Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas rytas smile.gif
Atejau pasiguosti jums. Siandien ryte paskambinau savo gydytojai ir susitariau kad rytoj vaziuosiu pas ja i ligonine aptarti mano LP smile.gif Po metu planavimo pagaliau pasiriziau vel atsigulti po peiliu. Prasysiu dar histero ( greciausiai toks pavadinimas, cia kai gimda apziurima). Planuoju liepos pabaigoje, iskart po mmm.
Pagaliau zinosiu kokia pas mane ten situacija thumbup.gif
O dabar pries LP klizma daro? Depiliuoti viska ten reikia?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 10:42)
Atejau pasiguosti jums.

Laikykis mirksiukas.gif Labai linkiu, kad tavo planas-chuliganas pavyktų thumbup.gif
O prieš LP kaip kur su ta klizma- čia jau nuo klinikų priklauso mirksiukas.gif
O depiliuot reikia šonukus, kad pjūviui netrukdytų ir kad būtų kaip pleistriukus užklijuoti mirksiukas.gif Aišku, geriau ir "takelį" patrumpinti rolleyes.gif
Atsakyti
kimberley7,
pasiprašyk būtinai dar kiaušintakių pratekamumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 23, 11:55)
Laikykis  mirksiukas.gif Labai linkiu, kad tavo planas-chuliganas pavyktų  thumbup.gif
O prieš LP kaip kur su ta klizma- čia jau nuo klinikų priklauso mirksiukas.gif
O depiliuot reikia šonukus, kad pjūviui netrukdytų ir kad būtų kaip pleistriukus užklijuoti  mirksiukas.gif Aišku, geriau ir "takelį" patrumpinti rolleyes.gif

Aciu mirksiukas.gif
Lazdynu greitosios pagalbos darysiu, pas mane ir taip tekelis trumpas blush2.gif
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 23, 12:05)
kimberley7,
pasiprašyk būtinai dar kiaušintakių pratekamumo  mirksiukas.gif

Tai tik del kiasintakiu ir pasirasiau LP. Prasysiu praeinamuma patikrinti, paziureti endo ar neatsinaujina ir histero mirksiukas.gif Ar tai imanoma per viena karta?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 11:23)
Tai tik del kiasintakiu ir pasirasiau LP. Prasysiu praeinamuma patikrinti, paziureti endo ar neatsinaujina ir histero  mirksiukas.gif Ar tai imanoma per viena karta?

taip. Tik gydytojo "noro" reikia. Man darė viską + endo cistą, žininius sąaugas ir pan. pašalino mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

man išvis keista, kad daro laparoskopiją ir nepatikrina kiaušintakių unsure.gif man tikrino, nei prašiau, nei ką.....

be žodžių doh.gif

kimberly, pas kokią gydytoją? aš ten irgi lankiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasislepusi: 23 birželio 2011 - 10:27
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 11:23)
Ar tai imanoma per viena karta?

Aišku, kad įmanoma, tik apie tai reikia prieš tai pasikalbėti, kad narko ilgesnę "uždėtų" mirksiukas.gif Nes kitoms tiesiog nespėja patikrinti- tiek darbo būna prie endo, kad nelieka narko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 23, 12:25)
taip. Tik gydytojo "noro" reikia. Man darė viską + endo cistą, žininius sąaugas ir pan. pašalino  mirksiukas.gif

Manau noras atsiras uz pinigus, tik nezinau dabar kiek duoti g.gif Tikekimes endo neras mirksiukas.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 23, 12:26)

kimberly, pas kokią gydytoją? aš ten irgi lankiausi  mirksiukas.gif

Manoji Sigita Raciniene As pas ja kaip papuoliau pries 6 metus yai istikima iki siol. O tavo?

QUOTE(Ice tea @ 2011 06 23, 12:35)
Aišku, kad įmanoma, tik apie tai reikia prieš tai pasikalbėti, kad narko ilgesnę "uždėtų"  mirksiukas.gif Nes kitoms tiesiog nespėja patikrinti- tiek darbo būna prie endo, kad nelieka narko doh.gif

Turbut cia jau su anastaziologu reikia tartis g.gif ar jam gyd. viska pasako?
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 12:14)
Manoji Sigita Raciniene As pas ja kaip papuoliau pries 6 metus yai istikima iki siol. O tavo?

atsiprašau, tik dabar pastebėjau, kad Tavąjį vardą parašiau klaidingai.... 4u.gif

"mano" Danguolė Vildaitė.

Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 23, 12:14)
Turbut cia jau su anastaziologu reikia tartis  g.gif  ar jam gyd. viska pasako?

aptark su gydytoja o ji jau pasakys kiek operuos, galų gale manau pagal situaciją suleidžia tos narkozės papildomai
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 23, 13:19)
*atsiprašau, tik dabar pastebėjau, kad Tavąjį vardą parašiau klaidingai.... 4u.gif

**"mano" Danguolė  Vildaitė.

*nieko tokio mirksiukas.gif friends.gif
** Tikrai girdeta smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As su liudnom ziniom... Praradom savo zirniuka verysad.gif Vakar grizau is AK po abrazijos... Mano leliuko sirdele nustojo plakti 9 savaite... Is tiesu niekam nelinkiu patirti tokio skausmo... verysad.gif
Atsakyti