QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 06 09, 13:30)
Taigi Pilina dar turbut lagaminu neissipakavo grizusi is sito viesbucio Realiai tas skundas man su kiekviena pastraipa vis labiau sypsena plete
Jau išpakavau.
Daug kas priklauso nuo pačio žmogaus nusiteikimo ir požiūrio. Tų minusų norint galima rasti visur.
Su kai kuriais punktais sutikčiau, su kai kuriais ne. Dėl kalnelių visiška tiesa. Nieks neprižiūri. Nors taisyklėse parašyta, kad čiuožti nuo 12 m. bet labai sėkmingai tėveliai užsisodinę ant kelių čiuožia su dvimečiais ir nieko. Truputi vyresni patys savarankiškai pramogauja. Galėtų neleisti mažų vaikų be maudymosi kelnaičių, nors nežinau ar kur draudžia. Bent jau Druskininkų akvaparke mano trimečio neįleido į baseiną be kelnaičių.
Vyras niekad negrįždavo su viena stikline alkoholinio kokteilio. Sau parsinešdavo po du ir man dar. Niekad nesakė, kad duos tik vieną.
Dėl rankšluoščių jau rašiau. Mes beveik neturėjom kada ant jų gulėti, kartais panaudodavom tik vieną, kelias dienas išvis nesinaudojom, nes vaikas buvo apsirges, i delfinariuma vykom. Tai keitėm gal tik 2 kartus.
Del kambario, tai mums su vaikais kaip tik ispradziu davė ramesni, bet mes norejom grazesnio vaizdo, tai gavom triuksmingesni, bet ta vakarine muzika netrukde miegoti nei vaikams nei man.
Įrankių mums tikrai netrūko.
Na nuvyksit ir viską patys pamatysit. Svarbiausia išanksto nenusiteikit negatyviai. Nėra ten taip blogai, kaip tame komentare rašo.
Lauksim jusu ispudziu.