Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

lauraz5 sutinku su tavim dėl nakvišų, bet aš variau žinok va bank, viskas arba nieko, nes dėl padidėjusio estrogenų kiekio ten per O būna drėgna ir spermiukai lengviau nukeliauja ir išgyvena mirksiukas.gif Nežinau sutapimas čia ar ne , bet prieš pastojant mėnesį vartojau šiuos preparatus ir matyt padėjo. Šiaip prefemin kaip ir agnucaston berods šalutinis poveikis padidėjusi galimybė pastoti biggrin.gif o apie bičių pienelį:
Bičių pienelisBičių pienelis yra bičių medaus sekrecija ir pagerina tiek moterų, tiek vyrų vaisingumą. Tai padeda vyrams pagerinti spermos kokybę, ir moterims kiaušinėlių gamybą. Bičių pienelyje yra daug vitaminų A, B, C, D ir E, taip pat mineralų – kalcio, geležies, amino rūgščių, kurie padeda PMS, menopauzės simptomams, nevaisingumui ir impotencijai. Tačiau jeigu pastojate, turėtumėte susilaikyti nuo bičių pienelio vartojimo.

pala dar šalavijų arbatą geriau biggrin.gif žodžiu bet kokia gydytoja man būtu pasakius fool.gif bet aš jau griebiausi šiaudo, na ir gal tas kažkiek pagelbėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 19, 21:11)
pala dar šalavijų arbatą geriau biggrin.gif  žodžiu bet kokia gydytoja man būtu pasakius  fool.gif  bet aš jau griebiausi šiaudo, na ir gal tas kažkiek pagelbėjo blush2.gif

o kas cia tokio pumpuot vitaminus juk mes ne siaip sau pumpuojam ax.gif del salaviju merginom kitom kaip perspejima parasau, kad salavijus gerti galima tik iki O!veliau negalima!
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 19, 20:29)
tarp kitko domejausi kazkada nakvisu aliejumi.... jis skatina estrogeno gamybe ir zinoma gimdos gleivines vesejima taigi vadinasi parupina maisto musu 'draugei' endo

*bet paradoksaliai, be tos gleivinės geros ir pastot neišeina, toks yra visas wndo gydymas arba naikini estrogeną ir endo silpnini, bet ir pastojimui sunkiau arba viskas atvirščiai
**dėl sūnaus pastebėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 19, 21:51)
*bet paradoksaliai, be tos gleivinės geros ir pastot neišeina, toks yra visas wndo gydymas arba naikini estrogeną ir endo silpnini, bet ir  pastojimui sunkiau arba viskas atvirščiai

tai jau cia uzburtas ratas istikruju...kartais net pafilosofuoju apie endo kilme g.gif ir siaip domejausi kas didina estrogeno kieki....kazkaip man keistos tos papildu reklamos doh.gif pasako kad moterims bet konkretumo nulis...tarp kitko buvau nuejusi i vaistine pasikonsultuoti del nakvisu aliejaus...kazkaip mane nustebino vaistininkes nezinojimas elementariu dalyku....zinojo tik tai kas etiketeje nurodyta...bet juk as skaityti ir pati sugebu doh.gif tada kam per tas reklamas buna pasakyta pasitarkite su vaistininku jei jis nevelnio nezino...vat paskui prisiperki zmogau visko, kas istikruju tau visai netinka doh.gif farmacija ziuriu tik eilinis klestintis verslas siekiantis sau naudos, bet kad zmogui kazkokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 19, 22:19)
o kas cia tokio pumpuot vitaminus juk mes ne siaip sau pumpuojam ax.gif del salaviju merginom kitom kaip perspejima parasau, kad salavijus gerti galima tik iki O!veliau negalima!

dėl šalavijų tai jo. Beje dar kas liečia atsipalaidavimą, tai aš tikrai nebuvau atsiplaidavus. ND jau vos ne per prievartą darėm, o darbe buvo tiek streso, kad vieną dieną grįžus namo normaliai vyno prisišniojau (vistiek netikėjau, kad pastosiu) biggrin.gif o kai mm vėlavo ir BT pakilo, galvojau, kad organizmas tyčiojasi iš manęs biggrin.gif nusipirkau paketų ir "ant durniaus" nėštumo testą, iškart išvydau II, abu apsidžiaugėm, bet kažkaip iki šiol nesitiki ax.gif Labai tikiuosi, kad endo neturės įtakos nėštumo eigai smile.gif

Padariau tokią išvadą: su endo užauga prastos kokybės kiaušaląstės, tad jei kiaušintakiai pratekami reikia jas kažkaip pastiprinti ir gal endo implantuotis kažkiek trukdo g.gif

Beje apie endo kilmę, nežinau sutapimas ar ne, bet man ji atsirado iškart po didelio streso doh.gif Gal tai kokia "dvasinė" liga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lassie172: 19 liepos 2011 - 21:06
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 19, 22:04)
dėl šalavijų tai jo. Beje dar kas liečia atsipalaidavimą, tai aš tikrai nebuvau atsiplaidavus. ND jau vos ne per prievartą darėm, o darbe buvo tiek streso, kad vieną dieną grįžus namo normaliai vyno prisišniojau (vistiek netikėjau, kad pastosiu) biggrin.gif o kai mm vėlavo ir BT pakilo, galvojau, kad organizmas tyčiojasi iš manęs biggrin.gif  nusipirkau paketų ir "ant durniaus" nėštumo testą, iškart išvydau II, abu apsidžiaugėm, bet kažkaip iki šiol nesitiki ax.gif Labai tikiuosi, kad endo neturės įtakos nėštumo eigai smile.gif

Padariau tokią išvadą: su endo užauga prastos kokybės kiaušaląstės, tad jei kiaušintakiai pratekami reikia jas kažkaip pastiprinti ir gal endo implantuotis kažkiek trukdo g.gif
Beje apie endo kilmę, nežinau sutapimas ar ne, bet man ji atsirado iškart po didelio streso doh.gif  Gal tai kokia "dvasinė" liga?

cia tai prajuokinai lotuliukas.gif apie NT ir paketus lotuliukas.gif

apie endo daug hipoteziu ax.gif g.gif pas mane tai yra dvi del saves pacios:
pirmoji...genetine, nes mano tetai tas pats buvo...o mes ziauriai panasios ir ligos vos ne tos pacios kimba lotuliukas.gif
antroji: kazkada labai sunkiai dirbau fiziskai...galvoju gal tas dar turejo itakos... g.gif

del endo teoriju man kazkodel uzkliuvo tai, kad endo isleidzia kazkoki skysti abortuojanti zirniuka...ir jis tiesiog negali implanuotis, bet matyt cia kiekvienai skirtingai... g.gif del vystymosi nemanau kad galetu tureti itakos, tuo labiau kad endo maitinimas tavo atveju jau uzristas lotuliukas.gif tad ji jau turetu kratyti kojas tuo laikotarpiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 19, 23:19)
cia tai prajuokinai lotuliukas.gif apie NT ir paketus lotuliukas.gif

apie endo daug hipoteziu ax.gif  g.gif pas mane tai yra dvi del saves pacios:
pirmoji...genetine, nes mano tetai tas pats buvo...o mes ziauriai panasios ir ligos vos ne tos pacios kimba lotuliukas.gif
antroji: kazkada labai sunkiai dirbau fiziskai...galvoju gal tas dar turejo itakos... g.gif

del endo teoriju man kazkodel uzkliuvo tai, kad endo isleidzia kazkoki skysti abortuojanti zirniuka...ir jis tiesiog negali implanuotis, bet matyt cia kiekvienai skirtingai... g.gif del vystymosi nemanau kad galetu tureti itakos, tuo labiau kad endo maitinimas tavo atveju jau uzristas lotuliukas.gif tad ji jau turetu kratyti kojas tuo laikotarpiu mirksiukas.gif

Endo kaip vėžys, čia turbūt kiekvienai dėl skirtingų priežaščių atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 19, 21:11)
  o apie bičių pienelį:
Bičių pienelisBičių pienelis yra bičių medaus sekrecija ir pagerina tiek moterų, tiek vyrų vaisingumą. Tai padeda vyrams pagerinti spermos kokybę, ir moterims kiaušinėlių gamybą. Bičių pienelyje yra daug vitaminų A, B, C, D ir E, taip pat mineralų – kalcio, geležies, amino rūgščių, kurie padeda PMS, menopauzės simptomams, nevaisingumui ir impotencijai. Tačiau jeigu pastojate, turėtumėte susilaikyti nuo bičių pienelio vartojimo.

Labukas, sveikinu su nestuke.gif wub.gif
norejau klustelti, kur perkate biciu pieneli ir kokiu pavidalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2011 07 19, 23:50)
Labukas, sveikinu su  nestuke.gif  wub.gif
norejau klustelti, kur perkate biciu pieneli ir kokiu pavidalu  ax.gif

Aš pirkau tabletėm Camelijoj 4u.gif
Atsakyti
as kaune maciau yra gertrudos gatvej is birstono gatves sukant link pilies biciu produktai ir pan gal ten kaunietes rastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 19, 22:53)
Aš pirkau tabletėm Camelijoj 4u.gif

Aciukas smile.gif
sita gal pirkote? http://www.camelia.l...id=10000084894#
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2011 07 19, 23:59)

Ne, ten parašyta grynai bičių pienelis ir kaina apie 13 Lt 4u.gif

http://www.vaskines-...mg-20-tabl.html
Atsakyti