Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 14:17)
Labai tave palaikau ir palaikysiu  friends.gif ir visas kitas šios temelės mergaites palaikysiu  wub.gif  wub.gif
Bet pasakysiu, nors žinau, kad sulauksiu daugybės pasipiktinimų ir neapykantos,optimisčių sąrašėlio į viršų  thumbup.gif  thumbup.gif
Sėkmės visoms  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Na prie ko čia pasipiktinimas ir neapykanta? Visų pirma tu išsakei savo nuomonę ir ji tikrai sveikintina mirksiukas.gif tiesiog yra toks vienas, bet aš sakyčiau, didžiulis skirtumas, tarp tarkim tavęs ir manęs. tu jau turi vieną vaikelį, o aš(ir didžioji dalis kitų mergaičių) neturi nieko. ir tuo viskas pasakyta
Papildyta:
ai, mergos pasiguosiu: parsivilko šavalkos...ciklas sutrumpėjo po LP...ir man regis nevyksta O...
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 14:54)
tiesiog yra toks vienas, bet aš sakyčiau, didžiulis skirtumas, tarp tarkim tavęs ir manęs. tu jau turi vieną vaikelį, o aš(ir didžioji dalis kitų  mergaičių) neturi nieko. ir tuo viskas pasakyta

Labai ginčyčiausi dėl tavo pasakymo mirksiukas.gif BET..... patylėsiu draugystės vardan mirksiukas.gif Laimė ne vaikų kiekyje mirksiukas.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 14:54)
parsivilko šavalkos...

Jamk 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 14:45)
Ko čia apsiašarojai  bigsmile.gif Hormonai  g.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

panašu doh.gif tokie nuotaikų svyravimai ir pasigraudenimai, kad oi, bet tu čia sugraudinai su savo mintimis aplamai apie "gyvenimo džiaugsmo atradimą" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 14:56)
Labai ginčyčiausi dėl tavo pasakymo  mirksiukas.gif BET..... patylėsiu draugystės vardan  mirksiukas.gif Laimė ne vaikų kiekyje  mirksiukas.gif
Jamk  4u.gif  4u.gif

ginčyčiaus ir aš, bet esmė tame, kad visi turim savo nuomonę ir tai labai gerai. baisiai būtų nuobodu gyventi pasaulyje, kuriame visi gyvena tik pagal standartą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 13, 14:58)
bet tu čia sugraudinai su savo mintimis aplamai apie "gyvenimo džiaugsmo atradimąwub.gif

tyliai tyliai topsecret.gif - tą ir norėjau pasakyti, kad sliekų reikia ieškoti nebūtinai po dirvą ar po akmeniu, jų būna ir paviršiuj- tereikia atsimerkti ir pamilti save, savo aplinką.... ax.gif
Beje, MB mane ką tik pakvietė į pasimatymą wub.gif blush2.gif Juk sakau, kad nuostabu gyventi kartu ir po 12-kos metų rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 15:06)
baisiai būtų nuobodu gyventi pasaulyje, kuriame visi gyvena tik pagal standartą mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Tai pakelkim taures už gyvenimą be standartų drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 15:08)
tyliai tyliai  topsecret.gif - tą ir norėjau pasakyti, kad sliekų reikia ieškoti nebūtinai po dirvą ar po akmeniu, jų būna ir paviršiuj- tereikia atsimerkti ir pamilti save, savo aplinką....  ax.gif
Beje, MB mane ką tik pakvietė į pasimatymą  wub.gif  blush2.gif Juk sakau, kad nuostabu gyventi kartu ir po 12-kos metų  rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
Tai pakelkim taures už gyvenimą be standartų  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

keliam thumbup.gif thumbup.gif o mums šiemet 10 metų, va,pasigyriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 13, 15:15)
keliam thumbup.gif  thumbup.gif o mums šiemet 10 metų, va,pasigyriau wub.gif

Tai šompano TOKIA proga bigsmile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 15:08)
Beje, MB mane ką tik pakvietė į pasimatymą  wub.gif 

wub.gif užpavydėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 13, 16:05)
wub.gif  užpavydėjau  wub.gif

Nepavydėk mirksiukas.gif Tiesiog saviškį pakviesk ir vsio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 13:17)
Labai tave palaikau ir palaikysiu  friends.gif ir visas kitas šios temelės mergaites palaikysiu  wub.gif  wub.gif
Bet pasakysiu, nors žinau, kad sulauksiu daugybės pasipiktinimų ir neapykantos

Niu bet tu, Ice Tea, ir pavarai. Kaip sielos vadovė kokia 4u.gif Aš dar dirbu su savim, kad pasiekti bent kiek panašią būseną ir nežinau, ar iškęsim be IVF, jei kitos išeities neatsiras, bet šiaip sąmonės lygmenyje pritariu Tavo mintims. Kažkaip nujaučiu, kad ir su vyru jūs šiais klausimais vieningi wub.gif

Kuisi, iš ko jauti, kad O nevyksta? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 13, 16:07)
ir nežinau, ar iškęsim be IVF

Kentėti NEREIKIA rolleyes.gif Tiesiog elkitės taip kaip širdelė ir smegenėlės sako mirksiukas.gif Ir nesivadovaukit standartais mirksiukas.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Kai TAI (nu tipo tas apšvitimas hihihi.gif ) pareis, tai ir žinosit kaip elgtis mirksiukas.gif

Tiksliai, Kuisi, kodėl manai kad nevyksta g.gif g.gif Ir koks ciklo ilgis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 16:06)
Nepavydėk  mirksiukas.gif Tiesiog saviškį pakviesk ir vsio  wub.gif

Tai kad biški nenusipelnė blush2.gif Nepamyli žmonos kaip moters blush2.gif
Atsakyti