Sveikutes
Prisiduodu jums
na ilgai skaiciau jusu temele, kol perskaiciau ir nusprendziau prisijngti. Man nustate isorine endo I stadija. Istorija tokia : pas mane buvo isorines gimdos sieneles mioma, tai birzelio 14d turejau opracija, pilvo apacioj dare 12 cm pjuvi ir salino mioma (beja jau du metai kaip nepastojam pries tai dar bandem 3 IUI, kiausintakiai pratekami), tai kai pasalino, sako rado isorine nedidelia endo 1 stadijos, kaip supratau jos nepasalino, o gal cia ji nedidel ir jos dar neina salint, as istikruju nei nesupratu
, na situacija dabar tokia, kad iki rugsejo poilsis, nes turi gimda sugyt gerai, tai i apziura pas gyne ir ziures, jei viskas ok sugyje, tai bandysim jau kazka
bet jei galit mergytes apsvieskyte, del I stadijos? ar ji nera baisi, ar tikrai jos salint negalejo? ar ji negali padideti? gal eina ja visdelto kazkaip panaikint vaistais?, nes kazkaip, galvojau pasalins ta mioma (ji buvo 6.5 cm) ir tikrai daugiau nieko neras ir viskas ok bus, bet va tau kaip tycia
, na bet dabar poilsis iki rugsejo, tai turiu laiko atsigauti nuo pacios operacijos ir bandyt pastot
Sveikos,kaip matau yra daug sergančiu ta liga.Man pirmą kartą operavo prieš 11 metu,po dvieju antra karta ir nustatė ligą - endometriozė-jei ši liga yra,jau ir bus,tik galima atitolinti,o kaip gydytojai sako ir kai kuriam laikui gali išnykti.Puskė serga taip pat ta pacia liga ir jai sakė,kad galima bandyti gimdyti,jei pastosite (tikimybė maza) ir po gimdymo gali pranykti, arba nors atitolinti. Nors ji netikejo,kad pastos,bet kaip ji pati sako,stebuklas ivyko,dabar mergytei 2 metukai, po gimdymo tikrinosi,cistu nėra.Duok dieve tokia laime,kad visai išnyktu.
diana_j gerai kad jums neoperavo,nes man kai operavo su visa kiaušide isoperavo ,antros operacijos metu kita kiauside paliko, :verysad: .operuoti nereikia skubeti,nebent jau dideli skausmai uzeina ar cista labai jau greit dideja,o jos buna kad ir isnyksta pacios.