Apie skydliauke viesai
Pirma karta galima eiti pas seimos gydytoja, kad duotu siuntima pas poliklinikos endokrinloga. Pries einant butu gerai but pasidarius skydliaukes hormonu tyrima, nes nueisit israsys, kuriuos hormonus pasidaryt ir vel lauksit 2-3 savaites kol vel pas ji papulsit.
Reikia darytis TTH, FT3, FT4, A-TPO. Jei bus kazkokiu problemu, gali reiketu ir kitu hormonu (nors man niekad nereikejo). Ciklo dienos nesvarbios.
Siaip dar butu gerai pasidaryti PRL (prolaktinas), nes jis irgi turi itakos pastojimui ir si hormona "priziuri" endokrinologas. Pas mane buvo virs 500
, bet nieko neskyre... dabar virs 300.
As pati lankausi pas
Sidlauska. Zino, kad noriu pastoti, tai esu jam idomi paciente
Papildyta:
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 09, 00:10)
o žinot,mane ištiko bėda.... tik nesijuokit, prašau, ir neaiškinkit, kad čia nieko tokio...
gi visad papukai tilpo į B dydį, o paskutiniu metu ( galvoju, kad greičiausiai per paskutinius tris mėn, tiesa jau vartojau KT) reikia D !!!!! viskas būt nieko, bet kad marškiniai per papus skleidžiasi, visur laisvi, o vat.....
tuomet kai buvau pas mamalogę, sakė kad cistų papuose yra, pas kitą gydyt nebuvau... tai dabar nirštu ant savęs. reiks kėblinti, nors labai nesinori, pas mamologą.... tegu pažiūri....
D dydis yra gerai
As kai dariausi echoskopa krutu, tai irgi sake daug pavieniu dariniu, bet dabar lyg pazasty guziuka radau. Manau, kad mano organizmas linkes auginti visokius guzus
Manau,kad cia gali buti susije su sydliaukes isskiriamas hormonais