Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Cansado @ 2011 12 06, 18:55)
Klauskit, jei kas kam įdomu..  4u.gif

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif

Okokius drabuzelius kudikiui vezetes g.gif Ar siltus,ar plonesnius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2011 12 09, 21:58)
Nuosirdziausi sveikinimai  4u.gif

Okokius drabuzelius kudikiui vezetes  g.gif Ar siltus,ar plonesnius  g.gif

ačiū..

iš storesnių rūbelių turėjau tik megztuką įsimetusi, bet jo tikrai neprireikė, šilta ten labai..pilnai užteko paprastų bodžiukų ir šliaužtų su rankovytėm, vilnonių kojinyčių, pirštinyčių ir kepurės..

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2011 12 09, 12:18)
ir da prie to klausimo: o kaip su vaiku ar iskarto atnesa ar leidzia atsigauti po cp.  nes jei daro narkoze i nugara tai po jos beveik tris paras negali keltis,tai kaip su leliuku?

Keltis leidzia apytiksliai po paros. Jei pavyksta gauti mokama palata ir salia yra vyras, kuris gali rupintis leliuku, ji atiduoda pakankamai greitai. Tiksliau reikia eiti ir pareiksti nora leliuka pasiimti. Vyras atsinese leliuka i palata kai tik as pradejau jausti kojas ir galejau bent kiek pasisukti, kad pamaitinciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 12 06, 19:55)
Tai va, šviežiausi įspūdžiai iš AK, pagimdžiau sekmadienį ryte..

Kaip šauniai viskas pavyko bigsmile.gif Sveikinimai!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilittta @ 2011 11 23, 12:32)
As ir tikrai nenorejau ,kad ten mane guostu ar glostytu ir pan.Man paciai geriau skausma iskest vienai,kai niekas nelenda i akis,vyras sedejo salia ir tik uz rankos palaikydavo,kai pradedavo glostyti,liepdavau liautis smile.gif Del jos darbo nieko nesakau,as negydytoja ir ivertinti negaliu,taip pat su kuo palyginti,nes gimdymas buvo pirmas man.Bet tiesiog manau ,kad jai truksta zmogiskumo,kazkokios pagarbos kitam zmogui,nes elgesi tai tikrai neprofesionaliai.Dar atsimenu kai tikrindavo man kakleli saremio metu ,tai rekdavo ,kad atsipalaiduociau,kas yra neimanoma,net akusere jai sakydavo ,kad dabar saremis,palaukit .

Turbut ir as pas sita babaisa buvau patekus. ji mane priimamajame apziurejo. Per gimdyma taip neskaudejo,kaip jos apziuros metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lorita1 @ 2011 12 16, 17:52)
Turbut ir as pas sita babaisa buvau patekus. ji mane priimamajame apziurejo. Per gimdyma taip neskaudejo,kaip jos apziuros metu verysad.gif

tas pats ir man buvo su ta apziura blink.gif
Atsakyti
P.S. AK tikrai ne visos palatos dvivietes, yra ir trivieciu, ir jas dazniausiai uzpildo visu pirma, kad liktu laisvu tu mokamu. Gimde giminaite rudeni, tai pagulde i triviete po gimdymo, o mokamu isvis nebuvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jangaja @ 2011 12 22, 16:53)
P.S. AK tikrai ne visos palatos dvivietes, yra ir trivieciu, ir jas dazniausiai uzpildo visu pirma, kad liktu laisvu tu mokamu. Gimde giminaite rudeni, tai pagulde i triviete po gimdymo, o mokamu isvis nebuvo. doh.gif

Tai gal ja pagulde i priesgimdyvine palata, jeigu nebuvo net mokamu? O tose trivietese yra savo dushas ir tualetas?
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2011 12 23, 13:40)
Tai gal ja pagulde i priesgimdyvine palata, jeigu nebuvo net mokamu? O tose trivietese yra savo dushas ir tualetas?

mums per kursus pasake, kad visos tik dvivietes g.gif Ir jeigu yra galimybe, tai guldo po viena, nemokamai.
Atsakyti
Kiek aš žinau, tai tikrai po gimdymo visos palatos dvivietės, nėra triviečių.. schmoll.gif Gal buvo ta giminaitė paguldyta į priešgimdyvinį skyrių, nes pogimdyvinis jau buvo pripildytas visas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jangaja @ 2011 12 22, 17:53)

Šiaip prieš gimdymą guldo į trivietę... g.gif Ten ir dušas ir wc yra.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
o kaip su mokejimu ten, koki akaina atskiros palatos ir kada reikia uz ja susimoket blush2.gif
Atsakyti