Sveikos, pries menesi gimdziau AK. Esu patenkinta, viskas vyko labai gerai. Iskilus problemai, ar siaip sprendziant ka nors visada ateidavo keli medikai, ir gydytojas ir akuseres. Sprende visi kartu kas ir kaip toliau, konsultavosi tarpusavy kaip geriau ir pan. Mano gimdyme dalyvavo ir rezidente, kuri mane siuvo truputi, esu ja labai patenkinta! Man gimdyma skatino, nes jau buvo savaite laiko po termino. Pagimdziau pati, leido man nuskausminamuosius, (ne epidura), kai reikejo geli savo panaudojo, kad vaikelis iseitu lengviau, beveik neplysau, siuvo tik gimdos kakleli ir ten truputi..
Kas liecia naujagimiu prieziura, tai jei paprasai - parodo, jei ne, nieks nestoves palatoj. Todel perspeju, iskilus klausimams, ar susidurus su sunkumais maitinant ar pan. pati kreipkites pas akuseres, paprasykit - tikrai pades. Gimdyviu daug o akuseriu mazai, del to nespeja jos.
Gimdziau pas skyriau vedejo budejima, taigi dar galiu pasakyt, tiksliau perteikt jo zodzius del Dianatal gelio, sake jog "stebuklo jis nedaro", todel nemetikit pinigus, turi jie ten savo vaistukus ir savo geli, jei reikia viska panaudoja ir nereikia moket nieko..
Gulejau dvivietei palatoje su kaimine, palatos labai tvarkingos, grazios, su WC ir dusu, suremontuotos. (gimdyklos taip pat).
Papildyta:
QUOTE(uogie @ 2011 09 09, 19:26)
snagu girdeti gerus atsiliepimus, planuoju ir as mazdaug po savaites ten vykti
. nors labai dvejojau tarp AK ir VGN, neramina tik tas primaitinimas misinukais
norisi tik kruti duoti, kad nepriprastu prie lkengvo maitinimosi> na matysim kaip seksis papasakosiu
o gal yra mamyciu kurios zada ten vykti panasiu metu?
Del primaitinimo. As pati pamaitinau vaika misinuku, kuri paprasiau naujagimio skyriuje, nes nesiseke duot (.) o vaikas valgyt norejo. Ir nieko baisaus nenutiko, po to ismokau duot (.) ir dabar jau menesi maitinu tik krutimi. Misinuka mazyle tik ligoninej gavo 2 kartus, nematau nieko blogo tame
bent jau mum nenutiko.