QUOTE(Aspera @ 2011 06 23, 14:04)
Mergaitės, AK gimdžiau prieš 1,5 metų ir jau po Naujųjų vėl ten keliausiu. Kiek skaitau, tau jau suprantu, kad po gero remonto yra pogimdyvinės oalatos, nes gulėjau, kaip tik per remontą. Bet nieko, juk ne į viešbutį važiavau. Matau, čia kalbėjote apie vaikiuko matinimą mišinuku, tai va, kai man dar gimdykloje davė pamaitinti vaiką, akušerė pasakė, kad mp yra tiek sotus, ypač priešpienis, kad vaikui jo parai užtenka. Kai man vakare atnešė mažulį į palatą iš smalsumo paklausiau, ar maitino mišinuku, tai vaikų skyriaus seselė man atrežė, kad vaiko maitinimas - mamos reikalas ir mišinuku primaitina, jeigu tik yra tam indikacijos (mat kaimynės vaikiuką maitino mišinuku, nes jam kažkas su sveikatėle buvo ir inkubatoriuje gulėjo, bet atėjusi vaikų gydytoja liepė jai nutraukinėti ir nešti pienuką vaikiukui). Tai va, manojo neprimaitino, bet ir nebūčiau prieštaravusi, juk svarbaisia sotus ir ramus vaikas. Na, čia tokie mano lyriniai pamąstymai. Tęsiu toliau: nežinau, kiek tiesos buvo tuose akušerės žodžiuose, bet mano vaikas iš tikrųjų visą parą nevalgė, tiesiog jam įdėdavau spėnelį ir viskas - gulėjo ir nežinojo , ką su juo daryti, miegojo ramiai visą naktį, tad, matyt, iš tikrųjų nebuvo alkanas.
aga, po remonto - faina dabar ten...
ir del primaitinimo teip pat sake, kad nemaitina - tiesiog rasom ka zinom, ka matem... maniskiai abu trauke MP tiek gimdykloj, tiek palatoj po keliu valandu kai atnese - tik tiek, kad po atnesimo pora valandeliu antrasis maziukas neeme MP, bet gal cia ir norma kaip Jus sakot... juk zinde gimdykloj - tai gal siek tiek to priespienio ir patrauke + juk dar per virkstele buvo gaves masitelio, iki gimstant...