Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 04, 20:16)
as irgi blush2.gif
o kiek ampuliu imtumet?

Tai kiek suprantu tai viena tik bus reikalinga. man parasyta Diphereline 3,75 mg
Atsakyti
sveikutukes mergaiciukes 4u.gif
pasirode prapuolele... blush2.gif ax.gif
tikiuosi prisesiu dazniau tik vat kad kaip vasara tai as i darza ilindus kapstausi.... ax.gif kazkaip sunku man namie prisesti tai sen tai ten...vat paskaitinejau siektie tai begalo malonu kad manes pasigedot ax.gif pasijutau svarbi persona lotuliukas.gif mirksiukas.gif matau tik siek tiek liudnoka saraselio pasipildyma doh.gif doh.gif prasau D kad jis tik nedidetu ir kad musu mergaites visos galu gale rastu savo laime ir vilciu issipildyma blush2.gif

QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 08, 10:37)
Pagal "Optimisčių sąrašėlį" tai jos LP 2010.04., kaži per kiek laiko nuo jos pasirodė ta cista?  blink.gif Va šito aš labiausiai ir bijau, kad ta bjaurastis atsinaujina...

taip mano LP daryta 2010 04 bet tada rasta ant ribos II st...voratinklines saaugos ant kiausintakiu tik kairysis buvo labiau apraizgytas...o del cistos ji buvo rasta, bet buvo nepiktybine ir sezorine...ta prasme ta, kuri pati isnyksta...o dabar geguzes gale berods skundziausi 2 savaites skausmu sone, kuris nepakenciamas buvo...ir buvo taip aukstai kad net nesupratau kad tai gali buti kiausidziu skausmas doh.gif padarius echo buvo nustatyta, kad man yra endo cista beveik 6 cm kaireje kiausideje...labai didele tikimybe kad laukia LP...kolkas vartoju KT, bet P.V sake kad tikimybe maza kad tai pagelbes, bet visgi gal....taigi laukiu kito echo nes reikia stebeti, jei ji mazes galbut nereikes tos LP, bet as visgi noreciau, kad mane biskiuka vel paremontuotu...del cistos atsiradimo laiko, mergaites, tai nenudziuginsiu....pries sitos cistos atsiradima buvau pas gine pries kokius 2men ir jos tikrai nebuvo...taigi ji sugebejo atsirasti kazkur per ta laikotarpi...nes vieno sirgimo metu buvo toks jausmas man(gal kvailai nuskambes) kad sergu ne i ta puse blush2.gif t.y ne laukan o i vidu...i organzma, po tu pojuciu ir atsirado man po kiek laiko tie skausmai....del endo atsinaujinimo kiekvienai individualiai....vienoms ir per puse metu pilnai atsistato i ta stadija kur buvo ir net pablogeja, kitoms dar ir metu uztenka, bet faktas, kad ji atsinaujina metu begyje.
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 12:55)
Sveikos naujuose namučiuose  smile.gif  Naujiena - klimaksinė sulaukė mm thumbup.gif

wa cia tai si naujiena man laaaaabai patinka....pagaliau bent viena dziuginanti naujiena is tavojo fronto wub.gif thumbup.gif

tiek naujieneliu, merginutes!

Aciu, kad prisimenat dar mane ir rupinates mirksiukas.gif 4u.gif
saldziu sapneliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauraz5: 04 liepos 2011 - 21:58
QUOTE(Viltelė @ 2011 07 04, 21:13)
Sveikinu 4u.gif  O kiek laiko nepastojote?
Papildyta:
Siandien ir as buvau pas savo seimos gydytoja pasiteirauti del Diphereline. Gydytoja tik ryt duos atsakyma, nes ji nezino kaip cia su ta kompensacija. Kadangi jau praejo puse metu nuo opracijos, tai gal jau ir nebekompensuos. Man sio vaisto reikia IVF.

Sveika,

parašyk ką gydytoją pasakė dėl Dipherelino. Ačiū.
Atsakyti
Sveika, laurut,nu ir dingai mergaite...smile.gif kaip cia nepasigesi tokios aktyvistes:)
Suds,kad cista,bet gal Lp patvarkys reikalus ir bus lengviau pastot.
As ir pati rimtai galvoju apie antra Lp.
Papildyta:
Mergicos,gal zinote ka nors apie endokrinologe ir kmuk Lasiene? Uzklausiau sm endokrinologu temoj,bet ten gan tylu,kazi ar man kas atsakys.
Atsakyti
[quote=Viltelė,2011 07 04, 21:13]
Sveikinu 4u.gif O kiek laiko nepastojote?

Dekui, pastoti nepavyko truputi daugiau nei metus.
Atsakyti
aktyviste - dinozaure ilsina smegenis lotuliukas.gif lotuliukas.gif kartais padeda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as kazkaip nieko pries LP bet tik baisoka kad jau bus 3 narkoze tai kazkaip tokiam amziui kaip man tai biskiuka baisoka ax.gif

tai ka per ta laika neatsirado burbulejanciu kol as ilsinau smegenus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 05, 18:12)
aktyviste - dinozaure ilsina smegenis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kartais padeda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as kazkaip nieko pries LP bet tik baisoka kad jau bus 3 narkoze tai kazkaip tokiam amziui kaip man tai biskiuka baisoka ax.gif

tai ka per ta laika neatsirado burbulejanciu kol as ilsinau smegenus? g.gif

Reiks ir man iseit atostogu lotuliukas.gif
As is viso turejus 4 narkozes, kaip ir nieko butu jei atmintis nestreikuotu, beveik viska turiu rasytis, nes kai kurie dalykai tiesiog issitrina. Kitiem buna kaip tik "atkrenta" ir atmintis pagereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 07 05, 07:44)
Sveika,

parašyk ką gydytoją pasakė dėl Dipherelino. Ačiū.

Man išrašė kompensaciją šiam vaistui šeimos gydytoja. Kompensuoja 80 proc. Siandien buvau vaistinėj, tai reikės primokėti 52 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2011 07 05, 18:40)
Reiks ir man iseit atostogu  lotuliukas.gif
As is viso turejus 4 narkozes, kaip ir nieko butu jei atmintis nestreikuotu, beveik viska turiu rasytis, nes kai kurie dalykai tiesiog issitrina. Kitiem buna kaip tik "atkrenta" ir atmintis pagereja  smile.gif

vat tame ir esme kad baisoka tie salutiniai poveikiai doh.gif man pirmakart po 1 operacijos ziauriai slinko plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2011 07 06, 09:48)
vat tame ir esme kad baisoka tie salutiniai poveikiai doh.gif man pirmakart po 1 operacijos ziauriai slinko plaukai doh.gif

Pastiprink organizma pries tai kokiu biciu pieneliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man mama nupirko tokios arbatėlės nuo endo (gana žinomos žolininkės), tai dabar geriu ją ir nežinau ar tikėtis kokios naudos ar ne g.gif

Dėl šalutinių požymių, tai man atmintis sutrumpėjo ir šiaip sunku vėl grįžt į įprastą ritmą. O dar atsirado skausmelis pety, tai visai senatvė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Ramu cia pas mus ax.gif
QUOTE(tildushka @ 2011 07 07, 01:27)
Dėl šalutinių požymių, tai man atmintis sutrumpėjo ir šiaip sunku vėl grįžt į įprastą ritmą.

drinks_cheers.gif, dazniausiai nepamenu kur pinigus padejau doh.gif, kaltinu visa laika MB kad man nepasake ir padejo kitur, o veliau randu kur nors ir visa laika atrodo maziau negu padejau biggrin.gif Tai dabar rasau lapuke kiek dedu, o kur dedu rasau savo darbo kalendoriuje biggrin.gif
O mano endo po 6 metu dar neatsinaujino ( tfu,tfu,tfu), nors rugseji per LP viskas isaiskes. Siaip per echo nieko nesimato ir jokiu nusiskundimu neturiu, aprart nepastojimo doh.gif Dideli vilti dedu i rugseji, kazkur sirdyje tikiu kad po LP iskart i nestuke.gif wub.gif Dabar gyvenu svajonem, o kas belieka biggrin.gif paliudeti dar spesiu.
Atsakyti