QUOTE(lassie172 @ 2011 07 17, 13:20)
Sveikos merginos, atėjau pasidžiaugti, nes po tiek laukimo šiandien pagaliau pamačiau išvajotuosius
II Ir su endo galima natūraliai pastoti tik reikia labai tuo tikėti
WA CIA TAI NAUJIENOS
SVEIKINU, MAZUT
:wub:issikrauscius is sio skyrelio
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 17, 14:00)
Pastaruosius du mėnesius gėriau žuvų taukus,
nakvišų aliejų, Q10, bičių pienelį ir prefemin
ko pasekoje greičiausiai užaugo labai gera kiaušaląstė
tarp kitko domejausi kazkada nakvisu aliejumi....kiek esu isigilinusi i jo poveiki tai mums endometriozininkems jo nepatartina vartoti, todel, kad jis skatina estrogeno gamybe ir zinoma gimdos gleivines vesejima taigi vadinasi parupina maisto musu 'draugei' endo
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 19, 08:40)
vilmoskin,
Nepastojant 2 metus reikia tirti ne tik moterį, bet ir vyrą. O endometriozę galima įtarti iš tų tepliojimų ypač skausmingų mėnesinių, lytinių santykių, TAČIAU ją patvirtinti galima tik per laparoskopinę operaciją, o nepastojant jau tiek laiko būtų tikslinga ją pasidaryti. O vyrui reikia atlikti pilną spermos tyrimą.
visiskai pritariu....visi tyrimai prasideda nuo vyro, todel, kad ji paprasciausia istirti, tik spermograma ir fsio...o vat moterims tai ilgas ir nuobodus procesas kol istiria...vyrui teks susimastyti ar jam svarbiau jo principai ar noras tureti maziuka....mano ultimatumas irgi toks buvo...bet paskui jau kai isivaziuoji tai jokiu geda, principai, isitikinimai netenka prasmes...tada jau buna dzin svarbu kad butu rezultatas....
siguli ziuriu ne as viena uz sunaiteli balsuoju ir rekiu visa gerkle, kad butent jis ir bus
QUOTE(muffin11 @ 2011 07 19, 14:54)
sveikos, mergaites, ar priimsit naujoke?
susiradau tema apie endometrioze ir norejau suzinoti o kaip ta liga pastebi ginekologas?..ar apziuros metu ar reikia kazkokius specialius tyrimus daryti?...apsvieskit tamsuole...
sveika atvykusi...i naujokiu gretas dar nepriimsim, nes nera fakto kad turi endo, bet i svecius prasom visada
ginekologas sitos ligos nepastebi, jis tik gali susidaryti nuomone is moters isvardintu pozymiu, bet ir tai tai nera
galutine diagnoze, todel, kad endo patvirtinama, tik tada kai buna atlikta laparoskopine operacijatodel kad jokie echo ar dar kokie tyrimai neparodo endo...kiti tyrimai gali buti tik spejimo budai...pirmame psl labai issami info merginos naujokeles
jei kas klauskit - atsakysim
as snd pikta kaip velnias, nes eilini kart skauda sona
o tai reiskia, kad nieko gero su ta mano cista...ir siaip ta nezinomybe jau uzkniso juodai...greiciau mane ispjaustytu tai bent galeciau spersti apie savo situacija o dabar.....zodziu....o dar kaimynas snd uzvele kad jo marti laukiasi
kazkaip atrodo uzsigrudini vat nuo tokiu dalyku bet vistiek vat pralauzia ta saltumo uztvara ir nors tu ka...paskui visokios mintys vel kyla...nors atrodo butu laikas galu gale susitaikyti....