Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 18, 10:10)
Reikia gal padėti jiems pradėti lizdą sukti?  g.gif

Tekit "Žaibo Makvyko" juostą  biggrin.gif

user posted image

Na ir dydis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 18, 09:22)
Na ir dydis  bigsmile.gif

Lassie, pražioj ir aš dar sveikinu, burbulėkit dabar ramiai wub.gif o dėl dydžio nesigąsdink, nėr toks didelis, nors MB jau ir bijo kai pasakau kad DAR didės. Čia gi gulint, rankos matai aukštyn tai ir pasitempęs jis toks, o šiaip apvalutis. biggrin.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi už nėštukes 4u.gif

Bet ateinu su liūdnom žiniom verysad.gif

FSH - 17
LH - 11
Oestrodiol'is - 149 (norma)

Spėjau jau apsižliumbti... laidoti mintis apie natūralų pastojimą? Man šiemet suėjo 30m cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 07 18, 20:02)
Džiaugiuosi už nėštukes  4u.gif

Bet ateinu su liūdnom žiniom  verysad.gif

FSH - 17
LH - 11
Oestrodiol'is - 149 (norma)

Spėjau jau apsižliumbti... laidoti mintis apie natūralų pastojimą? Man šiemet suėjo 30m  cray.gif

Vai, tik NEAŠAROK per ilgai. Ašaras nusišluostai ir marš pas endokrinologą. Nedelsdama. Geriau žinoti nei nežinoti ir laukti. Svarbu, kad estradiolis nepjauna pro šalį, nes jei ir šitas būtų ne kaži kas, tada būtų sudėtingiau. Tik neliūdėk per daug. Užjaučiu iš visos širdies, nes tikrai žinau, ką tai reiškia. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 17, 14:20)
Sveikos merginos, atėjau pasidžiaugti, nes po tiek laukimo šiandien pagaliau pamačiau išvajotuosius II  bigsmile.gif  Ir su endo galima natūraliai pastoti tik reikia labai tuo tikėti 4u.gif

Sveikinimai didžiausi thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Neklauzada @ 2011 07 17, 15:19)
kristinuke, o toj saly kur dabar gyveni negali LP pasidaryti? manau su skrydziais tas pats gautusi..

Ta šalis Lietuva vadinasi. O LP aš jau dvi pasidariusi.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 18, 19:44)
Vai, tik NEAŠAROK per ilgai. Ašaras nusišluostai ir marš pas endokrinologą. Nedelsdama. Geriau žinoti nei nežinoti ir laukti. Svarbu, kad estradiolis nepjauna pro šalį, nes jei ir šitas būtų ne kaži kas, tada būtų sudėtingiau. Tik neliūdėk per daug. Užjaučiu iš visos širdies, nes tikrai žinau, ką tai reiškia.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiukas 4u.gif Ryt jau sužinosiu kur ir kada ir kas mane operuos, bandysim ir pas Endokrinologą suspėt ar prieš ar po LP, bus matyt, bent jau susižinosiu kokius tyrimus reikia atlikti, ir jei ne Lt tada čia spausiu savo gydytoją kad darytų visus įmanomus tyrimus ir siūstų pas Endokrinologą.

Tiesa mergytės bandžiau logiškai išmąstyti ar negali būti jokios sąsajos tarp žemo geležies lygio kraujyje ir aukštoko FSH? Mano feritinas šiai dienai 5 (norma 14-200), per tris mėn nepasikeitė (nors gėriau geležį saujom), gal kiaušidėm deguonies trūksta ir jos per FSH tai signalizuoja? g.gif Žodž einu šviestis galingoje googlėje ir kimšti smegenų informacija biggrin.gif
Atsakyti
Getter, yra sasaja ar ne negaliu pasakyt, tik primenu kad mano endokrinologė sakė kad su mažu feritinu (o jis pas tave ypač žemas) užauginti kokybišką kiaušialastč ypač sunku. Gaila kad taip nekyla ta geležis pas tave, pas mane kilo kol siurbtukas nepradėjo iš manęs jos atimti, dabar žinok pakeičiau geležies preparatą ir vartojo AMWAY firmos, tyrimo nekartojau, bet jaučiuosi geriau, gal dar po poros savaičių ir pakartosiu įdomumo dėlei. Dar patarimas geriant geležį pora val prieš tai reiktų vengti pieno produktų ir iš vis ją geriau užgerti kokiom sultim t.y derint su Vit.C. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 07 17, 14:20)
Sveikos merginos, atėjau pasidžiaugti, nes po tiek laukimo šiandien pagaliau pamačiau išvajotuosius II  bigsmile.gif  Ir su endo galima natūraliai pastoti tik reikia labai tuo tikėti 4u.gif

Galima galima... ir su endometrioze naturaliai pastoti. Tai įrodo mano 1,7 m. lakstantis sūnus, išgydęs mane nuo šio bjauraus negalavimo ir leidęs gandrui vėl pas mus užsukti. Negalėjau pastoti 4 metus, du kartus operavo endo ir cistas, išvada - 3stadija. Naturaliai pastoti buvo minimum šansų, buvom jau išbandę du IUI, o trečiojo neprireikė thumbup.gif .
Sveikinu lassie172, žinau, ką reiškia pamatyti tuos du gražius brūkšnelius. Gražaus tau nėštumo.
Atsakyti
Sveikutės, esu šioje temoje naujokė, todėl daug kas neaišku. Iš kokių požymių ir tyrimų nustatoma, kad yra endometriozė? Man 33, dar nesu nei karto pastojusi, bandom 2 metus. Pirmas endometriozės požymis tamsios išskyros prieš ir po mėnesinių. Gydytoja, kažkodėl ir vyrui liepia pasidaryti spermos tyrimą, ar tai būtina?
Atsakyti
vilmoskin,
Nepastojant 2 metus reikia tirti ne tik moterį, bet ir vyrą. O endometriozę galima įtarti iš tų tepliojimų ypač skausmingų mėnesinių, lytinių santykių, TAČIAU ją patvirtinti galima tik per laparoskopinę operaciją, o nepastojant jau tiek laiko būtų tikslinga ją pasidaryti. O vyrui reikia atlikti pilną spermos tyrimą.
Atsakyti
Na su tuo spermos tyrimu taip sudėtinga, reikia vos ne atostogas pasiimti unsure.gif , o dar vyrui labai sunku matyt per save peržengti, nes jo po žiūris, kad geriau nežinoti kas negali, nei po to kaltinti kitą unsure.gif . Bet tą laparaskopiją bet kuriuo atveju reikia darytis, ar ne? Yra tas spermos tyrimas, ar ne?
Atsakyti
vilmoskin,
Na nemanau kad jau čia net atostogų reikia, ryte nuvažiuoja į kliniką ir priduoda, arba "paima" mėginuką namie ir tiesiog užveža į kliniką. Tada bus jums aišku ar reikia vyrą gydyti. Nusiteikimas "geriau nežinoti" yra kvailas ir naivus kaip tokiam amžiuje. Nepyk. Čia iš dalies reikia gero gydytojo, po kurio vizito vyras pats norės tyrimą priduot. O vidinės moters organų būklės niekas taip gerai neleidžia įvertinti kaip laparoskopija. Kaip mano gydytojas sakė: "Nepastoji 1 metus nesisaugodamas ir gyvendama normalų lytinį gyvenimą, vienam - LP, kitam spermograma" Nebent dar 5 metus norisi naiviai "dirbti" 4u.gif
Atsakyti
Siguliuk, labai gražu wub.gif
Atsakyti