QUOTE(kimberley7 @ 2011 07 07, 11:30)
, dazniausiai nepamenu kur pinigus padejau
O mano endo po 6 metu dar neatsinaujino ( tfu,tfu,tfu), nors rugseji per LP viskas isaiskes. Siaip per echo nieko nesimato ir jokiu nusiskundimu neturiu, aprart nepastojimo Dideli vilti dedu i rugseji, kazkur sirdyje tikiu kad po LP iskart i Dabar gyvenu svajonem, o kas belieka paliudeti dar spesiu.
O mano endo po 6 metu dar neatsinaujino ( tfu,tfu,tfu), nors rugseji per LP viskas isaiskes. Siaip per echo nieko nesimato ir jokiu nusiskundimu neturiu, aprart nepastojimo Dideli vilti dedu i rugseji, kazkur sirdyje tikiu kad po LP iskart i Dabar gyvenu svajonem, o kas belieka paliudeti dar spesiu.
gerai, kad po to randi Taip su tais pinigais būna, jie vis kažkur dingsta
Iš tikro smagu, kad neatsinaujino, bet viskas pasimatys per operaciją. Tikiuosi, kad viskas bus sėkmingai ir po to busi . Mes tai jau 2 metus niekaip nesusilaukiam mažiuko, tai man PKS nustatė pagal echoskopą, o kad endo cista bujoja tai niekam net į galvą neatėjo... Sužinojo tik tada, kai su skausmais nuvažiavom į priimajį ir chirurgai pilvą prapovė, nes nebuvo tikri ar apendicitas, ar dar kas nors. Paaiškėjo, kad man trūkusi didžiulė endo cista, kurią auginausi ne vienerius metus O per echoskopą jos nesimatė...