QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 10, 14:12)
As visiskai pasimetus del to dipherelino
Reikia pastoti dar iki to, kol reikes priimti sprendima
Papildyta:
Dar radau va tki avvkos posta:
Suprantu tave
As kazkaip apsisprendziau labai greitai. Visu pirma zinojau, kad yra labai bloga situacija su endo, kad IV stadija. Labai intensyviai ieskojausi info, labai padejo SM merginos, didelis joms aciu
Uzsienio tinklapiai mirgejo info, kad geriausiu rezultatu sulaukta tuomet, kai yra derinami chirurginis ir medikamentinis gydymai. Ir galu gale buvo drasiau del to, kad tuomet siame skyrelyje "klimaksavo" ne viena mergina. Siai dienai situacija yra ta, kad visos jau supuojame savo stebukliukus. Tik labai uz Pliuske laikau kumstukus, ji dabar IVF skyrelyje
QUOTE(Viltelė @ 2011 06 11, 09:28)
Pasidalinsiu savo nueitu keliu del prolaktino. As kai tik pradejau tirtis del nevaisingumo, pas mane rado kad labai didelis prolaktinas (apie 1200, po to 1800). Bet tyrimus visada darydavau ciklo gale (24, 25 d.) Kai nusiunte pas endokrinologa, tai prolaktinas kazkodel visada budavo perpus mazesnis, taciau vis vien per didelis. Geriau bromkriptin metus, bet pastoti vistiek nepavyko. Jei prolaktino tyrima darau pirmoje ciklo puseje, tai jis buna normos ribose. Zodziu, su skydliauke problemu neturiu, ciklas reguliarus. Dabartinis mano gydytojas komentuoja taip, kad
jeigu mano ciklas reguliarus, tai vadinasi prolaktinas neitakoja mano nepastojimo ir kad gerti bromkriptino nereikia. Ir kad tyrima geriau daryti pirmoje ciklo puseje, nes antroje ciklo puseje jis visada buna didesnis. O visu metus laksciau pas endokrinologa, praleidau kruva pinigu.
As pries pirmaji nesuma taip pat geriau Bromokriptina. Man lygiai taip pat PRL buvo nepastovus, bet po magnetinio rezonanso tyrimo paaiskejo, kad turiu prolaktinoma, tad geriau BR iki 12 nestumo savaites. Ir dabar net neisivaizduoju kokia pas mane situacija su tuo prolaktinu, o vat emiau ir pastojau be jokiu BR
Buvau nulekus pas gine, klausiau ka daryt mano atveju, ji pasake, kad nestukem tikrai niekas neskirs BR, o jei jau pastojau, vadinasi viskas bus OK.
Tai va, esu gyvas nestandarto pavyzdys
As pati jau pasimeciau kur cia gerai pas mane, o kur negerai
Zodziu, vienu atveju buvo pilnas buketas visokio "gerio", o antru atveju lyg nieko ir nebuta
Vat ir suprask zmogau kad nori