sveikutukes mergaiciukes
pasirode prapuolele...
tikiuosi prisesiu dazniau tik vat kad kaip vasara tai as i darza ilindus kapstausi....
kazkaip sunku man namie prisesti tai sen tai ten...vat paskaitinejau siektie tai begalo malonu kad manes pasigedot
pasijutau svarbi persona
matau tik siek tiek liudnoka saraselio pasipildyma
prasau D kad jis tik nedidetu ir kad musu mergaites visos galu gale rastu savo laime ir vilciu issipildyma
QUOTE(Pilkos akys @ 2011 06 08, 10:37)
Pagal "Optimisčių sąrašėlį" tai jos LP 2010.04., kaži per kiek laiko nuo jos pasirodė ta cista?
Va šito aš labiausiai ir bijau, kad ta bjaurastis atsinaujina...
taip mano LP daryta 2010 04 bet tada rasta ant ribos II st...voratinklines saaugos ant kiausintakiu tik kairysis buvo labiau apraizgytas...o del cistos ji buvo rasta, bet buvo nepiktybine ir sezorine...ta prasme ta, kuri pati isnyksta...o dabar geguzes gale berods skundziausi 2 savaites skausmu sone, kuris nepakenciamas buvo...ir buvo taip aukstai kad net nesupratau kad tai gali buti kiausidziu skausmas
padarius echo buvo nustatyta, kad man yra endo cista beveik 6 cm kaireje kiausideje...labai didele tikimybe kad laukia LP...kolkas vartoju KT, bet P.V sake kad tikimybe maza kad tai pagelbes, bet visgi gal....taigi laukiu kito echo nes reikia stebeti, jei ji mazes galbut nereikes tos LP, bet as visgi noreciau, kad mane biskiuka vel paremontuotu...del cistos atsiradimo laiko, mergaites, tai nenudziuginsiu....pries sitos cistos atsiradima buvau pas gine pries kokius 2men ir jos tikrai nebuvo...taigi ji sugebejo atsirasti kazkur per ta laikotarpi...nes vieno sirgimo metu buvo toks jausmas man(gal kvailai nuskambes) kad sergu ne i ta puse
t.y ne laukan o i vidu...i organzma, po tu pojuciu ir atsirado man po kiek laiko tie skausmai....del endo atsinaujinimo kiekvienai individualiai....vienoms ir per puse metu pilnai atsistato i ta stadija kur buvo ir net pablogeja, kitoms dar ir metu uztenka, bet faktas, kad ji atsinaujina metu begyje.
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 12:55)
Sveikos naujuose namučiuose
Naujiena - klimaksinė sulaukė mm
wa cia tai si naujiena man laaaaabai patinka....pagaliau bent viena dziuginanti naujiena is tavojo fronto
tiek naujieneliu, merginutes!
Aciu, kad prisimenat dar mane ir rupinates
saldziu sapneliu