Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligoninė (AK)

QUOTE(Vardaite @ 2011 09 04, 23:20)
Zmogiskasis faktorius svarbiausia...vienoda nebuna ax.gif ne del sienu juk ten gulsiuos ax.gif o vedejai abu juk vyrai biggrin.gif

tai vedėjai visų gimdymų nepriiminėja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 09 05, 07:34)
tai vedėjai visų gimdymų nepriiminėja..  mirksiukas.gif

nuo ju ir tvarka priklauso skyriuje...
o ir susitart galima mirksiukas.gif tik klausimas-su kuriuom? mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdziau 9m, II skyriuje, pas gydytoja kokios norejau. Buvo skubus cezaris. Susitarem del mokamos palatos. Gavom. Tas dienas atsimenu su dziaugsmu. Nekalbesiu apie pati cezari, nes buvo ekstra ir panasiai, bet todel ir norejau butent tos gydytojos, buvo saukiamas konsiliumas, apziurejo ir vedejas. Palata liuks, viskas vietoje. Leliuko prieziura - oj kokiu ten moteru nebuvo, jau net sunku vardinti..labai nustebau del maitinimo - jezau moke gal kelios kelis kartus, pati nebegau ir neieskojau, galvojau ka ismokau per kursus panaudosiu. Niekam nemokejau del to. Nzn gal kad po cezario, nors maze net nepridusus gime, bet vaiksciojo ir vyrui viska info raportuodavo. Del manes pacios apziuros - gal ir nebuvo super duper demesio..bet viena sesute gavo pinigeliu, tai ji mane ten visas dienas priziurejo, nes ir nuo skausmo vaistai ir palos.tik pamenu kai nakti ieskojau sesutes tai neradau doh.gif .zinoma vaiksciojo ir manoji ginekologe, na bet cia priskiriam prie mokamu paslaugu bigsmile.gif Taigi isvada - tik del profesionalu maze su manimi dabar, o mokama palata tikrai pliusas. Nzn tikrai nenoreciau buti kur daug moteru, tualetas atskirai..
Atsakyti
gimdziau as antakalnyje siaip akusere atkalbejo nuo mokamos palatos sako viskas tas pats tik kad vyras bus salia smile.gif pagimdziau apie 1 val nakties tai vaikiuka isnese ,o atnese 8 val ryto.... kai tik pagimdziau mano mazoji neeme kruties tai ja turejo pamaitinti is buteliuko..
siaip del prieziuros tai ginekologe ateidavo kiekviena ryta paklausti ar viskas gerai ir panasiai
poto nuo 11 ateidavo vaikiukus apziureti pasverti bambute sutvarkyti krauja paimti it t.t
akusere uzsukdavo bet irgi priklauso nuo ju paciu nes pirma diena ateidavo daznai ji o poto kai pasikeiti pamaina tai kitos net nematem smile.gif uz prieziura niekam neatsidekojom nes is tikruju nebuvo uz ka tik daviau saldainiu deze kai pagulde mano mazaja po lempom nes turejo biski geltos smile.gif
maitinimas man tai siaip sau tik pietus skanus o tos koses man nelabai smile.gif
gerai kad mes nieko is anksto nepirkom jokiu kremu pudru nes istikruju duoda dovaneles nors puse reklamos zurnalu bet ir meginuku visokiu buvo losjonu kremuku ir panasiai
antakalnyje man asmeniskai patiko cia 1 gymdymo skyrius
Atsakyti
4u.gif snagu girdeti gerus atsiliepimus, planuoju ir as mazdaug po savaites ten vykti nestuke.gif . nors labai dvejojau tarp AK ir VGN, neramina tik tas primaitinimas misinukais unsure.gif norisi tik kruti duoti, kad nepriprastu prie lkengvo maitinimosi> na matysim kaip seksis papasakosiu smile.gif o gal yra mamyciu kurios zada ten vykti panasiu metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(uogie @ 2011 09 09, 18:26)
4u.gif  snagu girdeti gerus atsiliepimus, planuoju ir as mazdaug po savaites ten vykti  nestuke.gif . nors labai dvejojau tarp AK ir VGN, neramina tik tas primaitinimas misinukais  unsure.gif  norisi tik kruti duoti, kad nepriprastu prie lkengvo maitinimosi> na matysim kaip seksis papasakosiu  smile.gif o gal yra mamyciu kurios zada ten vykti panasiu metu?  blush2.gif

O as du kartus gimdziau AK ir viena syki VGN. Tai nezinau, ar man taip nepasiseke su daktarem priiminejusiomis gimdyma AK, ar del to, kad nedaviau nei vienu atveju kysio, bet galiu pasakyti, kad AK jauciausi kaip skerdziama kiaule ir tiek pirmo, tiek mano treciojo vaiku atejimai buvo kupini streso ir nemaloniu ispudziu. O va VGN jauciausi kaip tikra karaliene, nors atsidekojau tik po gimdymo ir tik todel, kad tiek gydytojas, tiek akusere buvo nuostabus visapusiskai. Zodziu, jei be kysio, tai AK aplenkciau dideliu lanku, jei dar syki tektu gimdyti.
Atsakyti
Tikrai esu labai patenkinta AK. Esu gimdzius VGN- galiu ir palyginti . Gavau daug dėmesio, emem mokamas palatas ir ten, ir ten- vienareikšmiškai priežiūra AK geresne. Vienintelis minusas- naujagimių sesutes sad.gif bet ir VGN nelabai gavau jų dėmesio, patarimu... Nors ten net kudikiams palanki ligonine vadinasi...
Atsakyti
Mielosios, prasau pagalbos, patarymo!
Ant dienu gimdysiu antra vaikeli nestuke.gif ,Antakalnio klinikoje. Del labai baisaus ir sunkaus pirmo gimdymo tariausi su gydytoju del cezario. Daug kas manes nesupranta tuo klausimu, bet per didele trauma liko man po pirmo gimdymo...
Klausimas tame, kad niekad nesusiduriau su kysiais ir atsidekojimais"
Suprantu ,kad mano klausimas labai nekorektiskas, ir apie tai nelabai grazu kalbeti, bet tokie jau musu istatymai ir galimybes, kad kito pasirimkymo neturiu.
PATARKYTE KIEK TAI KAINUOJA? blush2.gif Nesu turtinga , kad metyciausi pinigais, bet ir izeisti gydytojo nenoriu. Reikia atsizvelgti kad ,gydytojas suprato mane ,atsizvelge i mano prsichologine trauma ir sutiko padaryti man CP. (tikrai zinau, kad yra pries operacijas) Gydytojas yra skyriaus vedejas. Labai prasau supratymo ir pagalbos tuo klausimu! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, pries menesi gimdziau AK. Esu patenkinta, viskas vyko labai gerai. Iskilus problemai, ar siaip sprendziant ka nors visada ateidavo keli medikai, ir gydytojas ir akuseres. Sprende visi kartu kas ir kaip toliau, konsultavosi tarpusavy kaip geriau ir pan. Mano gimdyme dalyvavo ir rezidente, kuri mane siuvo truputi, esu ja labai patenkinta! Man gimdyma skatino, nes jau buvo savaite laiko po termino. Pagimdziau pati, leido man nuskausminamuosius, (ne epidura), kai reikejo geli savo panaudojo, kad vaikelis iseitu lengviau, beveik neplysau, siuvo tik gimdos kakleli ir ten truputi..
Kas liecia naujagimiu prieziura, tai jei paprasai - parodo, jei ne, nieks nestoves palatoj. Todel perspeju, iskilus klausimams, ar susidurus su sunkumais maitinant ar pan. pati kreipkites pas akuseres, paprasykit - tikrai pades. Gimdyviu daug o akuseriu mazai, del to nespeja jos.
Gimdziau pas skyriau vedejo budejima, taigi dar galiu pasakyt, tiksliau perteikt jo zodzius del Dianatal gelio, sake jog "stebuklo jis nedaro", todel nemetikit pinigus, turi jie ten savo vaistukus ir savo geli, jei reikia viska panaudoja ir nereikia moket nieko.. thumbup.gif
Gulejau dvivietei palatoje su kaimine, palatos labai tvarkingos, grazios, su WC ir dusu, suremontuotos. (gimdyklos taip pat).
Papildyta:
QUOTE(uogie @ 2011 09 09, 19:26)
4u.gif  snagu girdeti gerus atsiliepimus, planuoju ir as mazdaug po savaites ten vykti  nestuke.gif . nors labai dvejojau tarp AK ir VGN, neramina tik tas primaitinimas misinukais  unsure.gif  norisi tik kruti duoti, kad nepriprastu prie lkengvo maitinimosi> na matysim kaip seksis papasakosiu  smile.gif o gal yra mamyciu kurios zada ten vykti panasiu metu?  blush2.gif

Del primaitinimo. As pati pamaitinau vaika misinuku, kuri paprasiau naujagimio skyriuje, nes nesiseke duot (.) o vaikas valgyt norejo. Ir nieko baisaus nenutiko, po to ismokau duot (.) ir dabar jau menesi maitinu tik krutimi. Misinuka mazyle tik ligoninej gavo 2 kartus, nematau nieko blogo tame smile.gif bent jau mum nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(MarLie @ 2011 09 11, 22:)
PATARKYTE KIEK TAI KAINUOJA?

kiek gali sau leist. Paziurek pagal pavardes skyrelyje apie gyd- parašo mamos. Nemanau, kad tavo atveju gyd. vien atsidėkojmas skatina.
Papildyta:
QUOTE(Laiminga M. @ 2011 09 12, 08:27)
Del primaitinimo. As pati pamaitinau vaika misinuku, kuri paprasiau naujagimio skyriuje, nes nesiseke duot (.) o vaikas valgyt norejo. Ir nieko baisaus nenutiko, po to ismokau duot (.) ir dabar jau menesi maitinu tik krutimi. Misinuka mazyle tik ligoninej gavo 2 kartus, nematau nieko blogo tame smile.gif bent jau mum nenutiko.

drinks_cheers.gif mamos, nevykim kažko i medį. Svarbu vaikas sotus - negi geriau rikdyt, mest jo svorį - nei viena/ kelis kart pamaitinti ??? Susitvarkys (.) (.) - duosit tik kruti
Atsakyti
QUOTE(Vardaite @ 2011 09 12, 23:40)
drinks_cheers.gif mamos, nevykim kažko i medį. Svarbu vaikas sotus - negi geriau rikdyt, mest jo svorį - nei viena/ kelis kart pamaitinti ??? Susitvarkys (.) (.) - duosit tik kruti

drinks_cheers.gif jei vaikas nenorės imti krūties tai tikrai ne dėl to, kad gavo paragauti mišinuko. Kantrybės kantrybės ir dar kartą kantrybės. Visos norim būti svarbios, bet atminkim, kad nesam vienintelės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip ir sakiau antakalnis yra antakalnis.
Gimdziau pries laika, bet del gimdymo ir ten buvusiu gyd, tiek priemime, tiek gimdykloje, nieko blogo pasakyti negaliu. Tik dideli dideli aciu uz isgelbetas dvi gyvybes. Tai mano ir vaikelio... Nuosirdus aciu jiems.

Del slaugos po gimdymo. Kadangi gulejau kitam sk nei pirma karta. Tai cia slauga skiriasi. Si karta, tikrai ir uzejo tiek ginekologe, tiek akuseres. Tikrai jokiu priekaistu... Ka paklausi i viska atsako ir patare...

Na o naujagimiu seseles nepasiketusios.... Kaip buvo piktos taip ir liko...
Aisku yra kelios malonios. Kuriu gali palausti ir jos viska parodo paaiskina. Bet ju ten mazuma....
Ypac viena patiko. Tokia amziuje, kaimyne palatos paprase parodyti kaip aprengti ta maza kudikeli... Tai ji be moralu, nes kitos pradeda rekti ir moralizuoti...,parode paaiskino jai. Prode kaip rytini tualeta vaikui atlikti. Be bambejimu ir pasipiktinimu...
O siaip viskas ten gerai. atvazuoji pagimdai ir isvaziuoji

isvaziuoji....

Atsakyti