Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Dyiske1 @ 2011 11 07, 16:56)
Iškilo klausimėlis-kam mokėti tuos du šimtus LT už atskirą palatą? Lauksiu atsakymo. smile.gif

tai turbūt kasoj reikės susimokėti, jeigu gausit tą palatą.. 4u.gif

QUOTE(aliuncik @ 2011 11 08, 11:11)
sveikos. O as vis galvoju ar visgi vertaa tartis su gyd. Is anksto. ar tiesiog atejus lemtingai dienai vaziuot i ligonine ir viskas. atsidekoti gyd. As vistiek planuoju, tai nezinau ar verta is anksto tartis, kadangi susitarus su gyd., jeigu pataiko ne jo pamaina, tenka dar susimoketi a
Ie 700 lt i kasa ir dar gyd. , tai labai daug gaunasi...Patarkite prasau...dekoju...

nieks čia nepatars jums, nes kiekviena mąstom individualiai, kiekvienos supratimas skirtingas..aš pirmąkart gimdžiau susitarus, antrąkart - ne..trečiąkart vėl važiuosiu nesitarus, tai mano nuomonė aiški.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aliuncik @ 2011 11 08, 12:11)
sveikos. O as vis galvoju ar visgi vertaa tartis su gyd. Is anksto. ar tiesiog atejus lemtingai dienai vaziuot i ligonine ir viskas. atsidekoti gyd. As vistiek planuoju, tai nezinau ar verta is anksto tartis, kadangi susitarus su gyd., jeigu pataiko ne jo pamaina, tenka dar susimoketi a
Ie 700 lt i kasa ir dar gyd. , tai labai daug gaunasi...Patarkite prasau...dekoju...

tai iš tiesų individualu, nes pvz. man ramybė yra labai svarbu, kai susitarusi ir nestresuoji, o pinigai toks laikinas dalykas. Juos galima uždirbti. O ramybė man yra neįkainojamas dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
del susitarimo tai zinokit as supratau viena, kad gydytojas tikrai nieko blogo nepadarys, jei ir nebusi susitarus. As su pirmu tariausi, mokejau 1000, su antru nesitarem, nes ta gydytoja issikrauste is vilniaus, tad su niekuo nesitariau, o gavosi dar geriau, nes isvaziavau i ligonine netiketai, tai ir nebutu padeje, jei buciau susitarus. Padekojau gydytojui 300 lt, jau po visko. Prieziura ir viskas per gimdyma vyko superiniai, tiek akuseres tiek gydytojo bendravimas buvo superinis. Cia zinoma mano istorija, kitom galejo but ir kitaip. As buvau patenkinta ir susitarus ir ne smile.gif
Atsakyti
gimdziau antakalny, geriau rasyti atliko cezari pats 2 skyriaus vedejas gydytojas akuseris ginekologas r.daunoravicius. epidura irgi atliko lb patyrusi gydytoja tik nepamenu pavardes. viskas gerai praejo, ir priziurejo gerai. kadangi mums tuo metu buvo sunkoka su pinigeliais,tai mes niekam nieko nesumokejom, ir tikrai galiu pasakyti,kad esu viskuo patenkinta. nzn ar tai leme,bet gimdziau dvynukus. galvojom kazkiek daunoraviciui atsidekoti,bet jis isejo atostogu.
Atsakyti
Kas dabar, šiom dienom gimdėt AK, kaip palatose su temperatūra, ar šilta, karšta, ar vėsoka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 11 11, 12:25)
Kas dabar, šiom dienom gimdėt AK, kaip palatose su temperatūra, ar šilta, karšta, ar vėsoka?  g.gif

Spalio gale buvo labai karšta, bet susimažinom, užsukdamos radiatorių ir atidarydamos orlaidę-tada buvo thumbup.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis - o už tą galimybę gulėt palatoj vienai, be kitų pagimdžiusiųjų, reikia mokėti iškart ar išvažiuojant namo? Mąstau, ar verta vežtis tiek grynųjų, ar galės ir vyras sumokėt išvažiuojant, jeigu gausiu tokią palatą.. g.gif Buvau tuose kursuose, bet kažkaip nesumąsčiau paklaust..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 14 lapkričio 2011 - 09:34
QUOTE(Cansado @ 2011 11 14, 10:33)
Dar klausimėlis - o už tą galimybę gulėt palatoj vienai, be kitų pagimdžiusiųjų, reikia mokėti iškart ar išvažiuojant namo? Mąstau, ar verta vežtis tiek grynųjų, ar galės ir vyras sumokėt išvažiuojant, jeigu gausiu tokią palatą..  g.gif Buvau tuose kursuose, bet kažkaip nesumąsčiau paklaust..

Bent jau mums israse kvita ir gal sekancia diena nueje i kasa susimokejom.
Atsakyti
QUOTE(liojka @ 2011 11 14, 10:43)
Bent jau mums israse kvita ir gal sekancia diena nueje i kasa susimokejom.

o sumokėt grynais reikia ar galima ir kortele? nu tokie nereikšmingi klausimai atrodo, bet noriu būs daugmaž pasiruošus, kad nereiktų lakstyt paskui.. blush2.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kam butu aktuolu tai parasau ir kas megsta taupyti atsidare nauja ekonomiska skalbykla taip ir vadinasi.. cheminis valymas pigus svarkai 10lt, kelnes 5lt, puspalciai 20lt striukes 15, pledai 15lt nu kainos tikrai palyginti geros ir svarbiausia valo gerai parasysiu adresiuka vilniuje svitrigailos 40 b PC norfa pabandykite apsilankyti
Atsakyti
QUOTE(LINA88 @ 2011 11 15, 17:39)
sveikos mamytes gal kam butu aktuolu tai parasau ir kas megsta taupyti atsidare nauja ekonomiska skalbykla taip ir vadinasi.. cheminis valymas pigus svarkai 10lt, kelnes 5lt, puspalciai 20lt striukes 15, pledai 15lt nu kainos tikrai palyginti geros ir svarbiausia valo gerai parasysiu adresiuka vilniuje svitrigailos 40 b PC norfa pabandykite apsilankyti

Dekoju uz naudinga informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riugliuke @ 2011 09 10, 22:44)
O as du kartus gimdziau AK ir viena syki VGN. Tai nezinau, ar man taip nepasiseke su daktarem priiminejusiomis gimdyma AK, ar del to, kad nedaviau nei vienu atveju kysio, bet galiu pasakyti, kad AK jauciausi kaip skerdziama kiaule ir tiek pirmo, tiek mano treciojo vaiku atejimai buvo kupini streso ir nemaloniu ispudziu. O va VGN jauciausi kaip tikra karaliene, nors atsidekojau tik po gimdymo ir tik todel, kad tiek gydytojas, tiek akusere buvo nuostabus visapusiskai. Zodziu, jei be kysio, tai AK aplenkciau dideliu lanku, jei dar syki tektu gimdyti.

Sveikutes,as ir gimdziau Antakalnyje,su akusere tariausi,gerai tas ,kad ji pries gimdyma mane labai priziurejo,jei sumazedavo judesiuku,suorganizuodavo patikrinima net jeigu jei ta diena budavo laisva ,bet kada skambindavau atsakydavo i visus klausimus ,vienu zodziu prieziura buvo superine thumbup.gif
Bet apie gimdyma to pasakyti negaleciau,man skatino gimdyma ,tai kaip tik dirbo mano akusere(o akuseriai dalinasi pinigelius su gydytojais,taigi pries gimdyma gydytoja jau zino kuri gimdyve susitarus ).Mano ispudziai nekokie ,nezinau kaip elgiasi kitur ir kaip vyksta visas "aptarnavmas"nes gimdziau pirma karta.Taigi atejo gydytoja patikrinti kaip atsidarineja g.kaklelis liepe uzkelti kojas ,man ta padaryti sunkiai sekesi,nes pilvas buvo labai didelis,svorio ir nemazai buvau priaugus ir dar labai kaupesi skysciai,tai mano kojos atrode kaip mamuto.vietoj to kad padetu, pradejo ant manes rekti, kaip tu cia negali,visos gali ir pan.ir atsake kad iseis is gimdyklos,tai man padejo vyras,jis padejo uzkelti man kojas,skausmas nezmoniskas ,saremiai kas 2 min,apsiverkiau,oji iseidama paeme man uz galvos ,grubokai pasuko i save ir sako KA? ZLIUMBI?as pasakiau ,kad ne ,bet taip negera buvo. verysad.gif nu vis ateidavo patikrinti,bet svelnumo nerasta.Is viso visaas gimdymas vyko 14 val,saremiai kas minute,jokiu nuskausminamuju,nes nebuvo galima ,jegos blesta,o kulminacija ta ,kai jau reikia stumti tai gydytoja pradeda rekt,ne taip darai,ne taip kvepuoji ir tt.....ir tada pasiberia zodeliai,tu savanaude,galvoji tik apie save ,galvok apie vaika ir dar daugiau bet jau nepamenu,nes stengiausi nebeklausyti ka ji rekia.Tik akusere patarinejo graziai kaip viska daryti.Galvojau ,kad man vienai taip pasiseke su gydytoja,bet palatoj gulejo su manim moteris ,tai pasakojo kad su ja taip pat elgesi.Tai nezinau ar ten taip visada ar ant blogos nuotaikos uztaikem. smile.gif Bet po gimdymo kokias 3 dienas buvau soke ,nes papasakoti sunku,ka tuo momentu jauti.

Atsakyti