Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(avvka @ 2011 06 23, 14:19)
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka verysad.gif Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo... verysad.gif

angel_sadangel.gif labai uzjauciu...
Atsakyti
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka verysad.gif Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo... verysad.gif

vajej console.gif console.gif

nemoku paguosti, čia jau mano silpnoji pusė. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2011 06 23, 15:19)
Sveikutes,

console.gif nuosirdziai uzjauciu toks jau nemazas zirniukas buvo verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Vargšiuke tu mūsų console.gif Kaip žiauru - čia džiaugiesi, kad pavyko, o čia še tau... Labai užjaučiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 11:23)
Aciu  mirksiukas.gif
Lazdynu greitosios pagalbos darysiu, pas mane ir taip tekelis trumpas  blush2.gif

Tai tik del kiasintakiu ir pasirasiau LP. Prasysiu praeinamuma patikrinti, paziureti endo ar neatsinaujina ir histero  mirksiukas.gif Ar tai imanoma per viena karta?

Sveikute smile.gif Pas ka lazdinose LP darysi?As ten dariausi tai klizmos nestate,ta pacia diena atvaziavau nevalgius negerus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 22, 00:23)
tai nė viena nejautėte karščio bangų geriant kontraceptikus ?
kaip manot, sunerimti?

Kristinuke, auuu, ką manai?

Apie KT ką manau ar apie karščio bangas? Ar apie abu kartu? Kai gilioj senovėj gėriau KT, nebuvo jokių bangų. Kai užpuolė klimaksiukas dukart gyvenime jau, tai karščio bangas jaučiau. Kai FSH pakyla daugiau kaip 50, va tada tik ir pasijaučia, be to, ir naktį prakaituodavau. Manau, kad nėra per daug ko baimintis (mano atvejis išvis išskirtinis turbūt visose supermamose, tai mano patirties neimkit pavyzdžiu).

Beje, turiu klausimą toms, kurios turėjo tepliojimų/kraujavimų juodos ar tamsiai tamsiai rudos spalvos. Gal aiškinotės su gydytoju kame šaknys?Kodėl būtent toks kraujas. Esmės nepakeisiu, bet šiaip įdomu. Man 15 c. d. prasidėjo ir jau antra diena ta košė gyvenimą gadina. Kad senas kraujas... gal g.gif bet kad beveik tris ciklus mm nebuvo, paskui susirgau ir po dviejų savaičių vėl terlionės ... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Uzjauciu verysad.gif laikykis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinuke @ 2011 06 23, 17:46)
Apie KT ką manau ar apie karščio bangas? Ar apie abu kartu? Kai gilioj senovėj gėriau KT, nebuvo jokių bangų. Kai užpuolė klimaksiukas dukart gyvenime jau, tai karščio bangas jaučiau. Kai FSH pakyla daugiau kaip 50, va tada tik ir pasijaučia, be to, ir naktį prakaituodavau. Manau, kad nėra per daug ko baimintis (mano atvejis išvis išskirtinis turbūt visose supermamose, tai mano patirties neimkit pavyzdžiu).

Beje, turiu klausimą toms, kurios turėjo tepliojimų/kraujavimų juodos ar tamsiai tamsiai rudos spalvos. Gal aiškinotės su gydytoju kame šaknys?Kodėl būtent toks kraujas. Esmės nepakeisiu, bet šiaip įdomu.  Man 15 c. d. prasidėjo ir jau antra diena ta košė gyvenimą gadina. Kad senas kraujas... gal g.gif bet kad beveik tris ciklus mm nebuvo, paskui susirgau ir po dviejų savaičių vėl terlionės ... unsure.gif

Zinok man pries LP tepliojimas pries ir po mmm budavo tamsiai rudas beveik juodai,tai pasake kad cia del endo doh.gif pora paskutiniu men tai buvo 6-7d pries mmm doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,

avvka, verysad.gif console.gif
Atsakyti
Sveikutes,

vaje....uzjauciu labai verysad.gif verysad.gif verysad.gif laikykis.
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 23, 18:45)
Sveikute smile.gif Pas ka lazdinose LP darysi?As ten dariausi tai klizmos nestate,ta pacia diena atvaziavau nevalgius negerus smile.gif

Sigita Raciniene Kai pirma karta dare LP,pries 6 metus, tai pagulde pirmadieni, valgyti neleido, antradieni padare klizma ir 11 val. isveze i operacine. Dabar prasysiu kaip tau buvo. O isvalyta narkoze siule? Ar gerai atsigavai po narkozes?
Grizau is gydytojos- darys man LP rugseji, nes vasara daug rezidentu ir planiniu operaciju tai liepos men. kaip as norejau neises Apziurejo mane gerai, vaginaline echo dar padare,net pilvas skauda dabar, pasake kad gimda ne toj padetyj kaip turi buti Pazadejo gydytoja per LP kiausintakius patikrinti, gimda ir ar endo neatsinaujino , sake padarysim viska kad po 9 men. supociau savo vaikuti Butu tiesiog fantastika nesulaukti mmm po LP ir pagimdyti vel birzeli Nu kol kas tai svajone, o gyvenimas parodys kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Avyka, laikykis 4u.gif To nepatyrę, manau, tavęs negalime visiškai suprasti...
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 24, 15:31)
Sigita Raciniene Kai pirma karta dare LP,pries 6 metus, tai pagulde pirmadieni, valgyti neleido, antradieni padare klizma ir 11 val. isveze i operacine. Dabar prasysiu kaip tau buvo. O isvalyta narkoze siule? Ar gerai atsigavai po narkozes?
Grizau is gydytojos- darys man LP rugseji, nes vasara daug rezidentu ir planiniu operaciju tai liepos men. kaip as norejau neises  Apziurejo mane gerai, vaginaline echo dar padare,net pilvas skauda dabar, pasake kad gimda ne toj padetyj kaip turi buti  Pazadejo gydytoja per LP kiausintakius patikrinti, gimda ir ar endo neatsinaujino , sake padarysim viska kad po 9 men. supociau savo vaikuti  Butu tiesiog fantastika nesulaukti mmm po LP ir pagimdyti vel birzeli  Nu kol kas tai svajone, o gyvenimas parodys kaip bus  mirksiukas.gif

Sveikute smile.gif As dasipirkinejau narkoze,paaiskino kad kaz kokia geresne nezinau smile.gif Iskart po LP buvo viskas gerai,tik vakare du kartus vemiau,o paskui viskas praejo smile.gif
Atsakyti