Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ice tea @ 2011 06 29, 11:09)
Tiesa, nepamenu ar apie tai kalbėjom, bet endo dažnai įtakoja Candida bakterijų perteklius  ax.gif

nesu nieko panasaus girdejus, prasom placiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 29, 11:11)
nesu nieko panasaus girdejus, prasom placiau  g.gif

blush2.gif blush2.gif Gal Myllia plačiau papasakos mirksiukas.gif Bijau nuklysti į šoną blush2.gif
Papildyta:
Tik pasakysiu tiek, kad TĄ teigia netradicinė medicina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 29, 11:17)
blush2.gif  blush2.gif Gal Myllia plačiau papasakos  mirksiukas.gif Bijau nuklysti į šoną  blush2.gif
Papildyta:
Tik pasakysiu tiek, kad TĄ teigia netradicinė medicina  ax.gif

Cia tas Candida tai pienlige ane? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 29, 12:10)
Cia tas Candida tai pienlige ane?  unsure.gif

Nu panašiai ax.gif Pienligę iššaukia Candida bakterija mirksiukas.gif Bet ta Candida iššaukia ir kitas ligas- alergijas, žvynelinę ir pan. Sakau, bijau nusišnekėti, nes iš kelių daktarų girdėjau tik patį faktą, o kas ir kaip dar nespėjau įsigilinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 29, 12:09)
Tiesa, nepamenu ar apie tai kalbėjom, bet endo dažnai įtakoja Candida bakterijų perteklius  ax.gif

Matkaip... o aš visai neseniai sužinojau natūralų būdą, kaip nuo šitų zarazų apsisaugoti. Sakė, kad šitaip ir uždegimą gydė pati gydytoja - ogi kaimiško (ne parduotuvės) pieno išrūgomis reikėtų plauti tą vietelę smile.gif Ir profilaktiškai panaudoti kartais.
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 29, 14:04)
Matkaip... o aš visai neseniai sužinojau natūralų būdą, kaip nuo šitų zarazų apsisaugoti. Sakė, kad šitaip ir uždegimą gydė pati gydytoja  - ogi kaimiško (ne parduotuvės) pieno išrūgomis reikėtų plauti tą vietelę  smile.gif Ir profilaktiškai panaudoti kartais.

Tu apie pienligę kalbi ax.gif O aš PLAČIAU apie Candidą blush2.gif Kitaip sakant, tu kalbi apie simptomą, o aš apie priežastį ax.gif
Žodž, Candida kaip ir vėžio ląstelės- kol viskas gerai, tol gerai, bet "jei dėl kokių nors išorinių priežasčių simbiozė sutrinka, candida gali pradėti nekontroliuojamai augti, plėstis, kolonizuoti žarnyną. Esant tokiam procesui, grybelis gali pragraužti žarnos sieneles, pasklisti kraujagyslėmis ir infiltruotis į kitus audinius. Normaliai nepiktybinis grybelis gali virsti į agresyvų, destruktyvų patogeninį grybelį, kuris tampa priežąstimi daugybės, atrodytų tarpusavyje nesusijusių, sveikatos problemų... Candidozė yra sunkios disbakteriozės formos pasekmė. Todėl norint išgydyti candidozę, reikia ją gydyti kaip ir disbakteriozę, tik dar griežtesne dieta. Candidozė taip pat yra viena didžiausių kaltininkų sukeliančių vėžį. Dar sunkiau jei su candidoze randamos bakterijos ir parazitai. Rytų medicinoje Candidozes isgydymas prilygsta vėžio išgydymui. Ji išbujoja kai žmogus dažnai persivalgo, nesukramto maisto, kai sutrinka virškinimas.
Dažniausiai pirmieji požymiai, įvertinus visas sąlygas, gali būti: nosies užgulimas,
nosies niežėjimas, burnos, gerklės sausumas, ausies niežėjimas skausmas, klausos pablogėjimas, deginimas ar ašarojimas akyse, akių patinimai, astma, šienligė, obstrukcinis bronchitas, daugelis alergijų, dilgėlinė ir bėrimai, egzema, psoriazė, sausa oda, pilvo skausmas, raugėjimas, vidurių pūtimas, rėmuo, vidurių užkietėjimas, viduriavimas, tiesiosios žarnos deginimas arba niežulys, išskyros iš makšties, makšties niežėjimas arba degtinimo jausmas, vis blogėjančios simptomai
PMS, prostatitas, impotencija, dažnas šlapinimasis, deginimas šlapinantis, šlapimo pūslės infekcija.
Sutrikus natūraliai žarnyno florai, sutrinka žarnyno veikla, to pasekmėje ir kitų organų veikla. Disbiozė, disbakteriozė, candidozė - blogos mytybos, antibiotikų vartojimo pasekmė. Imunitetas tiesiogiai susijęs su gera žarnyno ir virškinamojo trakto veikla. Blogas virškinimas išsekins kasą, perkraus kepenų funkciją. Kaip taisyklė atsiranda gleivės bronchose, uždegimai. Užgula nosį, užsiteršia limfa. Silpstant imunitetui žmogų dar labiau atakuoja parazitai, patogeninės bakterijos, grybeliai. Kapitaliai išsiderina ir hormoninė pusiausvyra, kuri ypatingai veikia emocijas. Žmogus išsenka ir psihologiškai: nuovargis, įtampa, beviltiškumas, nerimas, baimės. Toliau seks ir visa virtinė žinomų ir sunkiai diagnozuojamų ligų – įvairios kilmės alergijos, sąnarių uždegimai, cukrinis diabetas, parkinsonas, išsetinė sklerozė, vėžys. Žmogus turi įsisamoninti - šios ligos nėra atsitiktinės ir netikėtos. Jos atsirado per ilgą laiką, atitrūkus nuo natūralaus, paprasto gyvenimo būdo."
Na ir t.t........ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 29 birželio 2011 - 13:40

Sveikos smile.gif
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 29, 12:09)

Nezinau ar turejau ta Candida, bet pienlige atsirado per nestuma ir niekaip negalejau atsikratyti doh.gif tik isgydau, po menesiu vel atsiranda doh.gif Jau kokius gerus 5 metus neturejau sios bjaurybes 4u.gif (tfu,tfu,tfu) Bet profilaktiskai naudoju zvakutes karta per metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 29, 15:17)
Sveikos  smile.gif

Nezinau ar turejau ta Candida, bet pienlige atsirado per nestuma ir niekaip negalejau atsikratyti  doh.gif tik isgydau, po menesiu vel atsiranda  doh.gif Jau kokius gerus 5 metus neturejau sios bjaurybes  4u.gif (tfu,tfu,tfu) Bet profilaktiskai naudoju zvakutes karta per metus  ax.gif

Visai atsitiktinai čia užklydau, bet va ta pienligę, vadinamą kandidą atrodo, kad isšigydžiau. Anksčiau ji kas pusmetį mane vargindavo.. Pavardotojau Pau'darco kursą ir kaip ranka nuėmė šitus vargus. thumbup.gif gal kam padės 4u.gif
Atsakyti
Ei, ei- nesukam į lankas blink.gif Aš apie Candida grybą užsiminiau tik dėl to, kad jis įtakoja ir ENDO rolleyes.gif Tai ir kalbam TIK apie endo (pienliges paliekam kitai temai ax.gif )
Atsakyti
labas visoms,

paršliaužiu smile.gif

Kristinuke, dėkui, kad nepasivarginai atsakyti.
karščio bangos kol kas dingo. bet šiek tiek išgąsdino, kai nei iš šio nei iš to, staiga palikdavo karšta. būčiau nesukus galvos, bet labai panašu į tuos pojūčius, kai leido diphereliną.
kol kas nurimo, tai... žiūrėsim kas bus toliau.

apie terliones. kažkada į klausimą "ar normalu juodas kraujas?", atsakyta buvo,kad taip, normalu, tai senas kraujas pasišalina.
kaip ir normalu, kad pirmą ar antrą mėmių dieną griuvinėji ir temperatūra pakyla iki 38. čia nieko tokio, tik kaip tą dieną ištvert darbe ?
et....
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 23, 17:46)
Apie KT ką manau ar apie karščio bangas? Ar apie abu kartu? Kai gilioj senovėj gėriau KT, nebuvo jokių bangų. Kai užpuolė klimaksiukas dukart gyvenime jau, tai karščio bangas jaučiau. Kai FSH pakyla daugiau kaip 50, va tada tik ir pasijaučia, be to, ir naktį prakaituodavau. Manau, kad nėra per daug ko baimintis (mano atvejis išvis išskirtinis turbūt visose supermamose, tai mano patirties neimkit pavyzdžiu).

Beje, turiu klausimą toms, kurios turėjo tepliojimų/kraujavimų juodos ar tamsiai tamsiai rudos spalvos. Gal aiškinotės su gydytoju kame šaknys?Kodėl būtent toks kraujas. Esmės nepakeisiu, bet šiaip įdomu.  Man 15 c. d. prasidėjo ir jau antra diena ta košė gyvenimą gadina. Kad senas kraujas... gal g.gif bet kad beveik tris ciklus mm nebuvo, paskui susirgau ir po dviejų savaičių vėl terlionės ... unsure.gif

ties, buvau pas mamologę. gal pamenate, guodžiausi, kad buvau žiemą privačiai? ir tuomet atrado daug cistų, išrašė vaistų, kurie neregistruoti LT....
taigis, gėda man, tinginei, bet va nesenai susiruošiau pakartoti vizitą. tiesa, ne pas tą pačią gydytoją.
taigi, paminkė kaip turi būti. ir priešingai nuo privatininkės paaiškino situaciją, ir nepuolė gasdinti.
paklausė ar senai tas skystis bėga, atsakiau kad taip. ir pasakiau, kad buvo išrašę bromkriptiną. tada ji paklausė ar PRL padidėjęs. atsakiau, jog kiek tyriausi, visad normoj. tada pasiuto, kurių velnių gėriau???? gi jei normoj kam gerti vaistus, kad išreguliuotų hormonus ?
na kai atsakiau, kad išrašė gydytoja tai ir gėriau, ji paklausė kuri.
ai dar geras buvo, prieš išeidama paklausiau tai vaistų nereikės? o ji "KAM?"
žo, kitą sav. bus atsakymai ir tada galutinai paaiškės kas ten pas mane.
nors ir taip aišku, dėl sutrikusių kiaušidžių veiklos, sustreikavo ir balionėliai.

buvau šįsyk neprivačiai, bet esu daug labiau patenkinta, nei privačia apžiūra. patiko, kad nekiša vaistų reikia - nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 29, 12:56)
Nu panašiai ax.gif Pienligę iššaukia Candida bakterija  mirksiukas.gif Bet ta Candida iššaukia ir kitas ligas- alergijas, žvynelinę ir pan. Sakau, bijau nusišnekėti, nes iš kelių daktarų girdėjau tik patį faktą, o kas ir kaip dar nespėjau įsigilinti  blush2.gif

drinks_cheers.gif prisaukia kruvas ligu ta candidos bakterija. Zodziu, kuo giliau i miska - tuo daugiau medziu smile.gif
Ir visur pabrezia, kad tiek endo tiek ta pacia candida reik gydyt keiciant gyvenimo buda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 29, 15:15)
Tu apie pienligę kalbi  ax.gif O aš PLAČIAU apie Candidą  blush2.gif Kitaip sakant, tu kalbi apie simptomą, o aš apie priežastį  ax.gif

Dažniausiai pirmieji požymiai, įvertinus visas sąlygas, gali būti: nosies užgulimas,
nosies niežėjimas, burnos, gerklės sausumas, ausies niežėjimas skausmas, klausos pablogėjimas, deginimas ar ašarojimas akyse, akių patinimai, astma, šienligė, obstrukcinis bronchitas, daugelis alergijų, dilgėlinė ir bėrimai, egzema, psoriazė, sausa oda, pilvo skausmas, raugėjimas, vidurių pūtimas, rėmuo, vidurių užkietėjimas, viduriavimas, tiesiosios žarnos deginimas arba niežulys, išskyros iš makšties, makšties niežėjimas arba degtinimo jausmas, vis blogėjančios simptomai
Na ir t.t........  ax.gif

as sitais simptomai jau kankinuosi daug metu, gal 8... doh.gif
pakeiciau tris gines ir nei viena nieko neranda. Tipo man fool.gif Ir dabar baisiai degina (jau seniai bebuvo), tai nuspirkau zvakuciu rolleyes.gif
Galvoju gal man ir yra ta candida, bet kokios uzsletos formos, kaip ir viskas mano organizme (jokiu pojuciu del endo, jokiu pojuciu del hyperskydliaukes doh.gif ).

Endo ir skydliauke: endokrinologas sake, kad endo daznai lydi skydliauke, nes jos kazkokiu panasiu strukturu (atrodo taip sake blush2.gif ). Jei susitvarkysi skydliauke, tiketina kad ir endo apsitvarkys.

Beje mano pirmosios mmm po LP visai nieko, pilvuka paskaudejo ir tesesi tik tris dienas bigsmile.gif
Atsakyti