Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(lassie172 @ 2011 07 19, 21:11)
  o apie bičių pienelį:

As ir geriu biciu pieneli thumbup.gif labai nuostabus daiktas. Irgi tiek prisiskaiciau apie ji, kad iskart puoliau ieskoti:) Bet as tai gryna is bitininko pirkau. O jau tonizuoja kaip...smile.gif Geriau uz Red Bull'i veikia:)
Tarp kitko, musu bitininkai beveik visa biciu pieneli parduoda kitoms salims, nes lietuviai nelabai ka apie ji zino ir nelabai vertina, o vat japonai jo daugiausiai per metus suvartoja

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 19 liepos 2011 - 23:29
Sveikutes 4u.gif Skaitineju dabar apie biciu pieneli, tik niekur nerandu kiek laiko galima ji gerti g.gif Buteliukyje yra tik desimt tableteliu, tai idomu, kiek tu buteliuku per menesi galima sunaudoti ir apskritai kiek galima naudoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 07 20, 14:49)
Sveikutes 4u.gif  Skaitineju dabar apie biciu pieneli, tik niekur nerandu kiek laiko galima ji gerti g.gif Buteliukyje yra tik desimt tableteliu, tai idomu, kiek tu buteliuku per menesi galima sunaudoti ir apskritai kiek galima naudoti? smile.gif

Mano buteliuke 20 tableciu buvo, tai po 2 i diena geriau 1,5 men kazkur smile.gif manau pora menesiu nepakenks smile.gif
Atsakyti
Labukas mergaites.

Noreciau jungtis i jusu buri nors endo man dar nenustate...

Planuoju daryt Laparoskopija ir noreciau patarimu del gyd.
Ka jus manot apie Daiva Bartkeviciene (Vilniuj), Jolanta Salygiene (Klaipedoj) ir gal ka pasiulysit Kaune??? Buciau labai dekinga..

Na pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas (gyvenu UK). Vyro turtas viskas gerai, mano hormonai gerai, -pries daugiau nei 2 metus dare hydrosalpingogram- kiausintakiai pratekami. Antra IUI nepavyko verysad.gif bet gyd UK atsisako daryt LAP nes "nera reikalo" juk viskas gerai.
Mano ciklas reguliarus, O pagal BT ir OT vyksta, taciau pastoti nepavyksta jau daugiau nei 5 metus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 18:03)
Na pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas (gyvenu UK).

na manau Vilniuje galima dar pas Mečėjų Antakalnio klinikose, manęs jis neoperavo, bet mergaitėms jis patiko.
Jei visgi ir po LP paaiškėtų kad viskas ok, pagalvokit apie IVF+ISCI, nes buvau rašiusi, Izraelio vaisingumo specas kalbėjo, kad būna sveikų porų, o vat net mėgintuvėlį tas sveikas spermatozoidas į tą sveiką kiaušinėlį nelenda, kol jo per prievartą neimplantuoja
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 17:03)
Labukas mergaites.

Kiki1 4u.gif

Niu va viskas galų gale paaiškėjo, operacija paskirta 29d Jūrininkų ligoninėj, Klaipėdoje (gyd. R. Gražienė) Džiaugiuosi kad patekau pas šią gydytoją, nes ji ir su nevaisingumo klausimais susidūrusi, žinau, kad viską padarys, patikrins ax.gif

Šiandien nusipirkau papildų, bandysiu natūraliai stiprint organizmą, balansuot hormonus, vartosiu - Bičių pienelį, Maca ir Vitex, na ir aišku geležį.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 07 20, 16:57)
Kiki1  4u.gif

Niu va viskas galų gale paaiškėjo, operacija paskirta 29d Jūrininkų ligoninėj, Klaipėdoje (gyd. R. Gražienė) Džiaugiuosi kad patekau pas šią gydytoją, nes ji ir su nevaisingumo klausimais susidūrusi, žinau, kad viską padarys, patikrins  ax.gif

Šiandien nusipirkau papildų, bandysiu natūraliai stiprint organizmą, balansuot hormonus, vartosiu - Bičių pienelį, Maca ir Vitex, na ir aišku geležį.

saulele ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar dar nezinau pas ka operuotis... Gal gali duot sitos gyd numeri?
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2011 07 20, 17:03)
Labukas mergaites.

Noreciau jungtis i jusu buri nors endo man dar nenustate...

Planuoju daryt Laparoskopija ir noreciau patarimu del gyd.
Ka jus manot apie Daiva Bartkeviciene (Vilniuj), Jolanta Salygiene (Klaipedoj) ir gal ka pasiulysit Kaune??? Buciau labai dekinga..

Na pas mane nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas (gyvenu UK). Vyro turtas viskas gerai, mano hormonai gerai, -pries daugiau nei 2 metus dare hydrosalpingogram- kiausintakiai pratekami. Antra IUI nepavyko  verysad.gif  bet gyd UK atsisako daryt LAP nes "nera reikalo" juk viskas gerai.
Mano ciklas reguliarus, O pagal BT ir OT vyksta, taciau pastoti nepavyksta jau daugiau nei 5 metus  verysad.gif  verysad.gif

Dariausi dvi laparoskopijas Kaune pas Butautiene ir Vanaga. Abu gydytojai turi neblogas rekomendacijas, bet Vanagas tai jau labai isgirtas yra ir, mano manymu, jis tikrai yra labai geras specas.
Atsakyti
Merginos, diskutavote apie nakvisas mirksiukas.gif , man tai po nakvisu 2men vartojimo dingo tamsiai rudi tepliojimai, kurie tesdavosi iki 5dienu, net keista buvo , kai 2men is eiles net puse dienos nepateplioje ir ateina normalios mmm g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 20, 19:18)
Jei visgi ir po LP paaiškėtų kad viskas ok, pagalvokit apie IVF+ISCI, nes buvau rašiusi, Izraelio vaisingumo specas kalbėjo, kad būna sveikų porų, o vat net mėgintuvėlį tas sveikas spermatozoidas į tą sveiką kiaušinėlį nelenda, kol jo per prievartą neimplantuoja
mirksiukas.gif

Va va... ar tik pas mus taip nera g.gif Per 1IVF ispunktavo gaila kad tik 1 kiausialaste, kuri neapsivaisino sad.gif Per 2IVF neberizikavom be ICSI , ko pasekoje isgavom 4embrionus.. Nezinau kaip darysim per 3IVF, bet turiu itarima, kad musu porai taip ir yra schmoll.gif Nes 7metai kaip leliuko nera, nors rimtu problemu kaip ir nera, nebent endo 1-2st maiso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 20, 01:28)
As ir geriu biciu pieneli  thumbup.gif  labai nuostabus daiktas. Irgi tiek prisiskaiciau apie ji, kad iskart puoliau ieskoti:)  Bet as tai gryna is bitininko pirkau. O jau tonizuoja kaip...smile.gif Geriau uz Red Bull'i veikia:)
Tarp kitko, musu bitininkai beveik visa biciu pieneli parduoda kitoms salims, nes lietuviai nelabai ka apie ji zino ir nelabai vertina, o vat japonai jo daugiausiai per metus suvartoja

merginos, o biciu pienelis neaugina endo?
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 07 20, 20:54)
Va va... ar tik pas mus taip nera  g.gif

Na tai buvo vienintelis Izrealio vaisingumo speco paaiškinimas dėl to "neaiškios kilmės nevaisingumo". Tai buvo kažkas ko aš nebuvau dar girdėjusi ar skaičiusi. Man pasirodė labai logiška. O ir jis pats taip žmogiškai "stebėjosi"....jog vakare laborantė suleidžia spermą ant kiaušinėlio (per paprastą IVF), o ryte randa "abu" atskirai. g.gif

Džiugu, tai kad bent jau SM bus žinoma ir ši "versija", o jūsų atveju manau ir endo gali prisidėti, bet čia daugiau kiaušialastės implantacijai, o ne embriono apvaisinimui per IVF g.gif
Atsakyti
QUOTE(malvina @ 2011 07 20, 22:03)
merginos, o biciu pienelis neaugina endo?

kiek zinau tikrai ne smile.gif
Atsakyti