Labas rytas
Atejau pasiguosti jums. Siandien ryte paskambinau savo gydytojai ir susitariau kad rytoj vaziuosiu pas ja i ligonine aptarti mano LP Po metu planavimo pagaliau pasiriziau vel atsigulti po peiliu. Prasysiu dar histero ( greciausiai toks pavadinimas, cia kai gimda apziurima). Planuoju liepos pabaigoje, iskart po mmm.
Pagaliau zinosiu kokia pas mane ten situacija
O dabar pries LP klizma daro? Depiliuoti viska ten reikia?
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 10:42)
Atejau pasiguosti jums.
Laikykis Labai linkiu, kad tavo planas-chuliganas pavyktų
O prieš LP kaip kur su ta klizma- čia jau nuo klinikų priklauso
O depiliuot reikia šonukus, kad pjūviui netrukdytų ir kad būtų kaip pleistriukus užklijuoti Aišku, geriau ir "takelį" patrumpinti
kimberley7,
pasiprašyk būtinai dar kiaušintakių pratekamumo
pasiprašyk būtinai dar kiaušintakių pratekamumo
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 23, 11:55)
Laikykis Labai linkiu, kad tavo planas-chuliganas pavyktų
O depiliuot reikia šonukus, kad pjūviui netrukdytų ir kad būtų kaip pleistriukus užklijuoti Aišku, geriau ir "takelį" patrumpinti
Aciu
Lazdynu greitosios pagalbos darysiu, pas mane ir taip tekelis trumpas
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 23, 12:05)
Tai tik del kiasintakiu ir pasirasiau LP. Prasysiu praeinamuma patikrinti, paziureti endo ar neatsinaujina ir histero Ar tai imanoma per viena karta?
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 11:23)
Tai tik del kiasintakiu ir pasirasiau LP. Prasysiu praeinamuma patikrinti, paziureti endo ar neatsinaujina ir histero Ar tai imanoma per viena karta?
taip. Tik gydytojo "noro" reikia. Man darė viską + endo cistą, žininius sąaugas ir pan. pašalino
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 11:23)
Ar tai imanoma per viena karta?
Aišku, kad įmanoma, tik apie tai reikia prieš tai pasikalbėti, kad narko ilgesnę "uždėtų" Nes kitoms tiesiog nespėja patikrinti- tiek darbo būna prie endo, kad nelieka narko
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 23, 12:25)
taip. Tik gydytojo "noro" reikia. Man darė viską + endo cistą, žininius sąaugas ir pan. pašalino
Manau noras atsiras uz pinigus, tik nezinau dabar kiek duoti Tikekimes endo neras
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 23, 12:26)
Manoji Sigita Raciniene As pas ja kaip papuoliau pries 6 metus yai istikima iki siol. O tavo?
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 23, 12:35)
Aišku, kad įmanoma, tik apie tai reikia prieš tai pasikalbėti, kad narko ilgesnę "uždėtų" Nes kitoms tiesiog nespėja patikrinti- tiek darbo būna prie endo, kad nelieka narko
Turbut cia jau su anastaziologu reikia tartis ar jam gyd. viska pasako?
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 12:14)
Manoji Sigita Raciniene As pas ja kaip papuoliau pries 6 metus yai istikima iki siol. O tavo?
atsiprašau, tik dabar pastebėjau, kad Tavąjį vardą parašiau klaidingai....
"mano" Danguolė Vildaitė.
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 12:14)
Turbut cia jau su anastaziologu reikia tartis ar jam gyd. viska pasako?
aptark su gydytoja o ji jau pasakys kiek operuos, galų gale manau pagal situaciją suleidžia tos narkozės papildomai
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 23, 13:19)
*atsiprašau, tik dabar pastebėjau, kad Tavąjį vardą parašiau klaidingai....
**"mano" Danguolė Vildaitė.
**"mano" Danguolė Vildaitė.
*nieko tokio
** Tikrai girdeta
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo...
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo...