Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

Pries menesi gimdziau AK. Esu labai patenkinta beveik viskuo - gimdymo metu buvo labai malonios gydytoja ir akusere, vis juokino mane, kad pralinksminti.

Po gimdymo - pritarsiu daugelio nuomonei: neklausi, nieko nepaaiskins. As klausiau viskuo, net kaip pampersa pakeisti biggrin.gif Sesutes parode ir kaip nusprausti vaika, ir kaip pampersa pakeisti, parode, kaip vaika laikyt teisingai. Palatos kaimynei sunkiai sekesi maitinti, tai ja mokindavo pastoviai. Tik kad viskas vysta labai greitai, nes gimdyviu ir vaikuciu tikrai labai daug, todel patarciau klausimus uzsirasyt, kad nepamirst paklausti, nes paskui sunku surasti personala, ypac vaiku gydytoja (nes ji per du aukstus visa diena varineja).
Tiesa, vaiku gydytoju poziuris i naujagimius man labai patiko. Nei manes, nei mano palatos kaimynes vaiku gydytoja neisleido namo 3-cia diena, nes turejo abejoniu del vaikuciu sveikatos. Tai mums dare papildomus kraujo tyrimus, nors skyriaus vedejas jau norejo mus israsyt, kad vieta atlaisvinti biggrin.gif bet man geriau, kad vaika iki galo istire ir isitikinau, kad viskas tvarkoj blush2.gif

Ir dar, po gimdymo mano pacios sveikada kazkiek suslubavo - kazkas buvo su sirdim. tai mano sirdi pilnai istire AK biggrin.gif Ir kardiogramas padare, ir echoskopija, ir kardiologo konsultacija turejau biggrin.gif

Zodziu, ir manim, ir vaiku pasirupino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 09 01, 10:50)
man tai įdomu padiskutuot, ko jūs tikitės, būnant GN? Kokios priežiūros? Nu negi įsivaizduojat, kad sėdės prie jūsų visas personalas ir padės nuolat tvarkytis su klecku? Gimdžiau ir pirmąkart ten, buvo baisu, kai nieko nežinojau, bet tikrai jokio abejingumo ten nepajutau - ir kaip nuprausti vaiką parodė, ir kaip valyti nosį, ausis, ir kaip kada maitinti papasakojo, nieks nė vieno blogo žodžio nepasakė, tik, aišku, nieks ir nešokinėjo aplinkui ir nelindo į akis su pastoviais klausimasi - ar reikia ko..  g.gif  palatos kaimynės vaikiukas neramus buvo labai, turėjo bėdelių, tai ėjo personalas ir šnekėjo, ir aiškino, ir padėjo, nieks nebumbėjo..ta moteris ir paimt ant rankų vaiką bijojo, prausti bijojo, tai atėjusios sesutės ir maloniai aiškino, ir padėjo, ir ramino..Nesuprantu, iš kur ta nuomonė tokia, kad labai ten baisu..  g.gif  Matyt, tikrai, priklauso nuo mūsų pačių nusistatymo ir nuo to, ko mes pačios iš ten tikimės ir laukiam..  g.gif
Aišku, yra tam tikras konvejeris, kai daug pagimdžiusių, eina vizitacijos gydytojų, greitai, nieks nesicackina, pažiūri, pamatuoja, papasakoja ir tiek žinių..Jeigu reikia kažko, klausi papildomai, nes nieks nestovi šalia pusvalandį ir nedėsto paskaitų..  schmoll.gif

thumbup.gif Pritariu nuompnei 100%
Atsakyti
QUOTE(L.I.B. @ 2011 09 21, 17:32)
thumbup.gif Pritariu nuompnei 100%

Mergaites, kurios gimde Vilniaus miesto universitetineje ligonineje, parekomenduokite prasau gera gydytoja, moteri... Dekoju! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 08 26, 11:32)
sunku patikėti, kad nebuvo daugiau užėjusi jokia budinti ginekologė per visas tas dienas..  g.gif  dukart gimdžiau ten ('07 ir '10m) ir abukart rytais būdavo vizitacijos gydytojų - naujagimių gydytojos, kuri vaikiuką apžiūrėdavo, ir ginekologės, kiekvieną  mielą rytą, tuo pačiu metu..Plius kiekvieną rytą ateidavo prisistatyti tądien budinti akušerė ir pasakydavo, kur ją rasti, jeigu prireiktų..Plius, visas tas dienas po kartą ateidavo gydytojai, kurie priėmė mūsų gimdymus (pirmąkart - gyd.Mečėjus, antrąkart - gyd.Eiringytė), paklausdavo, kaip jaučiamės..

Labas vakaras,

norejau pasiteirauti nuomones apie gydytoja Eiringyte, kadangi ieskojau info prie AK gydytojus, bet niekur neradau. Tada pamaciau, kad teko pas ja gimdyti. As pati pas ja esu lankiusis apziurai labai seniai, man ji visai maloni, tik negirdejau atsiliepimu apie gimdymus pas ja. Norejau paklausti kokia tavo patirtis pas ja buvo ax.gif Ar tareisi su ja konkreciai, ar taip ispuole?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmane: 22 rugsėjo 2011 - 18:11
QUOTE(aliuncik @ 2011 09 21, 15:35)
Mergaites, kurios gimde Vilniaus miesto universitetineje ligonineje, parekomenduokite prasau gera gydytoja, moteri... Dekoju! 4u.gif

Manau jie visi profesionalai maniske Meskauskiene. Per mazai mes gimdom (t.y.2-3 kartus), kad galetum spresti apie profesionalumus ir panasiai. Net ir profamsmanau buna nenusisekusiu dienu.
Atsakyti
QUOTE(aliuncik @ 2011 09 21, 16:35)

gyd. D.Ramašauskaitė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CLEAR: 23 rugsėjo 2011 - 22:52
sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif grizau ir as jau su savo suneliu thumbup.gif nu ka as galiu pasakyti man AK patiko! labai pasiseke su gydytojais, uzteko tos prieziuros kas neaisku paklausi, viskas grazu sutvarkyta o ir leliukui viska daro kas geriausia dziaugiuosi kad cia gimdziau smile.gif ir niekam nieko nedavem thumbup.gif uzteko paprasciausio aciu !
Atsakyti
As irgi gimdziau AK. is esmes viskuo buvau patenkinta, tik maistas gal prastokas.
Atsakyti
QUOTE(gertruda6 @ 2011 10 03, 15:58)
As irgi gimdziau AK. is esmes viskuo buvau patenkinta, tik maistas gal prastokas.

Maistas tai jo, nu bet valgiau ir nenumiriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogie @ 2011 09 30, 17:35)
ir niekam nieko nedavem  thumbup.gif uzteko paprasciausio aciu !

thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą kartą teko gimdyt VGN, ekstra cezaris, todėl net nesuspėjau pasvarstyt, kur geriau važiuot, vyras vežė, kur arčiau. O antras kartas buvo labiau sąmoningas, nemokam kyšių duot nei aš, nei vyras, kažkaip "nezgrebnai" ši padėkos forma mums išeina ir tiek. Todėl išsišniukštinėjau, kad Raudonojo Kryžiaus ligoninėj būktai niekas neima kyšių, tai ties ja buvau apsistojus. mirksiukas.gif
Tačiau gyvenime esu impulso varoma, nežinau, gal širdis, o gal protas man pakuždėjo, kad lai greitoji mane veža i AK, labai miela feldčerytė pasitaikė, sakė "jūsų noras- mums įsakymas, nuvešim ten, kur tik paliepsite:)" O važiavau vienut viena (vyras buvo išvykęs tą savaitgalį į kaimo sodybą su vaiku).
Ir neprašoviau, su puikios gydytojos Virginijos Stančikienės (jei neklystu dėl pavardės taisyklingumo) pagalba, būdama 39sav. pagimdžiau pati, buvau net jos išgirta dėl kantrybės skausmui (sunkokai ėjo veikla, esu smulki, pirmą kartą buvau po cezario). Kai gimė mūsų Margarita, tai net nepatikėjau, kad taip šauniai viskas pavyko, pabučiavau gydytojai ranką, pasakiau "ačiū", o kitos dienos rytą vyrui liepiau nunešt jai dovanėles (Kaliningrado konjako ir akropolio dovanų čekį), viskas.
Gydytoja tikrai paprastas, nuoširdus žmogus pasirodė. O va akušerė, tokia jauna, o savo chalatuko kišenę specialiai net praskleidė, kad vyras kažką įdėtų. Buvom nelabai maloniai nustebę, nes iš jos mažiausiai to tikėjomės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliuncik @ 2011 09 21, 16:35)

Pries 10 m pas Meskauskiene gimdziau, buvo exra CP viskas praejo thumbup.gif
Atsakyti