Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 09:46)
friends.gif  topsecret.gif
drebulys apemes ziaurus  blush2.gif ir is laimes ir is baimes tuo paciu...

Saugok save ir viskas bus gerai friends.gif O gal gali foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 26, 09:48)
Saugok save ir viskas bus gerai  friends.gif O gal gali foto  blush2.gif

Nu va blush2.gif paziurek blaivia akim, ar yr cia kazkas bigsmile.gif (variantas NE neteisingas lotuliukas.gif )
NT
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 09:53)
Nu va  blush2.gif  paziurek blaivia akim, ar yr cia kazkas  bigsmile.gif (variantas NE neteisingas  lotuliukas.gif  )

YRA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O kada mmm diena bigsmile.gif Laikau kumštukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kokia savijauta- ką jauti bigsmile.gif (jei nenori, nesakyk blush2.gif )

Nauji namučiai
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 26, 10:02)
YRA  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O kada mmm diena  bigsmile.gif Laikau kumštukus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kokia savijauta- ką jauti bigsmile.gif (jei nenori, nesakyk  blush2.gif )
Nauji namučiai

sunku pasakyt kada ta mm diena, nes po LP kasmenesi vis kito ilgio ciklas g.gif bet pagal BT ir OT siandien 12 DPO, dariausi testuka ir 10 DPO tai buvo tik I ir jokios uzuominos, bet nuo tada prasidejo pilvo maudimas, atrodo va va jau pramus mm, bet nieko, viena diena, antra... o daugiau nieko, gal miego biski anksciau patraukia, nors visad buvau peleda, neramina kad krutine nejautri.
Bet pats ciklas buvo labai geras, po ilgo laiko tarpo vaisingu isskyru buvo daug, BT graziai kilo ir neissidirbinejo zigzaguodama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 10:14)
neramina kad krutine nejautri.

irnesakyk.gif man su pirmu irgi jokio papulių skausmo mirksiukas.gif
Kada pas ginę eisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 26, 10:19)
irnesakyk.gif man su pirmu irgi jokio papulių skausmo  mirksiukas.gif
Kada pas ginę eisi  bigsmile.gif

nezinau net g.gif dar smarkiai anksti turbut, vistiek nieko nesimatys g.gif gal reik pora dienu testukus pagadint, jei teberodys, tai krauja daryt, ziuret kaip skaiciukai auga, o tada jau pas gine prasytis
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 10:23)
tai krauja daryt, ziuret kaip skaiciukai auga, o tada jau pas gine prasytis

g.gif sakai verta kraujuką darytis g.gif Aš, kaip senamadiška, tai eičiau pas ginę po savaitės tariamų mmm ir hCG pinigų nemėtyčiau ax.gif
Atsakyti
Margumėli wub.gif sveikinu, tikrai matosi. Krūtinė nejautri būna, pas mane jautrumas (trumpas) atsirado gerokai vėliau ir tai ne patys speneliai buvo jautrūs, bet visą krūtį maudė, bet vos keletą dienų.
Dėl ginės vizito, tai kai tik man NT parodė ryškiai II, aš dar tą patį rytą paskambinau ginei, ji liepė man pasidaryti PRG tyrimą (ne sman jo trūkdavo), aš tuo pačiu dar HCG padariau-žinių užtvirtinimui, paskambinau ginei su tyrimo rezultatais ir paskyrė vizitą 7 savaičių nėštumui. Anksčiau nieko nematys. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 26, 09:53)
Nu va  blush2.gif  paziurek blaivia akim, ar yr cia kazkas  bigsmile.gif (variantas NE neteisingas  lotuliukas.gif  )
NT

Tyliai sveikinu 4u.gif wub.gif

O aš vaidinu, kad esu kantri doh.gif Ir laukiu, ir nelaukiu ketvirtadienio, nes bijau vėl pamatyt ryškų "I" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 26 liepos 2011 - 09:55
Margumėli, thumbup.gif Vai kaip smagu clap.gif
O ir mūsų temelė vis dažniau baigiasi gerom naujienom bigsmile.gif Gal reikia dažniau pakalbėt ir naujienos dažniau apsireikš tik geros smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti