Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(miliusia @ 2011 06 23, 18:52)

Zinok man pries LP tepliojimas pries ir po mmm budavo tamsiai rudas beveik juodai,tai pasake kad cia del endo doh.gif pora paskutiniu men tai buvo 6-7d pries mmm doh.gif

Kad dėl endo ta spalva ir man aišku, knaisiojuosi giliau... kodėl taip greitai (jei kraujavimas buvo tik prieš pora sav.) tas kraujas pavirsta būtent tokiu... g.gif Na, bet gal čia retoriniai klausimai ir visai be reikalo. Šiaip ar taip endo tikrai turiu, tad gal geriau neverta ir gilintis aiškinant kas kodėl.
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

Prisiduodu jums
ax.gif
na ilgai skaiciau jusu temele, kol perskaiciau ir nusprendziau prisijngti. Man nustate isorine endo I stadija. Istorija tokia : pas mane buvo isorines gimdos sieneles mioma, tai birzelio 14d turejau opracija, pilvo apacioj dare 12 cm pjuvi ir salino mioma (beja jau du metai kaip nepastojam pries tai dar bandem 3 IUI, kiausintakiai pratekami), tai kai pasalino, sako rado isorine nedidelia endo 1 stadijos, kaip supratau jos nepasalino, o gal cia ji nedidel ir jos dar neina salint, as istikruju nei nesupratu schmoll.gif blush2.gif , na situacija dabar tokia, kad iki rugsejo poilsis, nes turi gimda sugyt gerai, tai i apziura pas gyne ir ziures, jei viskas ok sugyje, tai bandysim jau kazka wub.gif
bet jei galit mergytes apsvieskyte, del I stadijos? ar ji nera baisi, ar tikrai jos salint negalejo? ar ji negali padideti? gal eina ja visdelto kazkaip panaikint vaistais?, nes kazkaip, galvojau pasalins ta mioma (ji buvo 6.5 cm) ir tikrai daugiau nieko neras ir viskas ok bus, bet va tau kaip tycia unsure.gif , na bet dabar poilsis iki rugsejo, tai turiu laiko atsigauti nuo pacios operacijos ir bandyt pastot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana_j: 26 birželio 2011 - 19:53
QUOTE(diana_j @ 2011 06 26, 21:51)
Sveikutes ax.gif

Prisiduodu jums
ax.gif
na ilgai skaiciau jusu temele, kol perskaiciau ir nusprendziau prisijngti. Man nustate isorine endo I stadija. Istorija tokia : pas mane buvo isorines gimdos sieneles mioma, tai birzelio 14d turejau opracija, pilvo apacioj dare 12 cm pjuvi ir salino mioma (beja jau du metai kaip nepastojam pries tai dar bandem 3 IUI, kiausintakiai pratekami), tai kai pasalino, sako rado isorine nedidelia endo 1 stadijos, kaip supratau jos nepasalino, o gal cia ji nedidel ir jos dar neina salint, as istikruju nei nesupratu  schmoll.gif  blush2.gif , na situacija dabar tokia, kad iki rugsejo poilsis, nes turi gimda sugyt gerai, tai i apziura pas gyne ir ziures, jei viskas ok sugyje, tai bandysim jau kazka wub.gif
bet jei galit mergytes apsvieskyte, del I stadijos? ar ji nera baisi, ar tikrai jos salint negalejo? ar ji negali padideti? gal eina ja visdelto kazkaip panaikint vaistais?, nes kazkaip, galvojau pasalins ta mioma (ji buvo 6.5 cm) ir  tikrai daugiau nieko neras ir viskas ok bus, bet va tau kaip tycia  unsure.gif , na bet dabar poilsis iki rugsejo, tai turiu laiko atsigauti nuo pacios operacijos ir bandyt pastot  bigsmile.gif

Sveika 4u.gif man irgi endo I stad. prieš pusę metų darė LP, išoperavo ir pusę metų be rezultato schmoll.gif jei jau yra endo, tai nesvarbu kokia stadija, man rodos vienodai sunku pastoti. Jei dar keli menėsiai nepavyks, startuosim su IVF, nes ta bjaurybė linkusi greitai plisti doh.gif Svarbiausia saugoti save ir stiprinti imunitetą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diana_j @ 2011 06 26, 19:51)
Sveikutes ax.gif

Prisiduodu jums
ax.gif
na ilgai skaiciau jusu temele, kol perskaiciau ir nusprendziau prisijngti. Man nustate isorine endo I stadija. Istorija tokia : pas mane buvo isorines gimdos sieneles mioma, tai birzelio 14d turejau opracija, pilvo apacioj dare 12 cm pjuvi ir salino mioma (beja jau du metai kaip nepastojam pries tai dar bandem 3 IUI, kiausintakiai pratekami), tai kai pasalino, sako rado isorine nedidelia endo 1 stadijos, kaip supratau jos nepasalino, o gal cia ji nedidel ir jos dar neina salint, as istikruju nei nesupratu  schmoll.gif  blush2.gif , na situacija dabar tokia, kad iki rugsejo poilsis, nes turi gimda sugyt gerai, tai i apziura pas gyne ir ziures, jei viskas ok sugyje, tai bandysim jau kazka wub.gif
bet jei galit mergytes apsvieskyte, del I stadijos? ar ji nera baisi, ar tikrai jos salint negalejo? ar ji negali padideti? gal eina ja visdelto kazkaip panaikint vaistais?, nes kazkaip, galvojau pasalins ta mioma (ji buvo 6.5 cm) ir  tikrai daugiau nieko neras ir viskas ok bus, bet va tau kaip tycia  unsure.gif , na bet dabar poilsis iki rugsejo, tai turiu laiko atsigauti nuo pacios operacijos ir bandyt pastot  bigsmile.gif

Sveikos,kaip matau  yra daug sergančiu ta liga.Man pirmą kartą operavo prieš 11 metu,po dvieju antra karta ir nustatė ligą - endometriozė-jei ši liga yra,jau ir bus,tik galima atitolinti,o kaip gydytojai sako ir kai kuriam laikui gali išnykti.Puskė serga taip pat ta pacia liga ir jai sakė,kad galima bandyti gimdyti,jei pastosite (tikimybė maza) ir po gimdymo gali pranykti, arba nors atitolinti. Nors ji netikejo,kad pastos,bet kaip ji pati sako,stebuklas ivyko,dabar mergytei 2 metukai, po gimdymo tikrinosi,cistu nėra.Duok dieve tokia laime,kad visai išnyktu.

Papildyta:
diana_j gerai kad jums neoperavo,nes man kai operavo su visa kiaušide isoperavo ,antros operacijos metu kita kiauside paliko, :verysad: .operuoti nereikia skubeti,nebent jau dideli skausmai uzeina ar cista labai jau greit dideja,o jos buna kad ir isnyksta pacios.
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 06 23, 14:19)
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka verysad.gif Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo... verysad.gif

labai uzjauciu ir as ..man net sirdy suspaude ... kaikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
As su liudnom ziniom...

Dievulėliau blink.gif verysad.gif angel_sadangel.gif console.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 23, 17:46)
Gal aiškinotės su gydytoju kame šaknys?

Šaknys tame, kad eina endo lauk - tipo valosi doh.gif
Dar kita teorija- gimda iš lėkto valosi (nu tipo mmm) doh.gif

Beje pas mane ne tai kad eina lauk rudumai, bet tiesiog VARO juodas kraujas su krešuliais verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(diana_j @ 2011 06 26, 20:51)
ar tikrai jos salint negalejo?

Laba mirksiukas.gif
Man kažkaip rodosi, kad TIKRAI pridegino tą endo rolleyes.gif Nu negi paliks augti- kažkaip nelogiška ax.gif O pastot pastoja ir su IV stadija mirksiukas.gif Vilties VISADA yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 27 birželio 2011 - 07:52
Sveikutes,
As su liudnom ziniom...

Užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 26, 19:53)
Sveikute smile.gif As dasipirkinejau narkoze,paaiskino kad kaz kokia geresne nezinau smile.gif Iskart po LP buvo viskas gerai,tik vakare du kartus vemiau,o paskui viskas praejo smile.gif

Jinai geresne tuom, kad isvalyta, kaip ir vaikams yra skiepai nemokami, o yra mokami- todel kad vakcina isvalyta.
Pries 6 metus ir as pirkau ( 95 lt mokejau uz 3 ampules, viskas oficialiai per kasa) atsigavau gerai ir jokiu pykinumu ir vemimu thumbup.gif Man buvo idomu ar siulo dabar, nes kitoj temukei uzklausiau, tai pasake niekas nesiule g.gif Reiskia ir dabar imsiu. O kokia kaina dabar?
Atsakyti
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 23, 17:46)
Beje, turiu klausimą toms, kurios turėjo tepliojimų/kraujavimų juodos ar tamsiai tamsiai rudos spalvos.

negali nuo O tau būt? g.gif

QUOTE(diana_j @ 2011 06 26, 20:51)
bet jei galit mergytes apsvieskyte, del I stadijos?

vaistukais jos jokiais nepanaikinsim, o "augti" ji deja sugeba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 27, 10:28)
negali nuo O tau būt?  g.gif

Nemanau, kad nuo O. Matyt, vėl ciklas bet koks. Žodžiu, pora dienų buvo juodas juodas kraujas, paskui lyg ir panašiau į mm kraujavimą, bet ne per gausiausią. 5 c. d. prasidėjo tąsios gleivės, nors dar tepliojimas su krauju tebesitęsia. Žodžiu, spėju ankstyvą O, bet džiaugtis vis tiek nėra kuo. Kai toks FSH, vis tiek visavertė nevyksta tik mm greičiau ateis...schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės,

norėjau užduoti laabai daug klausimų, bet perskaičiau šia tėmelę ir daug atsakymų radau.
Bet keletas liko:
kas išrašo diphereliną, ar šeimos gydytoja, ar gali gydanti ginekologė?
ar prieš pradedant vartoti šį vaistą būtina darytis LP?

avvka verysad.gif verysad.gif verysad.gif puikiai tave suprantu, laikykis mergyt.
Atsakyti
QUOTE(irmuse2 @ 2011 06 27, 11:26)
Bet keletas liko:
kas išrašo diphereliną, ar šeimos gydytoja, ar gali gydanti ginekologė?
ar prieš pradedant vartoti šį vaistą būtina darytis LP?

Difereliną skiria LP daręs daktaras, o išrašo šeimos daktarė arba ginė rolleyes.gif Gal kitos mergaitės konkrečiau pasakys blush2.gif
Atsakyti