QUOTE(Riugliuke @ 2011 09 10, 22:44)
O as du kartus gimdziau AK ir viena syki VGN. Tai nezinau, ar man taip nepasiseke su daktarem priiminejusiomis gimdyma AK, ar del to, kad nedaviau nei vienu atveju kysio, bet galiu pasakyti, kad AK jauciausi kaip skerdziama kiaule ir tiek pirmo, tiek mano treciojo vaiku atejimai buvo kupini streso ir nemaloniu ispudziu. O va VGN jauciausi kaip tikra karaliene, nors atsidekojau tik po gimdymo ir tik todel, kad tiek gydytojas, tiek akusere buvo nuostabus visapusiskai. Zodziu, jei be kysio, tai AK aplenkciau dideliu lanku, jei dar syki tektu gimdyti.
Sveikutes,as ir gimdziau Antakalnyje,su akusere tariausi,gerai tas ,kad ji pries gimdyma mane labai priziurejo,jei sumazedavo judesiuku,suorganizuodavo patikrinima net jeigu jei ta diena budavo laisva ,bet kada skambindavau atsakydavo i visus klausimus ,vienu zodziu prieziura buvo superine
Bet apie gimdyma to pasakyti negaleciau,man skatino gimdyma ,tai kaip tik dirbo mano akusere(o akuseriai dalinasi pinigelius su gydytojais,taigi pries gimdyma gydytoja jau zino kuri gimdyve susitarus ).Mano ispudziai nekokie ,nezinau kaip elgiasi kitur ir kaip vyksta visas "aptarnavmas"nes gimdziau pirma karta.Taigi atejo gydytoja patikrinti kaip atsidarineja g.kaklelis liepe uzkelti kojas ,man ta padaryti sunkiai sekesi,nes pilvas buvo labai didelis,svorio ir nemazai buvau priaugus ir dar labai kaupesi skysciai,tai mano kojos atrode kaip mamuto.vietoj to kad padetu, pradejo ant manes rekti, kaip tu cia negali,visos gali ir pan.ir atsake kad iseis is gimdyklos,tai man padejo vyras,jis padejo uzkelti man kojas,skausmas nezmoniskas ,saremiai kas 2 min,apsiverkiau,oji iseidama paeme man uz galvos ,grubokai pasuko i save ir sako KA? ZLIUMBI?as pasakiau ,kad ne ,bet taip negera buvo.
nu vis ateidavo patikrinti,bet svelnumo nerasta.Is viso visaas gimdymas vyko 14 val,saremiai kas minute,jokiu nuskausminamuju,nes nebuvo galima ,jegos blesta,o kulminacija ta ,kai jau reikia stumti tai gydytoja pradeda rekt,ne taip darai,ne taip kvepuoji ir tt.....ir tada pasiberia zodeliai,tu savanaude,galvoji tik apie save ,galvok apie vaika ir dar daugiau bet jau nepamenu,nes stengiausi nebeklausyti ka ji rekia.Tik akusere patarinejo graziai kaip viska daryti.Galvojau ,kad man vienai taip pasiseke su gydytoja,bet palatoj gulejo su manim moteris ,tai pasakojo kad su ja taip pat elgesi.Tai nezinau ar ten taip visada ar ant blogos nuotaikos uztaikem.
Bet po gimdymo kokias 3 dienas buvau soke ,nes papasakoti sunku,ka tuo momentu jauti.