Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 24, 15:47)
labai butu smagu susitikti bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Beje, kaip Tau sekasi? Kiek ilgai dar gersi KT? Labai buvo gaila, kai skaiciau jog per si suknista laukima turejai problemu su vyru unsure.gif Buvo ir pas mus visokiu pamastymu, pykciu.. Nieko naujo nepasakysiu, bet jau taip nusibodo ta laukimo busena!, nelinkeciau nei pikciausiam priesui.. Si karta bus ketvirta operacija doh.gif Kiek dar reikes laukti ir save darkyti?? Tfe..
Atejau i SMS ir pradejau nuo histero, veliau persikeliau i LP, paskui vel i histero, tada pagaliau i IUI, is IUI i IVF- dziaugiausi, nes tai jau paskutinis sansas i laime, o dabar vel griztu i pradine stadija doh.gif Butu juokinga, jei nebutu graudu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
as grizau is keliones ir sekancia diena pasirode mmm...antras ciklas nurasytas unsure.gif
bet man kazkaip po LP labai sutrumpejo ciklas iki 24 dienu... ir mmm normaliai tik dvi dienas, o trecia tai vos vos.
Mergaites, kaip paaiskinti sia citata? cia kalbama apie isskyras mmm metu?

Vienoje mokslinėje konferencijoje teko girdėti, kaip moterys, sergančios endometrioze, vaizduoja savo ligą. Tarp visokių baisių vaizdų, panašių į kaktusą, audringą jūrą, aštuonkojį, erškėčių krūmą išsiskyrė toks, kuris primena popieriuje prispausto ir ištryškusio į visas puses juodo rašalo dėmę.
man atrodo,kad pas mane ir po LP taip yra... ir tustinantis skauda unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(sanzile @ 2011 07 24, 18:04)
Atejau i SMS ir pradejau nuo histero, veliau persikeliau i LP, paskui vel i histero, tada pagaliau i IUI, is IUI i IVF- dziaugiausi, nes tai jau paskutinis sansas i laime, o dabar vel griztu i pradine stadija doh.gif  Butu juokinga, jei nebutu graudu biggrin.gif

o IVF daret? ar dar pries tai reikia apsitvarkyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 24 liepos 2011 - 16:10
QUOTE(sanzile @ 2011 07 24, 17:04)
Beje, kaip Tau sekasi? Kiek ilgai dar gersi KT? Labai buvo gaila, kai skaiciau jog per si suknista laukima turejai problemu su vyru unsure.gif Buvo ir pas mus visokiu pamastymu, pykciu.. Nieko naujo nepasakysiu, bet jau taip nusibodo ta laukimo busena!, nelinkeciau nei pikciausiam priesui.. Si karta bus ketvirta operacija doh.gif Kiek dar reikes laukti ir save darkyti?? Tfe..
Atejau i SMS ir pradejau nuo histero, veliau persikeliau i LP, paskui vel i histero, tada pagaliau i IUI, is IUI i IVF- dziaugiausi, nes tai jau paskutinis sansas i laime, o dabar vel griztu i pradine stadija doh.gif  Butu juokinga, jei nebutu graudu biggrin.gif

ai vat laukiu nesulaukiu kada gi mane mesines galu gale nes tas bukas maudimas uzkniso juodai doh.gif ir siaip ta nezinomybe kaip ten pas mane ta situacija nervina, padarytu LP tai bent zinociau kokia situacija ir kaip toliau elgtis, o dabar sedi zmogau ir nezinai nei kas nei kaip...tas laukimas manau kiekvienai seimai yra didelis isbandymas...o gryzimas kaip tu sakai i pradzia tai isvis galima nusiraut plaukus...kiek gi galima mus kankinti ane?kazkaip galbut susitaikyciau su ta situacija jei ne tie suknisti skausmai atsirasant ir keistenybes atejus mmm doh.gif manes laukia 3 operacija ne ka teatsilieku nuo taves, bet kas mums belieka, juk ne mes renkames doh.gif beje o negalima LP +histero kartu? g.gif zinok visada augau sveika kaip burokelis niekada nesirgdavau ir niekuo nesiskundziau tai dabar atsigriebiu kaip reikiant doh.gif sunku ir vyrams juk tiek pat kaip mums doh.gif o tau irgi LP nusimato?gal net susitiktumem?as viska suzinosiu antradieni ax.gif kas kaip ir kada ax.gif butu nuostabu jei susitiktume kokioj vienoj palatoj taip netycia bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 24, 16:11)
o IVF daret? ar dar pries tai reikia apsitvarkyti? ax.gif

Buvome jau su gyd. susitike aptarti IVF detales, kai paaiskejo jog turiu polipa.. Viliuosi kvaila, eilini karta, kad gal jau po sio reikalo pajudesime tikslo link.. aj.. jau nebezinau.. pradedu galvoti apie svetimus vaikelius.. apie maza vaikeli, dar geriau kudikeli, tik vyras nelabai dar nori.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 24, 16:20)

Visiskai identiskai galeciau apie save pasakyti, iki siu nelemtu "ieskojimu" buvau sveikas zmogus! Ligonineje esu buvusi tik gimimo diena, nezinojau ka reiskia guleti ligonineje ir t.t. O davar kaip prasidejo, matau, kad galo tam greiciausiai nebus.. Man tai kartais jau isteriskas pyktis ima nuo tu "jautimu". Istisai jauciu ta savo pilva. Atrodo, kad ten jis prapjautas ir paliktas doh.gif Tai duria, tai maudzia, tai tempia, tai spaudzia doh.gif doh.gif Ka jau kalbeti apie malonesnius reikalus, pries vyra atrodau, kaip kokia gerai pagyvenus sene doh.gif Nu zodziu, ta pati daina, kaip ir visoms biggrin.gif
O man si karta, labai viliuosi!, uztes tik histero dry.gif
Kazkur skaiciau, kad LP metu gali buti atliekama ir histero.
Kuo palankiausiu Tau naujienu antradieni mirksiukas.gif
Atsakyti
lauraz5, sanzile tikrai viskas bus gerai 4u.gif Leiskite viskam eiti sava eiga smile.gif as jau irgi netikejau, kad galiu kada nors pastoti ir pastojau butent ta menesi, kai su tuo susitaikiau ir pradejau kurti naujus karjeros planus. Maniau, kad ten save geriau realizuosiu, deja D pasijuoke is ju biggrin.gif

O del sveikatos, as irgi niekada nesirgau ir po siai dienai manau, kad endo sielos liga..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 24, 19:37)
as jau irgi netikejau, kad galiu kada nors pastoti ir pastojau butent ta menesi, kai su tuo susitaikiau ir pradejau kurti naujus karjeros planus. Maniau, kad ten save geriau realizuosiu, deja D pasijuoke is ju  biggrin.gif 

As taip pat turiu kai kokiu planu kas liecia karjera, bet nesiryztu pradeti, nes jei nutiks kaip Tau wub.gif , bus tikrai liudna, nes as susikoncentravus i viena reikala, atiduodu visa save. Vietoj to, pratesiau studijas, vis galva ne vien tik laukimu gyva. Nors, cia kaip oras, buna dienu graziu, buna ir lietingu smile.gif
Dziaugiuosi uz Tave! 4u.gif
Atsakyti
Dėl P.V. jis NĖRA nevaisingumo specas mirksiukas.gif Tačiau yra TIKRAI super LP, histero specas thumbup.gif Kai aš pas jį ėjau, pirmą kartą nieko nedaviau- tiesiog pasimetime buvau doh.gif O paskui po operacijos daviau 50 lt.

QUOTE(lassie172 @ 2011 07 24, 20:37)
endo sielos liga..

drinks_cheers.gif wub.gif
Ir dar pridursiu- kai susidraugausit su savo liga, viskas pasikeis į gerąją pusę rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas mergaites

Uzsirasiau rugpjucio 29d laparoskopijai, o dabar rezgu plana kaip reikes pasiiti atostogas, nes menesio pabaiga pas mane daug darbo ir niekas nenori isleisti...
Atsakyti
Kiki1, kokios atostogos? Tave operuos, juk biuletenis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 25, 16:33)
Kiki1, kokios atostogos? Tave operuos, juk biuletenis.  g.gif

as ne LT gyvenu.... o vaziuoju i Lietuva operuotis. Ai, ka cia su jais.... bet gal tikrai- reikia prasyt savaite atostogu o kita savaite gal Lietuvoj bilioteni prasytu... hmmm gera ideja g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiki1: 25 liepos 2011 - 17:50
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 24, 20:37)
lauraz5, sanzile tikrai viskas bus gerai 4u.gif  Leiskite viskam eiti sava eiga smile.gif  as jau irgi netikejau, kad galiu kada nors pastoti ir pastojau butent ta menesi, kai su tuo susitaikiau ir pradejau kurti naujus karjeros planus. Maniau, kad ten save geriau realizuosiu, deja D pasijuoke is ju  biggrin.gif 

mane dar nervina kai per tas kruvas ligu MB pradejo nebeziureti i mano puse... jam matyt psichologiskai kirto doh.gif o mane nervas ima nes vaikai is sventiosios dvasios deja neatsiranda doh.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 25, 18:33)
Kiki1, kokios atostogos? Tave operuos, juk biuletenis.  g.gif

as irgi dar galvoju istikro ar atostogas imt mokamas ar bilioteni...labai jau mazai uz ta bilioteni gauni doh.gif tai dar neapsisprendziu, nors man gaila atostogas naudoti del tokiu dalyku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 25, 07:49)
Dėl P.V. jis NĖRA nevaisingumo specas  mirksiukas.gif Tačiau yra TIKRAI super LP, histero specas  thumbup.gif Kai aš pas jį ėjau, pirmą kartą nieko nedaviau- tiesiog pasimetime buvau doh.gif O paskui po operacijos daviau 50 lt.
drinks_cheers.gif  wub.gif

Na, o man tai buvo labai nepatogi situacija. As bandziau duoti, bet jis labai labai supyko, todel visa laika jauciausi labai nepatogiai. Sis gydytojas is tikruju dirba savo darba.

Atsakyti