Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(irmuse2 @ 2011 06 27, 11:26)
ar prieš pradedant vartoti šį vaistą būtina darytis LP?

manau kad taip, nes
1. saaugu, zidiniu diferelinas nenaikina, jis tik vartojimo laikotarpiu neleidzia susidaryti naujoms/iems. Taip kad jokio pagerejimo nepajusit.
2. diferelina ( kompensuojama ) skiria tik is kart po LP, praejus kazkuriam laikui - jis nekompensuojamas.
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 27, 12:18)
manau kad taip, nes
1. saaugu, zidiniu diferelinas nenaikina, jis tik vartojimo laikotarpiu neleidzia susidaryti naujoms/iems. Taip kad jokio pagerejimo nepajusit.
2. diferelina ( kompensuojama ) skiria tik is kart po LP, praejus kazkuriam laikui - jis nekompensuojamas.

Dėkoju už atsakymus.
tai ką teks gultis po peiliu 4 kartą blink.gif
Atsakyti
Mielos bendrabedes, kaip manot, ar antras ciklas po LP ne per anksti darytis lytinius hormonus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 27, 13:15)
Mielos bendrabedes, kaip manot, ar antras ciklas po LP ne per anksti darytis lytinius hormonus?  g.gif

Ne per anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 27, 13:17)
Ne per anksti  mirksiukas.gif

thumb_yello.gif Reiks pasidaryt, nes jauciu kazkas netvarkoj doh.gif BT be rysio, OT skyyystai O rode schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 27, 13:49)
BT be rysio,

Man pirmo ciklo po LP irgi BT šokinėjo zigzagais doh.gif Bet paskui susitvarkė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 06 27, 13:02)
Dėkoju už atsakymus.
tai ką teks gultis po peiliu 4 kartą blink.gif

Mano gine sake pati negali israsyti, turi israsinet seimos gyd.
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 06 23, 15:19)
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka verysad.gif Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo... verysad.gif

labai uzjauciu console.gif
man padejo zinojimas, kad didele dalis persileidimu/nesivystymu ivyksta valantis nuo genetiniu mutaciju. ..
Atsakyti
QUOTE(CIPUKA @ 2011 06 26, 21:41)
Papildyta:
diana_j   gerai kad jums neoperavo,nes man kai operavo su visa kiaušide isoperavo ,antros  operacijos metu kita kiauside paliko,  verysad.gif  .operuoti nereikia skubeti,nebent jau dideli skausmai  uzeina ar cista labai jau greit dideja,o jos buna kad ir isnyksta pacios.

na istikruju kad ji pas mane yra, as nalabai ir jauciu pozymius kaip parasyta g.gif , tik tai kad pateplioja pries mmmm unsure.gif , na tikiuosi kad nera labai blogai kad ja paliko... nes vaikuciu dar neturim, labai norim susilaukti ju blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 27, 08:52)

Laba  mirksiukas.gif
Man kažkaip rodosi, kad TIKRAI pridegino tą endo  rolleyes.gif Nu negi paliks augti- kažkaip nelogiška  ax.gif O pastot pastoja ir su IV stadija  mirksiukas.gif Vilties VISADA yra  mirksiukas.gif

na as labai tikiuosi, kad taip ir buvo, nes pati galvoju, kad nelogiska, kad nieko nepadare, kai salino mioma doh.gif ... o tas pridegini,as ka duoda, neplinta ji, ar kaip?, kazkaip net paciai nedaejo paklausti daktaro, sake rado ir tiek, o kai nesupratau kas tai yra ir nedasiprotejau pasiklasuti doh.gif , na kaip bebutu iki rugsejo poilsisi dabar , kada gimda sugytu, tada pas dakatre varau, bet jos reieks uzklausti del endo tada buti dar .., kazkaip atrode pasalins ta mioma ir viskas ok bus.. bet sia tau..., na bet gal labai nekliudys jis pastojimui verysad.gif

avvka , jetau, kaip liudna.... daug balioniuku tau.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir stiprybes.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 27 birželio 2011 - 19:02
laikykis avvka 4u.gif Stiprybės tau

Aš pagaliau gavau savo operacijos išrašą. Enometriozė antra stadija. Cistos buvo funkcinės, tik va pagal visą aprašą sprendžiant, matau, kad endo buvo nuo kiaušidžių raiščių išplitusi iki gimdos sienelės. Rekomenduojama pusė metų naturalaus planavimo.
Atsakyti
man siandien prasidejo mmm 4u.gif
tokios spalvos jau seniai nemaciau - skaisciai raudona. Bet skausmeliai blink.gif be vaistuku niekaip schmoll.gif
ale pas mane dar ir zalios spalvos yra... cia gal dar nuo operacijos like unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 27, 21:51)
man siandien prasidejo mmm 4u.gif
tokios spalvos jau seniai nemaciau - skaisciai raudona. Bet skausmeliai blink.gif  be vaistuku niekaip schmoll.gif
ale pas mane dar ir zalios spalvos yra... cia gal dar nuo operacijos like unsure.gif

Na va kaip skirtingai visoms, man kaip tik pirma syk gyvenime juodai tepe pries mm visa diena doh.gif o zalio nieko nebuvo schmoll.gif mimoza, o pilvo ertme buvo plauta?
Atsakyti