QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 22, 10:06)
Mamytes, kas gimde AK, kaip siuose GN yra su maitinimu?
Man buvo net per daug...Kadangi daug esu gulėjusi ligoninėj, tai galiu pasakyti, kad čia maitinimas mamai geriausias. Tiesa, jei vyras bus su jumis (mokamoj palatoj, jam reikės pačiam pasirūpinti maitinimu.
Dėl vaiko maitinimo ne krūtimi, tikrai nieko nežinau...
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 22, 13:20)
KristinaBal,
aciu uz toki issamu atsakyma!
O vaikelis visa laika buna kartu su mamyte palatoje po gimdymo? Ar nakciai isnesa i naujagimiu skyriu? Ir ar galima savo maista koki tureti (riesutus ar jogurta koki, pvz)?
Taip, jei nereikia po lempomis dėl geltos guldyti.
Aišku, kad savo maistą gali turėti...tik kad riešutai labai stiprus alergenas...Aš iki šiol nevartoju, nes maitinu...
Tiesa, šaldytuvo nėra, tai ir jogurto daug neprisipirkit, nes bent jau mūsų palatoj kovo pradžioj buvo laaaabai karšta...
QUOTE(Just_mermaid @ 2011 06 22, 13:42)
Ir dar pamirsau paklausti. Ar reikia tureti savo indu GN ir ar reikia tureti vaikeliui prieziuros priemoniu (Sudocrem, priemoniu bambutei priziureti)?
Turėjau puodelį ir stalo įrankius (jei turi, duoda ir ligoninė). Visa kita davė ligoninė. Aišku, jei turėsite savo maisto, tai reikia jam turėti kur susidėti...
Sudocream davė mėginėlį, tai aš jo iki šiol turiu (pasisekė su užpakaliuku), bambutę kiekvieną rytą valė sesutė, tai nieko neturėjau ir neprisireikė.