Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 20:17)
Taigi, merginos, ačiū už ovacijas. Kuriozas... kai kas mm labai nelaukia, o man va jos džiaugsmas, pasirodo. Iš tikrųjų visai nesitikėjau,  šūktelėjau pamačiusi iš nuostabos, net vyras pamanė, kad išsigandau kažką vonioj pamačiusi  swoon.gif taigi pratempiau 70 dienelių... doh.gif Jau buvau pamaniusi, kad dar kokį biesą įsigijau, nes pastarąją savaitę krūtinė jautri buvo. Verčiau bėdą papildams, bet kad tokio šalutinio poveikio nebuvo parašyta. Nededu per daug vilčių į ateitį, bet vis tiek žinios geresnės, nei visIškas klimaksas 33.

O kodel Jums cia tas klimaksas? nuo vaistu?
Papildyta:
Tai cia turbiu TOJI Jadvygos arbata... g.gif
Nr.11

http://www.jadvyga.l...iu_misiniai.php
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 20:36)
O kodel Jums cia tas klimaksas? nuo vaistu?

Geras klausimas... bet tikrai ne nuo vastų. Po antros LP pašalinus cistą pradėjo darytis va tokie dalykai: dingsta mm, FSH užšoka iki kosmoso, tada vaistai padeda jį numušti, tada mm kas dvi savaitės, tada FSH vėl šoka, vėl dingsta mm... esu neaiškus atvejis net gydytojams. Dvi versijos - ankstyvas klimaksas dėl LP metu sudegintų kiaušidžių; galvoje vyksta nepaaiškinami dalykai... kurie ir lemia kiaušidžių blokavimą. O šiaip man endo IIIst. Atliktos dvi LP, kurių metu šalintos endo cistos. Va ir istorija...
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 20:43)
Geras klausimas... bet tikrai ne nuo vastų. Po antros LP pašalinus cistą pradėjo darytis va tokie dalykai: dingsta mm,  FSH užšoka iki kosmoso, tada vaistai padeda jį numušti, tada mm kas dvi savaitės, tada FSH vėl šoka, vėl dingsta mm... esu neaiškus atvejis net gydytojams. Dvi versijos - ankstyvas klimaksas dėl LP metu sudegintų kiaušidžių; galvoje vyksta nepaaiškinami dalykai... kurie ir lemia kiaušidžių blokavimą. O šiaip man endo IIIst. Atliktos dvi LP, kurių metu šalintos endo cistos. Va ir istorija...

unsure.gif beda...
O kaip ovuliacija pagaut? g.gif
Galvojat apie IUI/IVF? Nes kai ateis klimaksas (jei ateis...), tai jau vsio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 20:39)

Tai cia turbiu TOJI Jadvygos arbata... g.gif
Nr.11

Ne, kokias dvi savaites geriu didesnę "L tiroksino" dozę, "Thiboną", "Agnucaston" ir dar "Tribestan". Pastarąjį gal daužniau vyrai vartoja spermai gerinti, bet jo yra ir moterims dėl vaisingumo. "Agnucaston", kaip gydytojas sakė, veikia daugiau krūtis, bet gali pažadinti per jas ir kiaušides. Na, aš nežinau, kas čia kam padeda, bet nuo tablečių jau nelabai gera. Beje, dar vitaminą A E liepė vartoti. O nakvišos aliejus išvis super moteriai.
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 20:46)
unsure.gif  beda...
Galvojat apie IUI/IVF? Nes kai ateis klimaksas (jei ateis...), tai jau vsio cool.gif

o kaip atrodo? biggrin.gif Pasiūlyti variantai, deja, gal man jau ir nebetinka. Bet dar ne ''vsio'' .
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 16:46)
unsure.gif  beda...

As turiu parsisiuntusi O testus, bet antra menesi nepagaunu doh.gif tai arba ji nevyksta arba as kazka ne taip darau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 20:48)
Ne, kokias dvi savaites geriu didesnę "L tiroksino" dozę, "Thiboną", "Agnucaston" ir dar "Tribestan". Pastarąjį gal daužniau vyrai vartoja spermai gerinti, bet jo yra ir moterims dėl vaisingumo. "Agnucaston", kaip gydytojas sakė, veikia daugiau krūtis, bet gali pažadinti per jas ir kiaušides. Na, aš nežinau, kas čia kam padeda, bet nuo tablečių jau nelabai gera. Beje, dar vitaminą A E liepė vartoti. O nakvišos aliejus išvis super moteriai.

Tai Jums irgi su skydliauke bedos? doh.gif
As tai galvoju gal su arbatom pabandyt g.gif
Kai gulejau ligoninej po LP, ten buvo moteris, kuri gulejo del kitu bedu (mioma ar kazkas), tai ji pirmuko susilauke 43 metu wub.gif O susilauke tada, kad atsisuko i D ax.gif Man patare nueiti i baznycia (Kaune prie Teismo), kur zmones uzraso sentencijas-savo troskimus, o tikintieji uz jas meldziasi...
Man jau stogas vaziuoja biggrin.gif Reiks eit pirmadieni i darba, uzteks tinget smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 08, 16:50)
Papildyta:

o kaip atrodo?  biggrin.gif Pasiūlyti  variantai, deja, gal man jau ir nebetinka. Bet dar ne ''vsio'' .

Apie nakvisos kapsules ir as girdejau, kad labai sveika moterims, tik vis neprisiruosiu nusipirkti blush2.gif
Baigiau gerti gelezi, dar liko kalis-magnis ir tada jau reiks imtis nakvisu smile.gif
Kazkaip viska is karto vartoti nesiryztu, bijau,kad bus per daug blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 06 08, 20:50)
As turiu parsisiuntusi O testus, bet antra menesi nepagaunu  doh.gif tai arba ji nevyksta arba as kazka ne taip darau  doh.gif

As irgi bandysiu uzsisakyt, jau susiradau puslapi.
Nes nezinau kada ji cia bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 16:53)
Tai Jums irgi su skydliauke bedos? doh.gif
As tai galvoju gal su arbatom pabandyt g.gif
Kai gulejau ligoninej po LP, ten buvo moteris, kuri gulejo del kitu bedu (mioma ar kazkas), tai ji pirmuko susilauke 43 metu wub.gif  O susilauke tada, kad atsisuko i D  ax.gif  Man patare nueiti i baznycia (Kaune prie Teismo), kur zmones uzraso sentencijas-savo troskimus, o tikintieji uz jas meldziasi...
Man jau stogas vaziuoja biggrin.gif  Reiks eit pirmadieni i darba, uzteks tinget smile.gif

O kas su ta skydliauke buna? Kokie pozymiai ? Man pries LP anesteziologe kazka minejo paziurejusi i mano kakla, kad prisikabintu prie mano skydliaukes , bet as taip ir nesupratau del ko g.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 16:55)
As irgi bandysiu uzsisakyt, jau susiradau puslapi.
Nes nezinau kada ji cia bus doh.gif

As is sito psl uzsisakinejau http://testai.eu/, tai atsiunte per 2dienas, tik uzsisakyti kazkaip sunkiai sekesi, striginejo tas psl labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 06 08, 20:56)
O kas su ta skydliauke buna? Kokie pozymiai ? Man pries LP anesteziologe kazka minejo paziurejusi i mano kakla, kad prisikabintu prie mano skydliaukes , bet as taip ir nesupratau del ko  g.gif

Skydliauke atsakinga uz hormonus, kurie daro itaka beveik visiems organams, lytiniams taip pat. Kartais ir skydliaukes problemos gali tureti itakos pastojimui cool.gif
Simptomai labai ivairus: prakaitavimas, ranku drebejimas, daznas pulsas, plauku slinkimas, nagu luzinejimas ir t.t. Geriausia pasidaryt skydliaukes hormonu tyrimus ir bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 08, 17:00)
Skydliauke atsakinga uz hormonus, kurie daro itaka beveik visiems organams, lytiniams taip pat. Kartais ir skydliaukes problemos gali tureti itakos pastojimui cool.gif
Simptomai labai ivairus: prakaitavimas, ranku drebejimas, daznas pulsas, plauku slinkimas, nagu luzinejimas ir t.t. Geriausia pasidaryt skydliaukes hormonu tyrimus ir bus aisku mirksiukas.gif

O cia kur tuos tyrimus reikia darytis? Pas seimos gydytoja eiti? g.gif
Sorry, kad taip klausiu, bet nieko neismanau apie gydytojus blush2.gif
32 metus pas juos isvis beveik nesilankiau iki LP , siemet jauciu sumusiu lankymosi gydymo istaigose rekorda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 06 08, 21:05)
O cia kur tuos tyrimus reikia darytis? Pas seimos gydytoja eiti?  g.gif
Sorry, kad taip klausiu, bet nieko neismanau apie gydytojus  blush2.gif
32 metus pas juos isvis beveik nesilankiau iki LP , siemet jauciu sumusiu lankymosi gydymo istaigose  rekorda  biggrin.gif

Parasiau AZ, kad netersti temos 4u.gif
Atsakyti