Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 13, 16:14)
Tai kad biški nenusipelnė  blush2.gif  Nepamyli žmonos kaip moters  blush2.gif

doh.gif doh.gif oi, tu pisliuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pilvą glostinėkis, o ne apie ND galvok lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man kai ND per nėštumą vapščie nesinorėjo, tai užuojautos iš manęs nesulauksi ax.gif

O tu pakviesk ant bajerio- gal paskui DUOS bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 16:17)
doh.gif  doh.gif oi, tu Pilvą glostinėkis, o ne apie ND galvok  lotuliukas.gif 
O tu pakviesk ant bajerio- gal paskui DUOS  bigsmile.gif

*glostau, bet vistiek noriu, norėjau nėštumo pradžioj ir dabar dar noriu, mažiau bet vistiek.
**"pakviečiau" į parką pasivalkiot, kitko negaliu bo dūstu pati doh.gif daba jau jam reikia prie manęs taikytis, kraitį padaryt kur kraut, o jam matai kitka galvoj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 15:08)
Beje, MB mane ką tik pakvietė į pasimatymą  wub.gif  blush2.gif Juk sakau, kad nuostabu gyventi kartu ir po 12-kos metų  rolleyes.gif
Papildyta:

Owwwww... dar ir taip buna wub.gif
Mes su MB 9 metai kartu, bet i pasimatymus jau seniai nebekviecia smile.gif Jei einam kur abu pavakarot, kokia vyno taure islenkt, tai tik kai abu nusprendziam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 13 liepos 2011 - 17:28
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 15:06)
ginčyčiaus ir aš, bet esmė tame, kad visi turim savo nuomonę ir tai labai gerai. baisiai būtų nuobodu gyventi pasaulyje, kuriame visi gyvena tik pagal standartą

drinks_cheers.gif nekenciu standartu schmoll.gif tada jautiesi suvarzytas, negali saves isreiksti doh.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 15:08)
Beje, MB mane ką tik pakvietė į pasimatymą  wub.gif  blush2.gif Juk sakau, kad nuostabu gyventi kartu ir po 12-kos metų  rolleyes.gif

wub.gif wub.gif jooo dar ir taip buna po tiekos metu wub.gif
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 15:15)
keliam thumbup.gif  thumbup.gif o mums šiemet 10 metų, va,pasigyriau wub.gif

SVEIKINIMAI DIDELIAUSI bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 13, 16:07)
Niu bet tu, Ice Tea, ir pavarai. Kaip sielos vadovė kokia . Aš dar dirbu su savim, kad pasiekti bent kiek panašią būseną ir nežinau, ar iškęsim be IVF, jei kitos išeities neatsiras, bet šiaip sąmonės lygmenyje pritariu Tavo mintims.

toks lygis ateina tada, kaip pasidarai tokia kaip mes - sios bedos dinozaure mirksiukas.gif tada jau esi viska isgyvenus, kalnus asaru, skausmo, nusivylimo ir dar daug visko....bet laikui einant tiesiog supranti, kad negali saves kankinti amzinai ir ieskai sielos ramybes susitaikyme su ta situacija kurioje esi...o kas belieka....as jauciuosi panasiai...galima sakyti jau susitaikiau su tuo, kad nera maziuko, o galbut ir nebus...netgi MB kartais paliudi delto, o as jau nebeleidziu sau kankintis...stengiuosi ieskoti kazko kas man teiktu vidine ramybe...o kas daugiau belieka...Ice Tea koncentruojasi i seima, as koncentruojuosi taip pat i ja tik, kad mes tik dviese...supratau po ilgu kankyniu, kad negaliu saves kankinti ir tuo paciu kankinti MB doh.gif nes tos pastovios neigiamos emocijos, itampa, nusivylimai, galu gale priveda prie kazko negero...vieniems tai buna seimos isirimas,kitiems tiesiog permastymas, kaip musu atveju...kitiems dar kazkas....

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 13, 16:14)
Tai kad biški nenusipelnė  Nepamyli žmonos kaip moters 

taviskis matyt, kaip ir manasis bijo visko...matyt bijo kad uzgaus ar kad maziukui pakenks...manau tau reiketu tiesiog jam paaiskinti kas ir kaip, nors puikiai suprantu, kad jam gali buti sunku suprasti, bet juk jis negali kankinti taves savo baimemis doh.gif
QUOTE(Myllia @ 2011 07 13, 18:28)

Mes su MB 9 metai kartu, bet i pasimatymus jau seniai nebekviecia  Jei einam kur abu pavakarot, kokia vyno taure islenkt, tai tik kai abu nusprendziam

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės 4u.gif

Ice Tea labai pritariu tavo mintims, aš MB iškart pasakiau kad jei taip atsitiktų, kad neturėtumėm savų vaikų (aš iš pirmos santuokos turi vieną, jis irgi turi visus tris) kad vistiek būsim laimingi, nes pagrindas laimingos šeimos yra ne vien/tik vaikai, ir ne tik vaikuose yra gyvenimo tikslas. Nesupraskit manęs neteisingai, vaikai - yra laimė, yra džiaugsmas juos turėti ir juos auginti, bet tai yra papildas gyvenimo, bet ne tikslas, kurio galima siekti bet kokiom priemonėm. Nors vaikiuko norim beprotiškai ir net ne vieno, bet nesiekiam jų turėti bet kokia kaina schmoll.gif Laukiu kol galėsiu jau pasidaryt LP, va ryt pasidarysiu hormonų tyrimus, mažais žingsneliais judam ta linkme, bet ne stačia galva, IUI ir IVF abu nusprendėm kad nedarysim, jei natūraliai neužkibs - susitaikysim kad mūsų likimas tiesiog toks. Aišku mums gal šiek tiek lengviau nes mes abu esam nusprendę įsivaikinti kelių metų bėgyje tas įvyks nepriklausomai nuo to ar bus mūsų biologinių vaikų ar ne, gal mus tai nuramina g.gif
Šiuo metu, nebesidarau nei OT nei NT prieš mmm, jokių grafikinių ND, leidžiam gyvenimui tekėti sava vaga ir pasitikim Dievu, kad bus taip kaip turi būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2011 07 13, 23:13)
bus taip kaip turi būti  ax.gif

drinks_cheers.gif AUKSINIAI žodžiai thumbup.gif thumbup.gif

O mes irgi vis pagalvojam apie įsivaikinimą blush2.gif O tuo labiau, kad šale (vieni draugai) yra įvaikinta mergaitė- fainuolė kokių reta wub.gif Taigi jei dar keli metai štilius ir noras turėti vaikų bus toks pats didelis kaip dabar (kad net sysiot norisi tongue.gif ), tai TIKRAI žengsim šitą žingsnį thumbup.gif
Atsakyti
hi.gif

na kaip pilvūzės laikosi? puškuojat po truputį, ania?

Afrodite, kada startas? bigsmile.gif

o aš galvoju, kad kiekvienos šeimos reikalas, ką toliau darys, prieš nosis pamačiusios duris užvertas. stovės prie užvertų durų ir lauks, gal kas atidarys, bandys lipti per langą, o gal jei per aukštai ieškos ant ko palypėti....
o gal apsisuks ir nueis už rankų susiėmę prie kito namelio, kurio durys atvertos plačiai, o viduje mažiukų pagrandukų laukiančių, kada kas parsives į savo namus ir glaus kaip savo išnešiotą, iščiūčiuotą.....

kiekvienas renkasi savo kelią.
ax.gif

aš pasirinkau. o ar jis teisingas, bus matyt. bet negaliu nepabandyti turėti savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 14 liepos 2011 - 07:46
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 13, 16:07)

Kuisi, iš ko jauti, kad O nevyksta?  verysad.gif

Dariausi OT abu ciklus, tai juostelė taip nei karto normaliai ir neišryškėjo, nei vieną ciklą, ir dar taip šokinėjančiai, tai šiek tiek ryškesni tai kitą dieną ir visai nėra..na aišku, gal tie testai ir nėra tikslu, bet dingo ir pamaudimai šonų, anksčiau jausdavo kaip maždaug apie O vis tai vienas tai kitas šonas pamausdavo...o ciklas sutrumpėjo 4 dienom... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 14, 08:42)
aš pasirinkau. o ar jis teisingas, bus matyt. bet negaliu nepabandyti turėti savo.

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
O kada bus aišku KAIP bigsmile.gif Kada laikyti kumštukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 14, 09:00)
drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
O kada bus aišku KAIP  bigsmile.gif Kada laikyti kumštukus  bigsmile.gif

irnesakyk.gif negreit.
bet labai norėčiau tikėti, kad išeis šiais metais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 07 14, 09:03)
bet labai norėčiau tikėti, kad išeis šiais metais blush2.gif

bigsmile.gif aaaaa, tada delniukus atpalaiduot galim tuomsyk biggrin.gif