Sveikos,
Oho koks gražus pilvelis, Siguliuk
Kaunietės
Tai ką- SUSIMATOM
Tai ką- SUSIMATOM
Sveikos mergaitės ,
kol kas aš sau pati įtariu endometriozę, jaučiu keletą išvardintų simptomų ir gandrai niekaip neatskrenda...
Reikia Jūsų patarimo, kokį gydytoją Vilniuje parekomenduotumėt? Nesu vilnietė, bet važiuočiau į Vilnių...
Atleiskit, jei jau apie tai pridiskutavę esat, neradau ...
Ačiū
kol kas aš sau pati įtariu endometriozę, jaučiu keletą išvardintų simptomų ir gandrai niekaip neatskrenda...
Reikia Jūsų patarimo, kokį gydytoją Vilniuje parekomenduotumėt? Nesu vilnietė, bet važiuočiau į Vilnių...
Atleiskit, jei jau apie tai pridiskutavę esat, neradau ...
Ačiū
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 11, 12:08)
Kazka praleidusi busiu man po LP atmintis niekaip neatsistato
Siguliukui stiprybes Super atrodai
QUOTE(kokyte @ 2011 07 11, 16:52)
Kazka praleidusi busiu man po LP atmintis niekaip neatsistato
Aš irgi jungiuosi prie sklerozinių Nors MV sako, kad nieko geriau prieš LP nebuvo Bet man jau rankų pirštų neužtenka suskaičiuoti, kiek visko pamirštu. Ir kas svarbiausia- kol atsimenu, tai bent gera diena praeina. Vakar dviračio ėjau pasiimti, jau galvojau, kad pavogtas, kai prisiminiau, kad prieš pora dienų visai kitur palikau
Mane stresas pradėjo imti dėl tu trijų mėnesių po LP pastojimui ir paranoja- o kas jei ne? Aišku, gyvenimas eina toliau su savo įdomybėmis
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 11, 17:03)
Aš irgi jungiuosi prie sklerozinių Nors MV sako, kad nieko geriau prieš LP nebuvo Bet man jau rankų pirštų neužtenka suskaičiuoti, kiek visko pamirštu. Ir kas svarbiausia- kol atsimenu, tai bent gera diena praeina. Vakar dviračio ėjau pasiimti, jau galvojau, kad pavogtas, kai prisiminiau, kad prieš pora dienų visai kitur palikau
Mane stresas pradėjo imti dėl tu trijų mėnesių po LP pastojimui ir paranoja- o kas jei ne? Aišku, gyvenimas eina toliau su savo įdomybėmis
Man sy menesi jau 3ias menuo po LP, reik eiti pas gine , bet niekaip neprisiverciu uzsiregistruoti vis dar kirba viltele, o gal sy menesy pasiseks
QUOTE(kokyte @ 2011 07 11, 19:45)
Man sy menesi jau 3ias menuo po LP, reik eiti pas gine , bet niekaip neprisiverciu uzsiregistruoti vis dar kirba viltele, o gal sy menesy pasiseks
Tai va, kad tie trys mėnesiai labai greitai bėga. Aš tai jaučiu sau bent keturis leisiu, t.y. tris normalius ciklus, nes pirmas ciklas po LP tai cahosas buvo
O šiaip kai ko logiškai nesuprantu. Jei hormoninis gydymas (kas tai bebūtų- SKT ar GnRH agonostai) tik tam laiku sustabdo, bet iš esmės negydo endo, tai kokia nauda bus po trijų mėnesių nepastojus pradėti gydytis vaistais? Be to nežinau, ar mes jau su MV pasiruošę IUI ar IVF, visgi pastoti dar nė metų nebandom Nes mano ginė tai sakė, jei nepastosim dabar, po LP, tada KT siūlys. Niu nesuprantu, kas iš to ir kokia racija tuose trijuose mėnesiuose Gal kitos įkandate?
o gal negalvok tiek, kai jie praeis, tai ir pagalvosi, ka toliau daryt tavo vietoje bent viena IUI pabandyčiau.
siguliuk nuostabus tavo pilvukas
siguliuk nuostabus tavo pilvukas
QUOTE(kokyte @ 2011 07 11, 20:45)
niekaip neprisiverciu uzsiregistruoti vis dar kirba viltele, o gal sy menesy pasiseks
na jei jau pasiseks tada paskambinsi jai su gerom naujienom ir atidėsi vizitą
Pilkosw akys, nu manau visada gydytojai nori pažiūrėti ar pašalinus kliuvinius chirurgiškai yra pastojama, jei ne, tai tada "užmigdo" endo hormoniškai, tada vėl duoda laiko bandyti, per bandymų laikotarpį tikėkime bent jau naiviai kad endo atsibunda LABAI lėtai ir spėjama pastoti
Sveikos, mergiotės. na va, panašu, kad ir antras ciklas šuniui ant uodegos..jaučiu, kad vis dėl to teks rudenį vėl keliauti pas Ž.Ž....ir tiek visokių minčių galvoje plaukioja...net nežinau ar verta su tuo IUI žaisti..Ž.Ž. nelaiko kaip suprantu to tinkamu būdu mūsų atveju, bet ir kažkaip šokti iškart prie IVF irgi kažkaip regis nei šis nei tas...gal kas pasidalintumėt mintimis ką kiti gydytojai sako dėl IUI prie Endo?
QUOTE(Kuisis @ 2011 07 12, 08:48)
gal kas pasidalintumėt mintimis ką kiti gydytojai sako dėl IUI prie Endo?
na man siūlė irgi pirma IUI pabandyt, be abejokiekvienas skatinimas ar IUI ar IVF ją "pamaitina" tai tokiu atveju kaip ir parankiau imti IVF, nes didesnė tikimybė sėkmės
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 12, 09:03)
na man siūlė irgi pirma IUI pabandyt, be abejokiekvienas skatinimas ar IUI ar IVF ją "pamaitina" tai tokiu atveju kaip ir parankiau imti IVF, nes didesnė tikimybė sėkmės
tai va, aš irgi apie tai galvoju..tuo labiau, kad gydytojas nelinksta prie IUI, nes šiaip man ovuliacija vyksta ir tvarkingai, kiaušintakiai pratekami, vyro turtelis išvis super duper...tai kaip ir indikacijų IUI nėra...bet sakau, kažkaip net keista būtų iškart šokti prie IVF o kitą vertus ir ilgiau laukti irgi kažkaip baisoka...