Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Viltelė @ 2011 07 25, 22:02)
Na, o man tai buvo labai nepatogi situacija. As bandziau duoti, bet jis labai labai supyko, todel visa laika jauciausi labai nepatogiai. Sis gydytojas is tikruju dirba savo darba.

aha as irgi kazka bandziau uzsiminti apie davima tai sake susipyksim moteriske blush2.gif net pasimeciau doh.gif bet jis man delto savo konkretumo labai patiko, nieko vyriskis nevynioja i vata kaip yra tai sako su tokiu keistoku humoru, bet kazkodel vistiek isejau issisiepus lotuliukas.gif iki ausu lotuliukas.gif liuks gydytojas pasirode lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 25, 21:09)
aha as irgi kazka bandziau uzsiminti apie davima tai sake susipyksim moteriske blush2.gif net pasimeciau doh.gif bet jis man delto savo konkretumo labai patiko, nieko vyriskis nevynioja i vata kaip yra tai sako su tokiu keistoku humoru, bet kazkodel vistiek isejau issisiepus lotuliukas.gif iki ausu lotuliukas.gif liuks gydytojas pasirode lotuliukas.gif

Nu as arba labai pasimetus buvau, arba po operacijos labai nuliudus, bet va jo humoro jausmo nesupratau tuo momentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 07 25, 22:12)
Nu as arba labai pasimetus buvau, arba po operacijos labai nuliudus, bet va jo humoro jausmo nesupratau tuo momentu smile.gif

na jis pas ji toks savotiskas, galbut ne visi supranta, bet kad pasimetus tai ir as konkreciai buvau, matyt jis jau prie to priprates lotuliukas.gif

o klausykit toki dalyka pagalvojau yra tokia gyd KMUK'e irgi su pavarde Vanagiene...o kartais ne zmona jo? ax.gif blush2.gif pliotku boba esu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 25 liepos 2011 - 21:29
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 25, 22:28)
na jis pas ji toks savotiskas, galbut ne visi supranta, bet kad pasimetus tai ir as konkreciai buvau, matyt jis jau prie to priprates lotuliukas.gif

o klausykit toki dalyka pagalvojau yra tokia gyd KMUK'e irgi su pavarde Vanagiene...o kartais ne zmona jo? ax.gif  blush2.gif pliotku boba esu doh.gif  blush2.gif

Zmona. Buvusi:) gera spece irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 25 liepos 2011 - 21:36
myllia, man tai ji nelbai schmoll.gif GN dare tai paskui kaukiau is skausmo kai vaistu poveikis praejo ir tempa buvo sukilus nezmoniskai doh.gif kai paskambinau tai kazkaip mazai demesio ji man parode tik nuburbe, kad jei ka tai antibus gerciau ir fsio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 25, 22:40)
myllia, man tai ji nelbai schmoll.gif GN dare tai paskui kaukiau is skausmo kai vaistu poveikis praejo ir tempa buvo sukilus nezmoniskai doh.gif kai paskambinau tai kazkaip mazai demesio ji man parode tik nuburbe, kad jei ka tai antibus gerciau ir fsio doh.gif

nu mano kaimynka pas ja gimde, tai sake, jai labai patiko. Ir ji ejo pagal rekomendacijas, tai nzn man ji tikino, kad ji yr thumbup.gif bet va dabar pagooglinus randu daugiau blogu nei geru atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 25, 22:47)
nu mano kaimynka pas ja gimde, tai sake, jai labai patiko. Ir ji ejo pagal rekomendacijas, tai nzn man ji tikino, kad ji yr  thumbup.gif  bet va dabar pagooglinus randu daugiau blogu nei geru atsiliepimu

kiekvienam savo kaip skant...bet ji man schmoll.gif zinok manau tos kurios neturi problemu tai visos gines daug maz atrodo liuks o mes kai turim kalnus problemu tai zinok jautresnes ir isrankesnes....bent jau as g.gif kazkaip ner man normalaus speco tai taip ir begioju is vieno pas kita....bet labai tikiuosi, kad galu gale rasiu kas man tiks ir patiks blush2.gif nes jau tikrai atsibodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 25, 22:56)
kiekvienam savo kaip skant...bet ji man schmoll.gif zinok manau tos kurios neturi problemu tai visos gines daug maz atrodo liuks o mes kai turim kalnus problemu tai zinok jautresnes ir isrankesnes....bent jau as g.gif kazkaip ner man normalaus speco tai taip ir begioju is vieno pas kita....bet labai tikiuosi, kad galu gale rasiu kas man tiks ir patiks blush2.gif nes jau tikrai atsibodo ax.gif

Gal kas is sio forumo gali ka nors tau parekomenduoti... nes mano gine irgi labai silpna situose reikaluose.
Atsakyti
ta jau atradau db vyks vertinimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltelė @ 2011 07 25, 22:02)
Na, o man tai buvo labai nepatogi situacija. As bandziau duoti, bet jis labai labai supyko, todel visa laika jauciausi labai nepatogiai. Sis gydytojas is tikruju dirba savo darba.

drinks_cheers.gif pasakysiu paslaptį topsecret.gif - jis jei ima, tai tik PO
Papildyta:
QUOTE(Myllia @ 2011 07 25, 22:35)
Zmona. Buvusi:) gera spece irgi smile.gif

doh.gif tai kiek jis jų turėjo bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk pirmoji, tai trenerė biggrin.gif
Oi, miergos, gausim nuo P.V., kad narstom jo apatinius doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 25, 22:56)
.bet labai tikiuosi, kad galu gale rasiu kas man tiks ir patiks blush2.gif

O bandei pas Verbickienę g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 26, 08:17)
O bandei pas Verbickienę  g.gif

Man irgi reiks pas ją greitu laiku apsilankyti- turiu kveščenų iškilusių ax.gif
Atsakyti
Margumėli, TYLIAI TYLIAI VALIO wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 26, 09:36)
Margumėli, TYLIAI TYLIAI VALIO  wub.gif

friends.gif topsecret.gif
drebulys apemes ziaurus blush2.gif ir is laimes ir is baimes tuo paciu...
Atsakyti