Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas visoms likimo draugems,net nezinau nuo ko pradeti rasyti esu ir as tame optimisciu saraselyje,bet manau mane irgi Ice Tea galesi irasyti i laukianciuju sarasiuka ax.gif ,tiesiog meciau matavimus visus BT atsipalaidavom abu su MB ir net akim savo netikejau kai syryt pasidariau NT.nepraejus nei minutei iskarto parode ryskius II,ko taip ilgai laukem.ryt pasidarysiu HCG skaiciukus paziuresiu,jei pasitvirtins jau galesiu tyliai dziaugtis. daug cia prirasiau nesupykit,bet noriu ipusti visoms vilti,nes ji tikrai yra paziurekit i mano parasiuka kiek mes laukem savo angelelio sekmes visoms stiprybes,kantrybes,vilties daug daug. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 20:22)
Labas visoms likimo draugems,net nezinau nuo ko pradeti rasyti esu ir as tame optimisciu saraselyje,bet manau mane irgi Ice Tea galesi irasyti i laukianciuju sarasiuka  ax.gif ,tiesiog meciau matavimus visus BT atsipalaidavom abu su MB ir net akim savo netikejau kai syryt pasidariau NT.nepraejus nei minutei iskarto parode ryskius II,ko taip ilgai laukem.ryt pasidarysiu HCG skaiciukus paziuresiu,jei pasitvirtins jau galesiu tyliai dziaugtis. daug cia prirasiau nesupykit,bet noriu ipusti visoms vilti,nes ji tikrai yra paziurekit i mano parasiuka kiek mes laukem savo angelelio sekmes visoms stiprybes,kantrybes,vilties daug daug.  4u.gif  4u.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Sveikinu wub.gif
O mums kiekviena gera zinia yra viltis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 19:22)
Labas visoms likimo draugems,net nezinau nuo ko pradeti rasyti esu ir as tame optimisciu saraselyje,bet manau mane irgi Ice Tea galesi irasyti i laukianciuju sarasiuka  ax.gif ,tiesiog meciau matavimus visus BT atsipalaidavom abu su MB ir net akim savo netikejau kai syryt pasidariau NT.nepraejus nei minutei iskarto parode ryskius II,ko taip ilgai laukem.ryt pasidarysiu HCG skaiciukus paziuresiu,jei pasitvirtins jau galesiu tyliai dziaugtis. daug cia prirasiau nesupykit,bet noriu ipusti visoms vilti,nes ji tikrai yra paziurekit i mano parasiuka kiek mes laukem savo angelelio sekmes visoms stiprybes,kantrybes,vilties daug daug.  4u.gif  4u.gif

dulsyte, net asarele istrysko cray.gif
Labai dziaugiuosi, kad po tiek laiko, nenuleidot ranku ir jusu optimizmas ir begalinis tikejimas virto dviem roziniais pagaliukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 18:22)
parode ryskius II,ko taip ilgai laukem.

Vau, kaip nuostabu bigsmile.gif Didziausi sveikinimai 4u.gif
Tai taip naturaliai pavyko ir be jokiu pagalbiniu poceduru?
Atsakyti
sveikos,as jus ir noriu padziuginti ,kad nenuleistumet ranku 4u.gif 4u.gif man irgi nustate prie 5,5metu endo 4stadijos daryta laparaskopija visi gydytojai sake kad tik dirbtinis apvaisinimas,bet ir stai po nepilnai 4 metu naturaliai pastojau ir jau turim dukryte kurios labai laukem:) taip kad mielosios tikekit kiekviena diena buna stebuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 12, 19:22)

thumbup.gif tyliai tyliai sveikinu wub.gif kokios nuostabios zinios wub.gif lauksim ryt jusu skaiciuku nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2011 06 12, 21:47)
sveikos,as jus ir noriu padziuginti ,kad nenuleistumet ranku 4u.gif  4u.gif  man irgi nustate prie 5,5metu endo 4stadijos daryta laparaskopija visi gydytojai sake kad tik dirbtinis apvaisinimas,bet ir stai po nepilnai 4 metu naturaliai pastojau ir jau turim dukryte kurios labai laukem:) taip kad mielosios tikekit kiekviena diena buna stebuku smile.gif

Oi kiek daug geru ziniu thumbup.gif
O per tuos 4 metus Jums buvo daryta LP? koks buo gydymas?
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2011 06 12, 19:47)
sveikos,as jus ir noriu padziuginti ,kad nenuleistumet ranku 4u.gif  4u.gif  man irgi nustate prie 5,5metu endo 4stadijos daryta laparaskopija visi gydytojai sake kad tik dirbtinis apvaisinimas,bet ir stai po nepilnai 4 metu naturaliai pastojau ir jau turim dukryte kurios labai laukem:) taip kad mielosios tikekit kiekviena diena buna stebuku smile.gif

Kuo daugiau tokiu nuostabiu istoriju thumbup.gif Tiek man siandien ikvepete vilties....
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2011 06 12, 20:47)

bigsmile.gif nerealiai!
Sveikinimai jusu seimynelei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 12, 20:49)
Oi kiek daug geru ziniu thumbup.gif
O per tuos 4 metus Jums buvo daryta LP? koks buo gydymas?

taip daryta laparaskopija ir leidaus vaistus 2men diphereline 3,75mg ir daugiau nieko.
Atsakyti
Dulsyte, kaip smagu skaityt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2011 06 12, 22:00)
taip daryta laparaskopija ir leidaus vaistus 2men diphereline 3,75mg ir daugiau nieko.

ir endo neautaugo per tiek laiko? bigsmile.gif nes kaip suprantu padare pirma LP, apskui naudojot diphereline ir po 4 metuku pastojot...
Atsakyti