Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 14, 09:28)
greitu laiku delniukai ir pėdukai turės dirbti dėl Sigulio.  4u.gif

irnesakyk.gif dėl Sigulio, tai tereiks plaukus pasileisti, stalčius ir langus atsidaryti- kumštukai už ją JAU suveikė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 13, 21:28)
taviskis matyt, kaip ir manasis bijo visko...

vakar po baseino, vaikas toks ramus buvo kad sunerimau, o užtai vakare tie trūnėsi į gaktikaulį doh.gif kad nei apsiverst, nei sėdėt, nei gulėt lotuliukas.gif užmigau kankinama, dūsaudama apsiverčiau MB pusėn, tai pamenu per miegus kad pilvą bučiavo ir guodė wub.gif klausė ausį pridėjęs kas ten viduj darosi wub.gif Jis po visų ND klausdavo ar mažiaus neišąsdino biggrin.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 07 14, 08:46)
Dariausi OT abu ciklus, tai juostelė taip nei karto normaliai ir neišryškėjo

Kuisi, man ilgą laiką jos iki galo neišryškėdavo, kol nepaėmiau jautresnių (20) ir kol su BT nepradėjau sekti kad tuos OT maždaug daryt-nepataikydavau mirksiukas.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 14, 09:28)
greitu laiku delniukai ir pėdukai turės dirbti dėl Sigulio.  4u.gif

na, na, duokit dar bent 4 savaites panešiot-RELAX cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 14, 11:26)
na, na, duokit dar bent 4 savaites panešiot-RELAX  cool.gif

taigis rašiau "greitu laiku" , o ne šiandien ax.gif

nespėsi ir pastebėt kaip prabėgs tos 4 sav mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 14, 13:30)
nespėsi ir pastebėt kaip prabėgs tos 4 sav  mirksiukas.gif

aš jau nepastebėjau kaip nėštumo didžioji dalis praėjo, bet visokie skausmeliai jau priverčia pagalvot apie pabaigą wub.gif pas odontologą biški skriaudė šiandien, taip norėjosi "pasiskūst" ale galvoju didesni skausmai artėja-kentėk. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 14, 07:14)
drinks_cheers.gif AUKSINIAI žodžiai  thumbup.gif  thumbup.gif

O mes irgi vis pagalvojam apie įsivaikinimą  blush2.gif O tuo labiau, kad šale (vieni draugai) yra įvaikinta mergaitė- fainuolė kokių reta  wub.gif Taigi jei dar keli metai štilius ir noras turėti vaikų bus toks pats didelis kaip dabar (kad net sysiot norisi tongue.gif ), tai TIKRAI žengsim šitą žingsnį  thumbup.gif

Linkiu tam žingsneliui tikrai subręsti 4u.gif Ne visi tikrai gali tam ryžtis, ne visiems to reikia, kaip sakoma ''tokio'' vaikučio reikia labai labai norėti dėl savęs, panašiai taip kaip, kad norima savojo wub.gif

Šiandien vėl buvau pas savo šeimos gydytoja, tai galų gale ir jis jau pripažino kad man būtina atlikti laparoskopiją, nors echoskopas nieko blogo nerodo (Airius čia beprotiškai sunku įtikint, kad reikia tyrimų, operacijos ir pan.). Ryt einu pas privatų lietuvį ginekologą pasidaryt dar viena echo, kaip tik po mmm bus aišku ar gyvena ten cistos ar kokie kiti baubai, ar nieko nebeliko. Tik jei nieko neras, klausimas taip ir liks nuo ko tie nesamoningi skausmo priepuoliai unsure.gif

Norit papasakosiu baeri, gavau paskyrima ginekologo konsultacijai PO METŲ t.y. Birželio mėn 2012 blink.gif lotuliukas.gif Na bet mūsų pastangų dėka, turėtų viskas vykti kur kas greičiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 07 14, 15:16)
* ''tokio'' vaikučio reikia labai labai norėti dėl savęs, panašiai taip kaip, kad norima savojo  wub.gif
**Norit papasakosiu baeri, gavau paskyrima ginekologo konsultacijai PO METŲ t.y. Birželio mėn 2012  blink.gif  lotuliukas.gif  Na bet mūsų pastangų dėka, turėtų viskas vykti kur kas greičiau  doh.gif

* sakyčiau LABIAU nei savo ax.gif
** nu SIAUBAS doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 14, 13:48)
aš jau nepastebėjau kaip nėštumo didžioji dalis praėjo, bet visokie skausmeliai jau priverčia pagalvot apie pabaigą  wub.gif pas odontologą biški skriaudė šiandien, taip norėjosi "pasiskūst" ale galvoju didesni skausmai artėja-kentėk.  lotuliukas.gif

O galima nesciai pas odontologa? smile.gif Ana diena buvau sutikus pazistama, tai skundesi, kad kol nescia buvo negalejo dantu tvarkytis del savo nestumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 14, 16:15)
O galima nesciai pas odontologa? smile.gif  Ana diena buvau sutikus pazistama, tai skundesi, kad kol nescia buvo negalejo dantu tvarkytis del savo nestumo g.gif

Ne tik galima, bet ir butina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 14, 16:15)
O galima nesciai pas odontologa? smile.gif  Ana diena buvau sutikus pazistama, tai skundesi, kad kol nescia buvo negalejo dantu tvarkytis del savo nestumo g.gif

na rekomenduoja antram trimestre susitvarkyt, bet tai būtina, kad infekcijos nepasigaut, man dabar nuskilo dantis, rizika buvo didelė jei nieko nedaryt, bet baika tave kad aš gi gulėt ant nugaros visai negaliu lotuliukas.gif o jie jau įpratę visus guldyt tongue.gif tai teko man sėdėt kaip tarybiniais laikais o gydytojui su asistente stovėt biggrin.gif jokių vaistų neleido, tik užtaisė ir psio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 14, 14:51)
* sakyčiau LABIAU nei savo  ax.gif
** nu SIAUBAS  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Na ką aš pasibaigus mmm nukeliavau šiandien echo pasidaryt, naujienos nedžiugina - abiejose kiaušidėse po cistą verysad.gif nedidelės jos (apie2cm), bet greičiausiai Endo, nes kitaip būtų išnykusios savaime per mmm, o dar po šių mmm rudai patepliojo...nu žodž nuotaikos nekokios, pakuojamės lagaminus ir turbūt po kito savaitgalio LP Lietuvėlėj, laikykit prašau kumštukus, kad pavyktų susitart su gydytojais blush2.gif Brrr...nebijau nei LP nei Endo stadijų, bijau tik vieno - kiaušintakių nepraeinamumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 07 16, 02:51)
drinks_cheers.gif
Na ką aš pasibaigus mmm nukeliavau šiandien echo pasidaryt, naujienos nedžiugina - abiejose kiaušidėse po cistą  verysad.gif  nedidelės jos (apie2cm), bet greičiausiai Endo, nes kitaip būtų išnykusios savaime per mmm, o dar po šių mmm rudai patepliojo...nu žodž nuotaikos nekokios, pakuojamės lagaminus ir turbūt po kito savaitgalio LP Lietuvėlėj, laikykit prašau kumštukus, kad pavyktų susitart su gydytojais  blush2.gif Brrr...nebijau nei LP nei Endo stadijų, bijau tik vieno - kiaušintakių nepraeinamumo  verysad.gif

Laikom kumštukus group.gif O tu geriau nieko nebijok, nes, kai nebijai, baimė eina pro šalį smile.gif Pavyzdžiui, mano kaiušintakiai pratekami, bet turiu turiu tokių bėdų, kokių jūs net neminit šiam skyrely... Taip kad nežinai, kada kas labiau kiša koją... Tad aukštyn galvą - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 16, 12:33)
Laikom kumštukus  group.gif O tu geriau nieko nebijok, nes, kai nebijai, baimė eina pro šalį  smile.gif  Pavyzdžiui, mano kaiušintakiai pratekami, bet turiu turiu tokių bėdų, kokių jūs net neminit šiam skyrely... Taip  kad nežinai, kada kas labiau kiša koją... Tad aukštyn galvą  - viskas bus gerai  4u.gif

Ačiukas 4u.gif Jo skaičiau apie tavo bėdeles blush2.gif Pati laukiu FSH ir LH ir Estrogeno ats, tikiuosi, kad bent ten viskas bus pas mane ok.
Atsakyti