Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

nu ne matyt neataugo, kad pastojau ,nes kai gyd pasake ,kad tik dirbtinis apvaisinimas ,tai net nebejau pas gyd daugiau. o nuejau jau budama 8 sav ,nes net pati netikejau kad pastojus maniau siaip kur uztruko menstr.smile.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi už Dulsyte 4u.gif Džiugu kai ypač užsibuvusios Nesulaukiančių gandro skyrelyje pagaliau pereina į nėštukių namučius. Laikau kumščius, kad HCG kuo aukštesnis būtų, kad stebuklas pilvelyje stipriai įsitvirtintų.

Ačiū jautuke30, kad pasidalinai savo patirtimi. Džiugu, kad būna ir tokių stebuklų.
Atsakyti
viskas bus gerai jei jau yra ir bus iki galo,svarbiausia nesijaudink ,nesiok ramiai nusiteikimas daug ka daro maziukiui smile.gif linkiu kuo geriausio jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 19:22)
bet manau mane irgi Ice Tea galesi irasyti i laukianciuju sarasiuka  ax.gif

Dulsyte, wouw, nerealiai yahoo.gif yahoo.gif
Labai labai laukiau tavo II clap.gif clap.gif SUPER, afigienai NEREALIAI jahooo sokiai.gif yahoo.gif
Papildyta:

Labai smagu ir dėl nicy ir dėl jautuke30 wub.gif wub.gif Ačiū kad ESAT ČIA ir kad įkvepiat tikėjimo stebuklais wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš mielu noru pildau laimingųjų sąrašėlį ir net naktį atsibudus visas perkelčiau iš optimisčių į laimingųjų grafą biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 birželio 2011 - 08:00
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 20:22)
Labas visoms likimo draugems,net nezinau nuo ko pradeti rasyti esu ir as tame optimisciu saraselyje,bet manau mane irgi Ice Tea galesi irasyti i laukianciuju sarasiuka  ax.gif ,tiesiog meciau matavimus visus BT atsipalaidavom abu su MB ir net akim savo netikejau kai syryt pasidariau NT.nepraejus nei minutei iskarto parode ryskius II,ko taip ilgai laukem.ryt pasidarysiu HCG skaiciukus paziuresiu,jei pasitvirtins jau galesiu tyliai dziaugtis. daug cia prirasiau nesupykit,bet noriu ipusti visoms vilti,nes ji tikrai yra paziurekit i mano parasiuka kiek mes laukem savo angelelio sekmes visoms stiprybes,kantrybes,vilties daug daug.  4u.gif  4u.gif

sveikinimai nestuke.gif
laikysiu kumstukus uz kuo didesni HCG drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena,
Vis paskaitau kaip jums sekasi ir siandien pamaciau fantastiska naujiena bigsmile.gif Dulsyte didziausi sveikinimai thumbup.gif
jautuke30 man po LP praejo jau lygiai 6 metai, aciu D (tfu,tfu,tfu) iki siol neatsinaujina, bet ir pastoti negaliu verysad.gif Turejau 3 stadija. Man tai net paciai keista kad neatsinaujina ( aisku as nenoriu sios bjaurybes ), tiesiog paskaitau kad mergaitems po metu vel atsinaujina g.gif Po LP geriau duphastona, o veliau 3 metus KT, meciau praeita vasara kai pradejom planuoti 2.gif Siap kelis kartus per metus einu pasitikrinti pas gine. Greciausiai liepos menesi teks gultis po peiliu ir suzinoti kas mane viduj darosi g.gif
Atsakyti
Merginos toks klausimėlis iškilo, kada maždaug prieš mmm jums prasideda pilvo skausmai? ax.gif
Atsakyti
Wow kokios puikios naujienos bigsmile.gif Sveikinu visas kurioms pavyko nestuke.gif su tokiom diagnozėm 4u.gif
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 11:15)
Merginos toks klausimėlis iškilo, kada maždaug prieš mmm jums prasideda pilvo skausmai? ax.gif

Turbūt čia labai individualu, kitoms gi net neskauda išvis tongue.gif
Man asmeniškai visada pradėdavo skaudėti jau pasirodžius mmm, bet paskutinius kelis mėn pradeda gerokai mausti dieną prieš. Visada (jau 15m) per mmm geriu Ketanov'ą nes skausmas nepakelamas pirmas dvi dienas unsure.gif O kodėl klausi?

Beje, jau trečias mėn pildau savo skausmų, mmm, vaistų ir kt kalendorių, ir pastebėjau kad tie baisieji pilvo spazmai užeina antroje ciklo dalyje, t.y. po O , pvz Kovo mėn 16 ir 21 cd, Balandį 17cd, Birželį 21 ir 24cd, su kuo tai galėtų būti susiję? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 12:15)

Mėnesinių skausmai prasideda porą valandų prieš pirmąjį kliuksnį, o šiaip pamaudenimai prieš tepliones (2-7 dienos iki mmm) smile.gif
O KĄ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 13:11)
Mėnesinių skausmai prasideda porą valandų prieš pirmąjį kliuksnį, o šiaip pamaudenimai prieš tepliones (2-7 dienos iki mmm) smile.gif
O KĄ  bigsmile.gif

ko tep antakius pakėlei lotuliukas.gif kiba pagalvojai tą patį, ką ir aš šį savaitgalį, kai prasidėjo tokie keistoki skausmeliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ne, matai užsigalvojau... man tokie pamaudenimai prasideda anksti ganėtinai. mažų mažiausiai 7 dienos prieš mmm. tai kuo toliau tuo labiau man neramu darosi, gal sakau man dar kas nors ten negerai..gal pvz...gleivinė per anksti pradeda atsisluoksniuoti. kodėl gi prasideda tie skausmai taip anksti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 13:22)
ko tep antakius pakėlei lotuliukas.gif kiba pagalvojai tą patį, ką ir aš šį savaitgalį, kai prasidėjo tokie keistoki skausmeliai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kas jau tau ten negerai ax.gif Baik tik irnesakyk.gif
O kelinta CD tau, kad ieškai blogų sliekų g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 13, 13:38)
Kas jau tau ten negerai  ax.gif Baik tik irnesakyk.gif
O kelinta CD tau, kad ieškai blogų sliekų  g.gif  bigsmile.gif

sekmadienis buvo aštunta DPO blush2.gif

ai, nu ką aš žinau, ieškau aš jau ne tik sliekų, bet ir gyvačių, absoliuti paranoja dėl visko...

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 13, 14:16)
sekmadienis buvo aštunta DPO blush2.gif

ai, nu ką aš žinau, ieškau aš jau ne tik sliekų, bet ir gyvačių, absoliuti paranoja dėl visko...

lotuliukas.gif

niu, bet tu man pasakyk kodėl skauda. suprantu kodėl skauda per mmm: stipriai susitraukinėja gimda. o kodėl prieš? ar tai nesutrukdo implantuotis pavyzdžiui, a?niu gal aš čia ir nusikalbu, bet...
Atsakyti