Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(@IW@ @ 2011 11 22, 14:42)
Sveikos,

gimdziau AK pries metus, bet kadangi prisiminimai dar laaabai ryskus tai truputi papasakosiu smile.gif
Kadangi gimdymas buvo tikrai greitas, tai su gydytojais susipazinti ir pabendrauti tikrai nespejau (gimdykloje uztrukau kiek daugiau nei 1 valanda ax.gif ) galbut del to jokiu minusu apie gimdyma negaliu pasakyti. Kiek pamenu israsa, kuri dave, tai gimdziau pas Gelažanskiene rolleyes.gif tiesa, akusere buvo maloniausia lyginant su kitu personalu: patare, atskira palata uzsakyti padejo... tai jai PO VISKO simboliskai ir atsidekojom!
Gavome be galo grazia palata (su vitraziniai langais  rolleyes.gif ). Kartu palatoje buvo ir mano vyras, kaip beje ir per gimdyma. Jis ir issiaiskindavo visus iskilusius klausimus, todel velgi galimu neigiamu emociju isvengiau nekontaktuodama per daug su gydytojais. Uz vyro buvau kaip uz sienos biggrin.gif 
Mazylis visada buvo su mumis palatoje, jokiu misinuku ne karto nesiule, maitinau pati, nors pienas fontanais dar tikrai nebego... tiesa, pasiskaiciusi foruma buvau nusiteikusi su visu personalu kovoti kaip liute, bet tikrai neprisireike schmoll.gif 
Visoms nestuke.gif  daugiau gero nusiteikimo 4u.gif

Sveikos! Gimdziau rugsejo 21. Tariausi su gydytoju skyriaus vedeju. Tai buvau jo labai priziurieta. Bet galiu su visom sutikti,kad kuo mazesnis darbutojo rangas,tuo labiau bando vadovauti ir aiskinti kaip ir ka daryti...
Labai gerai pasakyta "nusiteikti su visu personalu kovoti kaip liutei" tai tikrai jie jaucia ir kitaip su tavim kalba.
Siap man labai patiko viskas lygonineje. Visom siulau gimdyti tik ten! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 22, 14:08)
Ar tik ne pas Vitalija Stasiunaitiene gimdet?  doh.gif Kaip is jusu aprasymo, tai ji man akyse tik stovi...

vitalija Stasiunaitiene ir skirmante dagiene (tokie anspaudai buvo med knygeleje )tik nezinau kuri buvo ta pagrindine gydytoja
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2011 11 21, 20:27)
Labai malonu butu, jei paziuretum, pas ka gimdei, nes planuoju gimdyt AK ax.gif Aciu 4u.gif

knygelej Vitalija Stasiunaitiene ir Skirmante Dagiene,bet kai pasiskaiciau atsiliepimus apie Vitalija Stasiunaitiene ,tai galiu pasakyti ,kad ji tas kosmaras.
Atsakyti
QUOTE(MarLie @ 2011 11 22, 21:06)
Sveikos! Gimdziau rugsejo 21. Tariausi su gydytoju skyriaus vedeju. Tai buvau jo labai priziurieta. Bet galiu su visom sutikti,kad kuo mazesnis darbutojo rangas,tuo labiau bando vadovauti ir aiskinti kaip ir ka daryti...
Labai gerai pasakyta  "nusiteikti su visu personalu kovoti kaip liutei"  tai tikrai jie jaucia ir kitaip su tavim kalba. 
Siap man labai patiko viskas lygonineje. Visom siulau gimdyti tik ten! 4u.gif

kaip manai? jei butum nesitarus, taip pat viskas butu labai patike? ir siulytum ten? Ar ten galima siulyti tik su susitarimu?
Atsakyti
QUOTE(akvilittta @ 2011 11 23, 00:09)
knygelej Vitalija Stasiunaitiene ir Skirmante Dagiene,bet kai pasiskaiciau atsiliepimus apie Vitalija Stasiunaitiene ,tai galiu pasakyti ,kad ji tas kosmaras.

blink.gif ale matai kaip atspejau doh.gif Pati pas jam gimdziau, uztai labai ryzkus vaizdai nusipiese, kai paskaiciau tavo atsiliepima verysad.gif As kuri laika po gimdymo nelabai supratau ar patenkinta likau ja, bet dabar praejus jau beveik 2 metai bijau net galvoti, kad ji gali buti kalta del visu mano problemyciu (kurios jau dabar tikrai neaktualios jau yra doh.gif ) arba tiesiog toks gimdymas buvo ir ji cia nekalta... Nezinau zodziu... Toks dviejopas man ispudis, nes siaip lyg ji tikrai rimta profesionali gyditoja... Siaip galiu pasakyti, kad gimdymas pas ja man buvo laaabai greitas ir palyginus lengvas, bet nezinau del kokiu priezasciu po to gavosi komplikacijos. Ar ji kazka praziurejo ar gavosi taip savaime del greito gimdymo (kaip esu girdejus is kitu zmoniu) g.gif

Na dideliu svelnumu ji tikrai nepasizymi, bet as is anksto buvau nusiteikusi, kad niekas ten aplink mane nelakstys. Tad del to pretenziju tikrai neturiu. Visas kitas personalas man t.p. neuzkliuvo. Beje vaziavau gimdyti su niekuo nesitarus ir nemokejau nei cento. Tiesa akusere buvo labai rupestinga, galeciau rekomenduoti, bet deja neatsimenu jos vardo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 23 lapkričio 2011 - 09:20
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 23, 10:14)
blink.gif ale matai kaip atspejau  doh.gif Pati pas jam gimdziau, uztai labai ryzkus vaizdai nusipiese, kai paskaiciau tavo atsiliepima  verysad.gif As kuri laika po gimdymo nelabai supratau ar patenkinta likau ja, bet dabar praejus jau beveik 2 metai bijau net galvoti, kad ji gali buti kalta del visu mano problemyciu (kurios jau dabar tikrai neaktualios jau yra  doh.gif ) arba tiesiog toks gimdymas buvo ir ji cia nekalta... Nezinau zodziu... Toks dviejopas man ispudis, nes siaip lyg ji tikrai rimta profesionali gyditoja... Siaip galiu pasakyti, kad gimdymas pas ja man buvo laaabai greitas ir palyginus lengvas, bet nezinau del kokiu priezasciu po to gavosi komplikacijos. Ar ji kazka praziurejo ar gavosi taip savaime del greito gimdymo (kaip esu girdejus is kitu zmoniu)  g.gif

Na dideliu svelnumu ji tikrai nepasizymi, bet as is anksto buvau nusiteikusi, kad niekas ten aplink mane nelakstys. Tad del to pretenziju tikrai neturiu. Visas kitas personalas man t.p. neuzkliuvo. Beje vaziavau gimdyti su niekuo nesitarus ir nemokejau nei cento. Tiesa akusere buvo labai rupestinga, galeciau rekomenduoti, bet deja neatsimenu jos vardo.

As ir tikrai nenorejau ,kad ten mane guostu ar glostytu ir pan.Man paciai geriau skausma iskest vienai,kai niekas nelenda i akis,vyras sedejo salia ir tik uz rankos palaikydavo,kai pradedavo glostyti,liepdavau liautis smile.gif Del jos darbo nieko nesakau,as negydytoja ir ivertinti negaliu,taip pat su kuo palyginti,nes gimdymas buvo pirmas man.Bet tiesiog manau ,kad jai truksta zmogiskumo,kazkokios pagarbos kitam zmogui,nes elgesi tai tikrai neprofesionaliai.Dar atsimenu kai tikrindavo man kakleli saremio metu ,tai rekdavo ,kad atsipalaiduociau,kas yra neimanoma,net akusere jai sakydavo ,kad dabar saremis,palaukit .
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2011 11 23, 09:23)
kaip manai? jei butum nesitarus, taip pat viskas butu labai patike? ir siulytum ten? Ar ten galima siulyti tik su susitarimu?

abu kartus gimdziau ak nesitarusi... ir sukstis negaliu, gimdykloje viskas buvo gerai.. kai tokie nelabai pavyzdingi gimdymai buvo.. va del skyriaus personalo tai jau gincytinas dalykas, bet visa tai laikina....
Atsakyti
Gimdziau AK. Tai su gimdymu, nors gavosi ir komplikuotas viskas buvo super. Ir gydytojas ir akusere thumbup.gif
Vat po gimdymo jau ne taip ir super. Sesutes 2 buvo geros, priziurejo. Paskui pasikeite pamaina, tai nieko gero, gerai, kad jau buvom atsigavusios po gimdymo. Bet naugimiu skyrius ir naujagimiu daktares, tai brr unsure.gif Naujagimiu skyrius neatnesdavo naujagimiu- reikejo eit atimt rolleyes.gif ir aisku nebuvo patenkintos ko cia atsivilkai..O tos neontologes nu nieko gero, ateina dviese ir kiekviena ta pati dalyka skirtingai aiskina schmoll.gif Ir tokios nu labai labai nemalonios..Nors dar atejo tokia ausyciu ziuret, tai labai faina, tai cia irgi ant ko papulsi tikriausiai.
Maitino skaniai ir labai malonios buvo tos valgiu nesiotojos.

Bet kadangi man svarbiausia buvo pagimdyti sveika vaika, na ir paciai neuzsilenkt biggrin.gif tai rinkciausi AK.
Atsakyti
As ko gero ir rinkciausi AK sekanti karta tik gal bandyciau tartis su gydytoju,nes pas ta pacia ragana nenoreciau papulti :-)
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Turiu klausimėlį smile.gif Kadangi man nusimato CP, noriu paklausti jūsų: kadangi tai planinis CP, ar galima iš anksto taip suderinti operacijos laiką kad užsitikrinti atskirą palatą?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 11 24, 05:01)
Sveikutės 4u.gif  Turiu klausimėlį smile.gif  Kadangi man nusimato CP, noriu paklausti jūsų: kadangi tai planinis CP, ar galima iš anksto taip suderinti operacijos laiką kad užsitikrinti atskirą palatą?

tai kadangi planinis, tai laiką tikrai sutarsit 4u.gif
o dėl palatos aš negavau, nes visos buvo užimtos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 11 24, 17:01)
Sveikutės 4u.gif  Turiu klausimėlį smile.gif  Kadangi man nusimato CP, noriu paklausti jūsų: kadangi tai planinis CP, ar galima iš anksto taip suderinti operacijos laiką kad užsitikrinti atskirą palatą?

Kadangi planinis CP, tai Jus guldys i ligonine ir ta diena matysit, ar yra galimybe gauti atskira palata. Is anksto, net jei ir zinoma gimdymo data, palatu nerezervuoja ax.gif
Atsakyti