Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 27, 23:25)
Na va kaip skirtingai visoms, man kaip tik pirma syk gyvenime juodai tepe pries mm visa diena  doh.gif  o zalio nieko nebuvo  schmoll.gif  mimoza, o pilvo ertme buvo plauta?

nelabai as gilinausi... blush2.gif gal cia likuciai nuo kiausintakiu pratekamumo tikrinimo, nes tada pila zalios ar melynos spalvos skysti...
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 27, 20:51)
man siandien prasidejo mmm 4u.gif
tokios spalvos jau seniai nemaciau - skaisciai raudona. Bet skausmeliai blink.gif  be vaistuku niekaip schmoll.gif
ale pas mane dar ir zalios spalvos yra... cia gal dar nuo operacijos like unsure.gif

Mes tikrai pagal vieną tvarkaraštį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 27, 13:15)
Mielos bendrabedes, kaip manot, ar antras ciklas po LP ne per anksti darytis lytinius hormonus?  g.gif

gal aš čia ir pavėluotai atsakysiu, bet man regis gali būti ir per anksti. sprendžiu tik pagal save. nes mano antrosios mmm atkeliavo vėl gi išsiderinę, todėl manau, kad dar nesusitvarkė, nors čia gal tik manosios taip keistai reaguoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 28, 09:33)
gal aš čia ir pavėluotai atsakysiu, bet man regis gali būti ir per anksti. sprendžiu tik pagal save. nes mano antrosios mmm atkeliavo vėl gi išsiderinę, todėl manau, kad dar nesusitvarkė, nors čia gal tik manosios taip keistai reaguoja blush2.gif

Manosios išsiderinusios jau pusantrų metų, nuo antros LP aip ir nesusitvarkė... schmoll.gif Per tą laiką kraują nupyliau 16 kartų, net negalvoju, kas būtų buvę, jei būčiau to nedariusi... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuke: 28 birželio 2011 - 10:11
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 22, 09:29)
aga, aš vakare prie vyro lendu o jis sandėrį su vaiku sudaro kad mane paskriaustų, tada nuo vyro atstoju, bet paskui jau mane gelbėti reikia  biggrin.gif

Pazystama situacija,pasiilgau tu krebzdenimu ir spyriu pilvelyje,smagus prisiminimai smile.gif

QUOTE(avvka @ 2011 06 23, 13:19)
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka verysad.gif Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo... verysad.gif

Dievuleliau,kaip uzjauciu,laikykis 4u.gif . Net nezinojau,kad laukeisi,retai cia beilendu,maziuke demesio reiklauja labai.
Atsakyti
Merginos, aciu Jums labai uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 27, 09:14)
Jinai geresne tuom, kad isvalyta, kaip ir vaikams yra skiepai nemokami, o yra mokami- todel kad vakcina isvalyta.
Pries 6 metus ir as pirkau ( 95 lt mokejau uz 3 ampules, viskas oficialiai per kasa) atsigavau gerai ir jokiu pykinumu ir vemimu  thumbup.gif Man buvo idomu ar siulo dabar, nes kitoj temukei uzklausiau, tai pasake niekas nesiule g.gif Reiskia ir dabar imsiu. O kokia kaina dabar?

Zinok as is viso sumokejau 34lt,tai nezinau ar apie ta pacia mes cia snekam g.gif pries du metus man irgi dare LP,tai man atrodo panasiai mokejau smile.gif
Atsakyti
o kuris is jus mergytes, gali mane i saraseli itraukti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 06 28, 20:19)

Parasykit Ice Tea mirksiukas.gif
Atsakyti
Linkiu visoms sekmes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 06 28, 19:19)

Viskas įtraukta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zalesa @ 2011 06 28, 21:02)
Linkiu visoms sekmes  nestuke.gif

O kaip tau sekasi bigsmile.gif Pasipasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, nepamenu ar apie tai kalbėjom, bet endo dažnai įtakoja Candida bakterijų perteklius ax.gif
Atsakyti