Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Sveikos,

Oho koks gražus pilvelis, Siguliuk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 11 liepos 2011 - 13:19
Kaunietės bigsmile.gif
Tai ką- SUSIMATOM bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif ,
kol kas aš sau pati įtariu endometriozę, jaučiu keletą išvardintų simptomų ir gandrai niekaip neatskrenda... verysad.gif
Reikia Jūsų patarimo, kokį gydytoją Vilniuje parekomenduotumėt? Nesu vilnietė, bet važiuočiau į Vilnių...
Atleiskit, jei jau apie tai pridiskutavę esat, neradau ... blush2.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 11, 12:08)
Kaunietės  bigsmile.gif
Tai ką- SUSIMATOM  bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

Kazka praleidusi busiu blush2.gif man po LP atmintis niekaip neatsistato blink.gif

Siguliukui stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Super atrodai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 07 11, 16:52)
Kazka praleidusi busiu  blush2.gif  man po LP atmintis niekaip neatsistato  blink.gif
Siguliukui stiprybes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Super atrodai  thumbup.gif

Aš irgi jungiuosi prie sklerozinių biggrin.gif Nors MV sako, kad nieko geriau prieš LP nebuvo lotuliukas.gif Bet man jau rankų pirštų neužtenka suskaičiuoti, kiek visko pamirštu. Ir kas svarbiausia- kol atsimenu, tai bent gera diena praeina. Vakar dviračio ėjau pasiimti, jau galvojau, kad pavogtas, kai prisiminiau, kad prieš pora dienų visai kitur palikau blush2.gif

Mane stresas pradėjo imti dėl tu trijų mėnesių po LP pastojimui ir paranoja- o kas jei ne? blink.gif Aišku, gyvenimas eina toliau su savo įdomybėmis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 11, 17:03)
Aš irgi jungiuosi prie sklerozinių  biggrin.gif  Nors MV sako, kad nieko geriau prieš LP nebuvo  lotuliukas.gif Bet man jau rankų pirštų neužtenka suskaičiuoti, kiek visko pamirštu. Ir kas svarbiausia- kol atsimenu, tai bent gera diena praeina. Vakar dviračio ėjau pasiimti, jau galvojau, kad pavogtas, kai prisiminiau, kad prieš pora dienų visai kitur palikau  blush2.gif

Mane stresas pradėjo imti dėl tu trijų mėnesių po LP pastojimui ir paranoja- o kas jei ne?  blink.gif Aišku, gyvenimas eina toliau su savo įdomybėmis  cool.gif

Man sy menesi jau 3ias menuo po LP, reik eiti pas gine , bet niekaip neprisiverciu uzsiregistruoti blush2.gif vis dar kirba viltele, o gal sy menesy pasiseks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 07 11, 19:45)
Man sy menesi jau 3ias menuo po LP, reik eiti pas gine , bet niekaip neprisiverciu uzsiregistruoti  blush2.gif vis dar kirba viltele, o gal sy menesy pasiseks  doh.gif

Tai va, kad tie trys mėnesiai labai greitai bėga. Aš tai jaučiu sau bent keturis leisiu, t.y. tris normalius ciklus, nes pirmas ciklas po LP tai cahosas buvo smile.gif

O šiaip kai ko logiškai nesuprantu. Jei hormoninis gydymas (kas tai bebūtų- SKT ar GnRH agonostai) tik tam laiku sustabdo, bet iš esmės negydo endo, tai kokia nauda bus po trijų mėnesių nepastojus pradėti gydytis vaistais? Be to nežinau, ar mes jau su MV pasiruošę IUI ar IVF, visgi pastoti dar nė metų nebandom g.gif Nes mano ginė tai sakė, jei nepastosim dabar, po LP, tada KT siūlys. Niu nesuprantu, kas iš to ir kokia racija tuose trijuose mėnesiuose g.gif Gal kitos įkandate?

Atsakyti
o gal negalvok tiek, kai jie praeis, tai ir pagalvosi, ka toliau daryt unsure.gif tavo vietoje bent viena IUI pabandyčiau.

siguliuk wub.gif nuostabus tavo pilvukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 11 liepos 2011 - 21:38
QUOTE(kokyte @ 2011 07 11, 20:45)
niekaip neprisiverciu uzsiregistruoti  blush2.gif vis dar kirba viltele, o gal sy menesy pasiseks  doh.gif

na jei jau pasiseks tada paskambinsi jai su gerom naujienom ir atidėsi vizitą mirksiukas.gif

Pilkosw akys, nu manau visada gydytojai nori pažiūrėti ar pašalinus kliuvinius chirurgiškai yra pastojama, jei ne, tai tada "užmigdo" endo hormoniškai, tada vėl duoda laiko bandyti, per bandymų laikotarpį tikėkime bent jau naiviai tongue.gif kad endo atsibunda LABAI lėtai ir spėjama pastoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergiotės. na va, panašu, kad ir antras ciklas šuniui ant uodegos..jaučiu, kad vis dėl to teks rudenį vėl keliauti pas Ž.Ž....ir tiek visokių minčių galvoje plaukioja...net nežinau ar verta su tuo IUI žaisti..Ž.Ž. nelaiko kaip suprantu to tinkamu būdu mūsų atveju, bet ir kažkaip šokti iškart prie IVF irgi kažkaip regis nei šis nei tas...gal kas pasidalintumėt mintimis ką kiti gydytojai sako dėl IUI prie Endo?
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 12, 08:48)
gal kas pasidalintumėt mintimis ką kiti gydytojai sako dėl IUI prie Endo?

na man siūlė irgi pirma IUI pabandyt, be abejokiekvienas skatinimas ar IUI ar IVF ją "pamaitina" tai tokiu atveju kaip ir parankiau imti IVF, nes didesnė tikimybė sėkmės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 12, 09:03)
na man siūlė irgi pirma IUI pabandyt, be abejokiekvienas skatinimas ar IUI ar IVF ją "pamaitina" tai tokiu atveju kaip ir parankiau imti IVF, nes didesnė tikimybė sėkmės  g.gif

tai va, aš irgi apie tai galvoju..tuo labiau, kad gydytojas nelinksta prie IUI, nes šiaip man ovuliacija vyksta ir tvarkingai, kiaušintakiai pratekami, vyro turtelis išvis super duper...tai kaip ir indikacijų IUI nėra...bet sakau, kažkaip net keista būtų iškart šokti prie IVF doh.gif o kitą vertus ir ilgiau laukti irgi kažkaip baisoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 12 liepos 2011 - 08:14