Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(malvina @ 2011 06 09, 21:25)
Geras patarimas, nes musu giminej moterys turi bedu su skydliauke, o mama turejo su prolaktinu... matyt tikrai daznai endo susijusi su skydlaiukes problemelemis g.gif

Beje, prolaktinas as mane irgi padidintas doh.gif Vel gi skydliauke doh.gif
Atsakyti
o tai jūs tą PRL mažinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 09, 21:37)
o tai jūs tą PRL mažinat?  g.gif

Pas mane buvo virs 500, bet gine sake, kad tokiu atveju vaistu neskiria. Dabar nukrito iki 300. Ziuresiu kaip si menesi bus. Jei aukstas, prasysiu vaistuku.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 09, 20:39)
Pas mane buvo virs 500, bet gine sake, kad tokiu atveju vaistu neskiria. Dabar nukrito iki 300. Ziuresiu kaip si menesi bus. Jei aukstas, prasysiu vaistuku.

man prie 350 davė vaistus, endokrinologė sakė pstojimui palankiau apie 200 g.gif
Atsakyti
Dabar skaitau ka jus cia kalbat ir mastau, gal apskritai reikia uzsirasyti pas endokrinologa, niekada jokiu tyrimu hormonu nesu dariusis ir niekas man ju niekada neliepe darytis. Skydliauke neseniai tik tyriausi, bet ja prie siaip bendru kraujo tyrimu profilaktiskai.
Atsakyti
Tikrai, merginos, pasitikrinkit, nepagailėkit, jei tik yra galimybė, pinigėlių skydliaukei tirti. bent man endokrinologas tvirtino, kad endo nebūtų, jei su hormonais viskas tvarkoje būtų buvę. Taip kad pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 06 09, 21:19)
niekada jokiu tyrimu hormonu nesu dariusis ir niekas man ju niekada neliepe darytis.

na kai yra nepastojimas, tai pradžioj ginės skiria bent jau lytinius hormonus pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 09, 21:24)
endo nebūtų, jei su hormonais viskas tvarkoje būtų buvę.

O sakykit, jei tie pagrindiniai (TSH, FT4 ir A-TPO) yra normoj ar ieškoti sliekų subinėj toliau g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 10, 09:23)
O sakykit, jei tie pagrindiniai (TSH, FT4 ir A-TPO) yra normoj ar ieškoti sliekų subinėj toliau  g.gif  g.gif

Gydytojai pasakytu, kad viskas gerai ir gydymo nereikia. Bet dar butu gerai pasiziuret echoskopu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 10, 10:53)
Gydytojai pasakytu, kad viskas gerai ir gydymo nereikia. Bet dar butu gerai pasiziuret echoskopu mirksiukas.gif

Šituo reikalu irgi žiūrėjo- į mažesnę normą ax.gif
Palikti skydliaukę ramybėj tada, ar kaip g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 10, 12:11)
Šituo reikalu irgi žiūrėjo- į mažesnę normą ax.gif
Palikti skydliaukę ramybėj tada, ar kaip  g.gif  g.gif

As tai pasidaryciau hormonus, ir jei viskas gerai, tai nesukciau galvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 10, 11:16)
As tai pasidaryciau hormonus, ir jei viskas gerai, tai nesukciau galvos ax.gif

O kokius darytum g.gif g.gif
Ar užtenka tų kur buvau išvardinus g.gif