to bus metami lauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2012 01 31, 13:26)
tai nesunku butu,jeigu as juos tureciau biggrin.gif  Bet dabar turiu tik vienus normalius grazius maitinanciai ir nenoriu ju teplioti. o antrus reiktu ieskoti vel doh.gif, o nesinori  blush2.gif O be to,kai zinau, kad jie po to bus metami lauk biggrin.gif

nu tikrai nebus metami lauk.. schmoll.gif puikiausiai bus dėvimi,aš net palatoj pirma d nepersirengiau, nes nereikėjo..juk galima paprastučius nusipirkt eilinėj didesnėj maximoj ar kokiam turguj už 20lt, nedidelė problema.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2012 01 31, 13:26)
tai nesunku butu,jeigu as juos tureciau biggrin.gif  Bet dabar turiu tik vienus normalius grazius maitinanciai ir nenoriu ju teplioti. o antrus reiktu ieskoti vel doh.gif, o nesinori  blush2.gif O be to,kai zinau, kad jie po to bus metami lauk biggrin.gif

aš vyro prasčiausius marškinėlius vasarinius pasiėmiau, sakėm, kad išmesim, bet, kai visiškai nesusitepė, tai atgal į spintą padėjom doh.gif

Beje, palatos kaimynėm (priešgimdyvinėj savaitę praleidau), kurios turėjo Cezarį, visoms davė marškinėlius.
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 01 31, 14:31)
nu tikrai nebus metami lauk..  schmoll.gif  puikiausiai bus dėvimi,aš net palatoj pirma d  nepersirengiau, nes nereikėjo..juk galima paprastučius nusipirkt eilinėj didesnėj maximoj ar kokiam turguj už 20lt, nedidelė problema..  mirksiukas.gif

nu jo, reikes ieskoti smile.gif Dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
abu vaikelius gimdziau AK ir nei per viena gimdyma, nebuvau sutepliojus naktiniu... abejus turiu ir dabar... mirksiukas.gif
o su antru vaikuciu kraujo buvo tikrai laaabai daug.. ir nei lasu kraujo nesusitepe jie... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astarte12 @ 2012 01 31, 14:38)
aš vyro prasčiausius marškinėlius vasarinius pasiėmiau, sakėm, kad išmesim, bet, kai visiškai nesusitepė, tai atgal į spintą padėjom 

drinks_cheers.gif aš irgi vyro marškinius turėjau, patogu ir jauku ir visai nesusitepė
Atsakyti
QUOTE(Dyiske1 @ 2012 01 12, 11:43)
Sveikutes esamos ir busimos mamytes..smile.gif as turiu ant dienu gimdyti,ir gimdysiu AK,norejau paklausti,gal kas is jusu zinote ar tiesa jog jei vyras nori dalyvauti gimdyme tai jam reikia atlikti kazkokius tyrimus?busiu dekinga uz atsakyma.wink.gif

gimdziau AK pries pora metu. jokiu tyrimu vyrui nedare.
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2012 01 31, 14:31)
nu tikrai nebus metami lauk..  schmoll.gif  puikiausiai bus dėvimi,aš net palatoj pirma d  nepersirengiau, nes nereikėjo..juk galima paprastučius nusipirkt eilinėj didesnėj maximoj ar kokiam turguj už 20lt, nedidelė problema..  mirksiukas.gif

As turgui nusipirkau uz 10Lt hihihi.gif ir palatoj nesiuojau pirma diena,nes buvo svarus thumbup.gif poto namie
Papildyta:
QUOTE(WbangI @ 2012 01 27, 22:59)
As kelis kartus gulejau AK, ten ir gimdziau, viskuo likau labai patenkinta  4u.gif

Gimdziau AK, nesitarem su nieko, prieziura buvo superine, ypac per gimdyma. Kaip sakoma geras daktaras tikrai negadins savo vardo, ir atliks viska gerai net ir be pinigu bigsmile.gif
Mums papuole Dainius.J. nerealus daktaras thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(ArijaM @ 2012 01 31, 14:04)
hm, kazin kas tas extra atvejis ax.gif  Galvoju, jeigu neturesiu, tai gal duos, ar nuogai teks gimdyti  biggrin.gif

Butent smile.gif

Gimdziau pries tris dienas, atvykau be naktiniu, prasiu prasiau, sake nereik, neturim, jei turi reik eit kazkurieskot rolleyes.gif

Buvau su labai nepatoia maike tam reiklui, nes planavau juk su ju naktiniais biggrin.gif , o ji ilgom rankovem, daresi karsta, ja galiausiai visi nusirengiau.

Gulint apklojo paklode jau.

O kas vaksciot noretu tai tektu nuogai, na as viena karta atsisojau nuoga, dzin biggrin.gif

Taip, kad mamytes turekit naktinius 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Isvezant i palata kazkokius surado, ties krutine plysys kaip bulviu maise, sudraskyti.
---
Del klizmos- jei ir prasysit, nedarys. Nzn koks turi but ten extra tvejis biggrin.gif

Nzn kai su CP, o gimdyt avykus net ir paprasius tikrai ne.

Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2012 02 08, 14:19)
Butent  smile.gif

Gimdziau pries tris dienas, atvykau be naktiniu, prasiu prasiau, sake nereik, neturim, jei turi reik eit kazkurieskot rolleyes.gif

Buvau su labai nepatoia maike tam reiklui,  nes planavau juk su ju naktiniais biggrin.gif , o ji ilgom rankovem, daresi karsta,  ja galiausiai visi nusirengiau.

Gulint apklojo paklode jau.

O kas vaksciot noretu tai tektu nuogai, na as viena karta atsisojau nuoga, dzin biggrin.gif

Taip, kad mamytes turekit naktinius 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Isvezant i palata kazkokius surado, ties krutine plysys kaip bulviu maise, sudraskyti.
---
Del klizmos- jei ir prasysit, nedarys. Nzn koks turi but ten extra tvejis biggrin.gif

Nzn kai su CP, o gimdyt avykus net ir paprasius tikrai ne.

del klizmos tai turbut reikia pinigeliu duot ,ar sokolada ,tada padarys :-)
Atsakyti
Buvau apziureti gimdimo palatas ir su vyr akusere kalbejau. tai sake, kad naktinius duoda tik cezariui,kad sterilus butu, o siaip neduoda ir akcentavo,kad reikia savo tureti! del vyro, tai minejo,kad rubai butu svarus ir tiek, nieko spec jam nereikia:) klizmos nedaro, tai as pries vaziuojant su ricina issivalysiu vidurius, suveikia 30min po vartojimo, ir pazistama sake, kad pries vaziuojant pavalgyciau ir atsigerciau, nes para ji nieko negavo nors naturaliai gimde g.gif na ryt viska pati pamatysiu kaip ir kas lotuliukas.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaja: 08 vasario 2012 - 16:58
QUOTE(shaja @ 2012 02 08, 16:57)
Buvau apziureti gimdimo palatas ir su vyr akusere kalbejau. tai sake, kad naktinius duoda tik cezariui,kad sterilus butu, o siaip neduoda ir akcentavo,kad reikia savo tureti! del vyro, tai minejo,kad rubai butu svarus ir tiek, nieko spec jam nereikia:) klizmos nedaro, tai as pries vaziuojant su ricina issivalysiu vidurius, suveikia 30min po vartojimo, ir pazistama sake, kad pries vaziuojant pavalgyciau ir atsigerciau, nes para ji nieko negavo nors naturaliai gimde g.gif  na ryt viska pati pamatysiu kaip ir kas lotuliukas.gif  sekmes mirksiukas.gif

del valgymo tai as nesiulyciau prisivalgyti,nes jei reiks daryti cp tai jos laukia 6 val nuo paskutinio pavalgymo ir tempia laika. Pati su tuo susiduriau todel ir patariu geriau pries vaziuojant ,jei nenori valgyti tai ir nekimsk,o jei norisi tai truputu pagerk,bet nedaug.
Atsakyti