Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 09, 13:12)
Sveikos mergaitės,
aš taigi storėju, pūškuoju. Gavau naują vardą-Storkė.  biggrin.gif Anksčiau vyras taip savo seną katę vadino, kai ta "laukdavosi"  doh.gif  Ale neskauda. Puskė pamačiusi sakė kad aš JAU dYdelė  blush2.gif  Tikėtina kad ją praaugsiu  blush2.gif
O čia jums 33 savaičių virusėlis, kokybė prasta, nuo tėvų (pas kuriuos sėdžiu, vakuoju daržoves, vaisius) slėpiausi tai nebuvo kada apie kokybę galvot.  doh.gif Virusuokitės, apčy ant jūsų ir nosytes aukštyn.  4u.gif
user posted image

Šiaip tai aš ok, Vitaminais pilvą šeriu. Padūsauju, oro trūksta, bet šiaip ok. Atsipūtusi. O dar "ratų" neturim.  doh.gif

Tekit dar vieną virusėlį, vakar lauke knygą beskaitydama užmačiau pas tėvus kieme. Jauniklis, mažiuliukas, tik delno dydžio, bet jau drąsus  doh.gif

user posted image

labai grazus apvalus pilvukas bigsmile.gif nei cia didelis nei ka bigsmile.gif pats tas....bet toks apvalokas wub.gif sakyciau tikrai sunaitelis tupi...jei nepraziopsojau per ta laika, jei rasei netycia kas visgi bus bet man vis neiseina is galvos, kad pas musu siguli tikrai bernuzelis bus ir itikinsit mane tik tada kai jau supuosi ant rankeliu savo maziu....bet jau taip greit tas laikas bigsmile.gif bigsmile.gif jetus jau 33 savaite bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif as irgi pagalvojau ar kartai nedusina taves g.gif nuojauta kazkokia delto buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 07 07, 18:52)
Man jau beveik pavyko persiverst i ta puse, kad ner ko bliaut, yr kaip yr, ir mano jau manija tapes noras but  nestuke.gif  manes prie to tikslo tikrai nepriartins. Vasaroju, atostogauju  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif badau gandrus pirstais  lotuliukas.gif

Mes irgi šiandien maudynių sezoną atidarėm thumbup.gif Pasiilgau LT ir daugybės ežerų...

QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 07, 20:27)
ai zinok, mes net su MB negyvenom 1 men kartu, todel ir manes cia nebuvo nes neturejau PC nes buvau perdaug susikoncentravus i tapimo  nestuke.gif  kad net pavargom vienas nuo kito...pradejom pyktis  ND isvis dingo...o mano situacijoj laikas aukso vertes juk endo ne siaip sau koks mazmozis....zodziu perdegem doh.gif pailsejom vat menesiuka gal siek tiek daugiau ir susiejom vel, bet jau apie ND forsavima nera kalbos....o apie  nestuke.gif  planavima net nesnekam...visu pirma man reikia KT gert kad cista isnaikinciau , jei pavyks, jei ne LP laukia...paskui nzn zodziu...nieko neplanuoju, neforsuoju ir isvis kazkaip nebetikiu kad man pavyks galu gale tapti nestuke.gif  bet nuo tokiu minciu man geriau....neciuozineja taip stogas bent doh.gif
oj pas mane bliovimo tai seniai neber schmoll.gif sakau nebetikiu jau schmoll.gif

Va šito aš labai bijau, kad jei kada turėsim ilgą stažą nepastojimo, kad stogas nepradėtų važiuoti ir kad su MV santykiai tvirti išliktų. Kad ir kokia puiki SM, kartais žiūriu, kad sveika mažiau skaitinėti, padeda atsikratyti pesimistinių minčių ir baimių cool.gif Juolab kad bent aš skaitydama, kas nutiko vienai ar kitai, iškart "pasimatuoju" tai sau. O realiai visos mes skirtingos, ir organizmai skirtingi, ir istorijos kiekvienos vis kitos... smile.gif Jei iš optimistinių istorijų, tai bendradarbė po mano LP pasakojo, kad pas ją jau viskas buvo nurašyta: kiaušintakiai nepraeinami, IVF nesėkminga, susitaikė su nevaisingumu, o ėmė ir pastojo, dabar sūnus jau paauglys smile.gif Medicinos žinios dažnai dar toli nuo gamtos subtilumo klaidžioja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 09, 12:12)
Sveikos mergaitės,
aš taigi storėju, pūškuoju. Gavau naują vardą-Storkė.  biggrin.gif

Storkė gražuolė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Siguliukas kokia grazuole nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 09, 13:23)
bet toks apvalokas wub.gif sakyciau tikrai sunaitelis tupi...jei nepraziopsojau per ta laika, jei rasei netycia kas visgi bus bet man vis neiseina is galvos, kad pas musu siguli tikrai bernuzelis
as irgi pagalvojau ar kartai nedusina taves g.gif nuojauta kazkokia delto buvo ax.gif

nu pas mane per tris kartus berno nematė, daugiau neklausiu. MB vis dvynių glostydamas pilvą ieško lotuliukas.gif o kas gims bus matyt, mama siūlo vežimą tik gimus pirkt, tipo pagal lytį pritaikysiu, tai juokiausi kad dar ir antro norim, gal net kito lyties. Gal tik kaip berniukas tai tinginukas, nes jei kibina tai švelniai kaip mergaitė lotuliukas.gif nebent su galvyte į gaktikaulį pasitrina biggrin.gif
o dusina, kuo toliau, tuo labiau. doh.gif 3 savaites ideali miego poza buvo ant kairio šono, dabar ir tep dusina doh.gif o mama dar padūsauja, kad va "kiek dar daug liko" o aš žūriu į kalendorių ir netikiu. blush2.gif užvakar sapnavau kad laikiau jau rankose, ir staiga topteli "taigi vaikas valgyt nori" duodu krūtį ir maitinu....ir prabundu. biggrin.gif Tiks sapnas antrą kart jau. lotuliukas.gif

Laikykitės mergaitės.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 10, 10:37)
nu pas mane per tris kartus berno nematė, daugiau neklausiu. MB vis dvynių glostydamas pilvą ieško  lotuliukas.gif o kas gims bus matyt, mama siūlo vežimą tik gimus pirkt, tipo pagal lytį pritaikysiu, tai juokiausi kad dar ir antro norim, gal net kito lyties. Gal tik kaip berniukas tai tinginukas, nes jei kibina tai švelniai kaip mergaitė  lotuliukas.gif nebent su galvyte į gaktikaulį pasitrina  biggrin.gif
o dusina, kuo toliau, tuo labiau.  doh.gif  3 savaites ideali miego poza buvo ant kairio šono, dabar ir tep dusina  doh.gif o mama dar padūsauja, kad va "kiek dar daug liko" o aš žūriu į kalendorių ir netikiu.  blush2.gif  užvakar sapnavau kad laikiau jau rankose, ir staiga topteli "taigi vaikas valgyt nori" duodu krūtį ir maitinu....ir prabundu.  biggrin.gif  Tiks sapnas antrą kart jau.  lotuliukas.gif

Laikykitės mergaitės.

Šaunuolė storuliukė. Su tavim čia mes visos tarsi nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 07 09, 23:08)
Va šito aš labai bijau, kad jei kada turėsim ilgą stažą nepastojimo, kad stogas nepradėtų važiuoti ir kad su MV santykiai tvirti išliktų. Kad ir kokia puiki SM, kartais žiūriu, kad sveika mažiau skaitinėti, padeda atsikratyti pesimistinių minčių ir baimių  Juolab kad bent aš skaitydama, kas nutiko vienai ar kitai, iškart "pasimatuoju" tai sau. O realiai visos mes skirtingos, ir organizmai skirtingi, ir istorijos kiekvienos vis kitos

o man SM nepamainomas dalykas, nes tokia patirti kokia gaunam cia, kokius patarimus gaunam niekur negausi...patikek mirksiukas.gif viena paprasta gine net pagalvojo kad medicina studinu, nes daug zinau,daugiau pasakojau jai nei ji man lotuliukas.gif tad kad skirtingos istorijos tai faktas, bet kazka pritaikyti tikrai sau gali mirksiukas.gif o ir neziurek i liudnas istorijas...mes tokias tik palaikom, bent jau as niekada negalvoju ir netaikau blogu pavyzdziu...kaip tik man blogi pavyzdziai buna kaip spyris i uzpakali, kad nera ko laukti, kad reikia visom jegom imtis kazko mirksiukas.gif bet kadangi as vienas is tu bloguju pvz mirksiukas.gif lotuliukas.gif tai jau stengiuosi kapstytis kartu su likimo draugem ir kelti 'jauniklem' upa, kad gali buti ir blogiau nei pas jas smile.gif tad mesk tas blogas mintis is galvos ir vadovaukis tokiu principu....del santykiu su TB tai zinok individualus dalykas, nes nuo vyro priklauso, maniski pvz labai jautrus...tai ir problemos mano jam labai skaudzios...kazkada sake man, kad oragana man koki paaukotu kad tik pasveikciau ax.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 10, 09:37)
nu pas mane per tris kartus berno nematė, daugiau neklausiu. MB vis dvynių glostydamas pilvą ieško  o kas gims bus matyt, mama siūlo vežimą tik gimus pirkt, tipo pagal lytį pritaikysiu, tai juokiausi kad dar ir antro norim, gal net kito lyties. Gal tik kaip berniukas tai tinginukas, nes jei kibina tai švelniai kaip mergaitė  lotuliukas.gif nebent su galvyte į gaktikaulį pasitrina
o dusina, kuo toliau, tuo labiau.  3 savaites ideali miego poza buvo ant kairio šono, dabar ir tep dusina  o mama dar padūsauja, kad va "kiek dar daug liko" o aš žūriu į kalendorių ir netikiu.    užvakar sapnavau kad laikiau jau rankose, ir staiga topteli "taigi vaikas valgyt nori" duodu krūtį ir maitinu....ir prabundu.  Tiks sapnas antrą kart jau. 

ziurek kad su tai maitinimais neprisisapnuotum mirksiukas.gif mirksiukas.gif turi istempti bent iki 37 sav , burbuliuk mirksiukas.gif ir tik butinai aplankyk mus kai jau supuosi mazuliuka ant ranku mirksiukas.gif o tai negalit rinkti universaliu vezimuku spalvu?juk palete uch kokia plati, buna spalvu n tik reikia ziureti mirksiukas.gif tokia universaliausia sakyciau zalia ax.gif nes kai mamytes vazineja su tokios spalvos, as vis pagalvoju, koks gi ten mazulis guli? smile.gif del dusinimo tai tikrai baisokas dalykas, gaila negalim nieko tau tuo klausimu patarti :cosole:

QUOTE(kristinuke @ 2011 07 10, 10:23)
Šaunuolė storuliukė. Su tavim čia mes visos tarsi nestuke.gif  biggrin.gif

aha tikrai sigulis musu didziausia ikvepeja..ir naujokeles semkites ikvepimo pas ja, nes tai pats svarbiausias ir gyviausia pvz, kad buna ir stebuklu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 10, 10:42)
ziurek kad su tai maitinimais neprisisapnuotum mirksiukas.gif  mirksiukas.gif turi istempti bent iki 37 sav , burbuliuk mirksiukas.gif ir tik butinai aplankyk mus kai jau supuosi mazuliuka ant ranku mirksiukas.gif
o tai negalit rinkti universaliu vezimuku spalvu?
juk palete uch kokia plati, buna spalvu n tik reikia ziureti mirksiukas.gif 
nes tai pats svarbiausias ir gyviausia pvz, kad buna ir stebuklu wub.gif

*žinau, kad dar 4 savaites būtina, paskui jau ginė leis ir magnio nebegerti ir pan. bet tai aš dar noriu į burinių laivų regatą Klaipėdoje, kaip tik pora dienų prieš gimdymą lotuliukas.gif
**galim universalią ir tik tokią. Aš tikrai nepirksiu kitaip, man tai ir žali ir oranžiniai ir pilki ir rudi patinka wub.gif
***prisiduosiu būtinai, Kristinukės tel turiu. Tik reikia "prote" būt kad pranešt biggrin.gif
****o su tuo dusimu vakar Kulautuvą kraupinau. Buvom Akacijų alėjoj, gi muzikantą auginam, tai pabodo ant vieno šono gulėt, o ant kito dūstu, galva svaigsta doh.gif Tai pastoviu, pasivolioju, pasiraitau... lotuliukas.gif Šnairi žmonės žiūrėjo. blush2.gif Ogi mes dar ir Stingo koncertą atklausėm. Vaikui patiko abu, ypač sodrūs vyriški balsai.
*****Nu Laura, tuoj šventosios aureolę imsiu nešiot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 10, 12:34)
***prisiduosiu būtinai, Kristinukės tel turiu. Tik reikia "prote" būt kad pranešt  biggrin.gif
****o su tuo dusimu vakar Kulautuvą kraupinau. Buvom Akacijų alėjoj, gi muzikantą auginam, tai pabodo ant vieno šono gulėt, o ant kito dūstu, galva svaigsta  doh.gif  Tai pastoviu, pasivolioju, pasiraitau...  lotuliukas.gif  Šnairi žmonės žiūrėjo.  blush2.gif Ogi mes dar ir Stingo koncertą atklausėm. Vaikui patiko abu, ypač sodrūs vyriški balsai.
*****Nu Laura, tuoj šventosios aureolę imsiu nešiot  tongue.gif

***anksciau ar veliau atsipaipaliosi lotuliukas.gif blush2.gif kai jau busi 'prote' prisiduosi mirksiukas.gif lotuliukas.gif o mes jau laikom kumstelius, kad butu viskas sviestu patepta mirksiukas.gif
****del gulejimo ant sonu skaiciau, kad ant desinio nepatartina nestukam guleti, nes mazius uzspaudzia kazkokia tusciaja ten kraujagysle berods ir tikrai dusina isbalansuoja sirdies darba ir pan patartina ant kairiojo...bet matai tave ipac dusina g.gif g.gif na laikykis merguzyt mirksiukas.gif
*****jau galetumete lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif kad tu ir esi pagrindinis musu stebuklo pavyzdelis, bet taves butu daug liudniau ir ne taip tas tikejimas lengvai laikytusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 10, 13:34)

***prisiduosiu būtinai, Kristinukės tel turiu. Tik reikia "prote" būt kad pranešt  biggrin.gif

Oi, nepaleisiu telefono iš rankų ir žaibiškai paplatinsiu geras žinias drinks_cheers.gif Užteks ir po raidę parašyti s arba d - žinosim, ką reiškia yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 10, 13:31)
*del gulejimo ant sonu skaiciau, kad ant desinio nepatartina nestukam guleti
**kad tu ir esi pagrindinis musu stebuklo pavyzdelis, bet taves butu daug liudniau

*na tai man jau kaip ir patvirtino "tuščiosios venos sindromą" nes tiek su skydliauke, tiek su širdute gerai, dar mažakraujystę kaltino, nes kai žemas hemaglobinas, tai ir deguonį sunkiau nešioja. O ginė per echo tai dabar atsargiai ir guldo, jei kas liepia sakyt cool.gif vakar pastebėjau, kad ant dešinio vėl galiu pagulėt, o geriausia kai miegu rankom aukštyn lotuliukas.gif tada matyt pilvinukui vietos daugiau, niekas nespaudžia
**na yra ir daugiau čia be manęs, tik kitos taip ilgai jūsų netrugdo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 07 10, 14:14)
Oi, nepaleisiu telefono iš rankų ir žaibiškai paplatinsiu geras žinias  drinks_cheers.gif Užteks ir po raidę parašyti s arba d - žinosim, ką reiškia  yahoo.gif

na tai nepamiršk terminas rugpjūčio 24 biggrin.gif iki to dar to telefono nespausk biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif siguli, tu musu ikvepeja, nevaryk taip ant saves lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai labai džiaugiuosi dėl ingridukas0506 wub.gif wub.gif
Sėkmės ir storėk mirksiukas.gif
Atsakyti