Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 07 22, 12:18)
na, tai mano feritinas 21,8 mkg/l (norma 10-291), vadinasi, viskas tvarkingai.

galėtų dar ir didesnis būt. mano norma apatinė buvo 15, o rezultatas 18, tai teko "sėst" ant geležies g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Galima aš truputį patryzniosiu blush2.gif Situacija tokia, kad man po LP išrašytas gert Duphas nuo 15 CD dešimčiai dienų. Bėda tame, kad man O paskutiniu metu vykdavo vėliau, nes ciklas prieš LP buvo 50 dienų. 3 ciklo dieną man padarė LP dėl trūkusios didelės endo cistos. Po operacijos nesulaukusi O, 15 CD išgėriau dupho kursą ir prasidėjo mm. Sekantį ciklą nieko nestebėjau, bet pagal organizmo pokyčius spėju, kad O buvo gerokai anksčiau nei 12-14 CD, nes pradėjo vos vos rusvai teplioti dar prieš pradedant gert duphą, kai toks patepliojimas atsirasdavo daugiausiai prieš 5 dienas iki mm. Dabar geriu duphą ir nežinau kaip elgtis, kada gadint NT ir kaip elgtis po to, jei bus "II"? Juo labiau, kad prieš LP 7 DPO prg 99,86nmol/l ir progesterono trūkumu nesiskundžiu g.gif Jei tą patepliojimą užskaityti kaip implantacinį ir pirmą dieną kaip 7DPO, tai šiandien būtų 12 DPO (18 CD). Gali taip būt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 22 liepos 2011 - 11:47
QUOTE(tildushka @ 2011 07 22, 12:45)
pagal organizmo pokyčius spėju, kad O buvo gerokai anksčiau nei 12-14 CD, nes pradėjo vos vos rusvai teplioti dar prieš pradedant gert duphą. Dabar geriu duphą ir nežinau kaip elgtis, kada gadint NT ir kaip elgtis po to, jei bus "II"?  Jei tą patepliojimą užskaityti kaip implantacinį ir pirmą dieną kaip 7DPO, tai šiandien būtų 12 DPO (18 CD).

Jei tau 12-14CD tepliojo tai nebūtinai ten implantacija, kai kam teplioja ir per O, tiksliau O galėtum pasekti su OT arba bent BT matuodama. Duphastoną gerk, NT daryčiau 14DPO t.y. 26-28CD JEI jis teigiamas Duphastono jokiu būdu nenutraukti, skambinti ginei ir tartis kas ir kaip toliau.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 22, 13:24)
galėtų dar ir didesnis būt. mano norma apatinė buvo 15, o rezultatas 18, tai teko "sėst" ant geležies  g.gif

Mat kaip... huh.gif Tai gal pagert ką nors...
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 22, 12:52)
Jei tau 12-14CD tepliojo tai nebūtinai ten implantacija, kai kam teplioja ir per O, tiksliau O galėtum pasekti su OT arba bent BT matuodama. Duphastoną gerk, NT daryčiau 14DPO t.y. 26-28CD JEI jis teigiamas Duphastono jokiu būdu nenutraukti, skambinti ginei ir tartis kas ir kaip toliau.

na man niekada per O netepliojo, tai dar palauksiu, o NT reikės paskutinę dupho gėrimo dieną pagadint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 22, 12:56)
Mat kaip... huh.gif Tai gal pagert ką nors...

žinok būtų geriau, kad K ką patartų daugiau. g.gif Kaip sakant moterims tos geležies per daug niekada nebus, bet ką ir kiek gert nežinau, nebent gali tų maisto produktų įvesti turinčių geležies

QUOTE(tildushka @ 2011 07 22, 12:58)
o NT reikės paskutinę dupho gėrimo dieną pagadint smile.gif

būna organizmas pasikeičia, bet NT "data" puiki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 22, 13:01)
būna organizmas pasikeičia, bet NT "data" puiki  mirksiukas.gif

na bus matyt kaip čia bus, bet man atrodo, kad O savaite anksčiau buvo. Bet turėtų greitai paaiškėt, nes keletas dienelių šen ar ten smile.gif Ačiū Siguliuk 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 22, 14:01)
žinok būtų geriau, kad K ką patartų daugiau.  g.gif Kaip sakant moterims tos geležies per daug niekada nebus, bet ką ir kiek gert nežinau, nebent gali tų maisto produktų įvesti turinčių geležies

Po braškių sezono būtų keista, kad geležies trūktų, bet jei jos ne per daugiausiai... unsure.gif Rugpjūtį aplankysiu K, tai ir užklausiu.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 22, 13:08)
Po braškių sezono būtų keista, kad geležies trūktų, bet jei jos ne per daugiausiai... 

matai, kad tą geležį organizmas dar turi normalia pasisavinti, jei tu braškes valgei su pienu tai jis trugdo įsisavinimą
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 22, 14:14)
matai, kad tą geležį organizmas dar turi normalia pasisavinti, jei tu braškes valgei su pienu tai jis trugdo įsisavinimą

Pieno negeriu nuo vaikystės beee.gif
(Kažkada, kai kalbėjom apie produktus, kurie esant endo netinkami, tai pagal savo valgiaraštį nelabai turėčiau draugauti su endo)
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 22, 12:18)
Neliūdna

bigsmile.gif Tai visai pusę musės tie rezai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 22, 14:31)
bigsmile.gif Tai visai pusę musės tie rezai  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, kitą katastrofa ištiktų, o man mat vis kas gerai biggrin.gif
Atsakyti