QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 15:06)
ginčyčiaus ir aš, bet esmė tame, kad visi turim savo nuomonę ir tai labai gerai. baisiai būtų nuobodu gyventi pasaulyje, kuriame visi gyvena tik pagal standartą
nekenciu standartu
tada jautiesi suvarzytas, negali saves isreiksti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 15:08)
Beje, MB mane ką tik pakvietė į pasimatymą
Juk sakau, kad nuostabu gyventi kartu ir po 12-kos metų
jooo dar ir taip buna po tiekos metu
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 15:15)
keliam
o mums šiemet 10 metų, va,pasigyriau
SVEIKINIMAI DIDELIAUSI
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 13, 16:07)
Niu bet tu, Ice Tea, ir pavarai. Kaip sielos vadovė kokia . Aš dar dirbu su savim, kad pasiekti bent kiek panašią būseną ir nežinau, ar iškęsim be IVF, jei kitos išeities neatsiras, bet šiaip sąmonės lygmenyje pritariu Tavo mintims.
toks lygis ateina tada, kaip pasidarai tokia kaip mes - sios bedos dinozaure
tada jau esi viska isgyvenus, kalnus asaru, skausmo, nusivylimo ir dar daug visko....bet laikui einant tiesiog supranti, kad negali saves kankinti amzinai ir ieskai sielos ramybes susitaikyme su ta situacija kurioje esi...o kas belieka....as jauciuosi panasiai...galima sakyti jau susitaikiau su tuo, kad nera maziuko, o galbut ir nebus...netgi MB kartais paliudi delto, o as jau nebeleidziu sau kankintis...stengiuosi ieskoti kazko kas man teiktu vidine ramybe...o kas daugiau belieka...Ice Tea koncentruojasi i seima, as koncentruojuosi taip pat i ja tik, kad mes tik dviese...supratau po ilgu kankyniu, kad negaliu saves kankinti ir tuo paciu kankinti MB
nes tos pastovios neigiamos emocijos, itampa, nusivylimai, galu gale priveda prie kazko negero...vieniems tai buna seimos isirimas,kitiems tiesiog permastymas, kaip musu atveju...kitiems dar kazkas....
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 13, 16:14)
Tai kad biški nenusipelnė Ne
pamyli žmonos kaip moters
taviskis matyt, kaip ir manasis bijo visko...matyt bijo kad uzgaus ar kad maziukui pakenks...manau tau reiketu tiesiog jam paaiskinti kas ir kaip, nors puikiai suprantu, kad jam gali buti sunku suprasti, bet juk jis negali kankinti taves savo baimemis
QUOTE(Myllia @ 2011 07 13, 18:28)
Mes su MB 9 metai kartu, bet i pasimatymus jau seniai nebekviecia Jei einam kur abu pavakarot, kokia vyno taure islenkt, tai tik kai abu nusprendziam