QUOTE(ruth24 @ 2011 07 24, 14:49)
nezinau, ar as cia i tema pataikiau, bet visgi noriu paklausti. per sias mm labai keistas kraujavimas buvo, tik pirma diena su gyvu krauju (ir palyginus labai nedaug), o kitas dienas (5d) tik rudos isskyros
gyvenime taip nera buve
pilva maude tik pirma diena(man visad pirma diena sunki, o po tau jau normaliai). gal kas galit pasidalint nuomone, ar verta panikuot?
aciu
sveikute
nesinervink dabar perdaug jei cia tik pirmas kartas
stebek savo bukle ir jei tai kartosis bandyk nueiti pas savo gine
ir brukstelk mums...del vieno karto nera reikalo nervintis
QUOTE(sanzile @ 2011 07 24, 15:25)
As eisiu ketvirtadieni ir kazkodel jauciu jog ir tu
, nes sake, kad "ziauriai" uzsiemes, tai pasiule ketvirtadieni
Na, as pas ji eisiu del polipo salinimo, bet jis man liepe atsinesti ir visus tyrimus darytus anksciau, dar paklause pas kokia gyd. pries tai gydziausi
Butu labai smagu jei jis butu toks kompetetingas ir apsviestu man tolimesni kelia.. Na, bet jei jis tik geras chirurgas, man ir to uzteks;)
Tiesa, del to siuntimo. As kazkaip apie ji net pamirsau
Gauti tikrai galeciau, bet gyd. taip pat neuzsimine apie joki siuntima, beto as jam tiesiai i mob. turejau skambintis ir susitarti. Tai dabar nebezinau, negi tureciau nestis pinigeliu??
ot s....as tai eisiu antradieni, nes man siule 4 dieni bet as jau laukiau seniai kol jis grys nes buvo isvykes...na bet jis man pasirode, kad yra susidures su nevaisingumo problemom susidurusiom mergaitem...pinigeliu vistik pasiimk ir jei turi galimybe pasiimk ir siuntimuka....kaip gaila, kad nesusitiksim
as irgi jam tiesiai i mob skambinau ir tariausi