Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 22, 10:07)
tai lėtinu judesius.

drinks_cheers.gif Super sprendimas biggrin.gif
Iš atsiminimų skrynios...... man skaudžiausia buvo, kai jau paskutinėm dienom įstato galvyte į putkaulį ir pradeda sukiotis doh.gif Brrrrr fear.gif

Bet juk visa TAI taip dieviška wub.gif , kad viskas palaipsniui pasimiršta ir lieka tik "mama, aš TAIP tave myliu" oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 22 birželio 2011 - 09:23
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 22, 10:21)
kai jau paskutinėm dienom įstato galvyte į putkaulį ir pradeda sukiotis  doh.gif Brrrrr  fear.gif

aga, aš vakare prie vyro lendu o jis sandėrį su vaiku sudaro kad mane paskriaustų, tada nuo vyro atstoju, bet paskui jau mane gelbėti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 22, 10:29)
aga, aš vakare prie vyro lendu o jis sandėrį su vaiku sudaro kad mane paskriaustų, tada nuo vyro atstoju, bet paskui jau mane gelbėti reikia  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Na prijokinai,kaip miela skaityt jusu pasakojimus wub.gif gal ir man kada nors taip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miliusia @ 2011 06 22, 12:28)
wub.gif gal ir man kada nors taip bus smile.gif

tikrai bus, tik kad kas pasakytų kada mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos smile.gif
QUOTE(tildushka @ 2011 06 21, 11:10)
Kaip dabar suprantu, niekas man neįtarė endo dėl jauno amžiaus (25 metai man).

Man endo aptiko 23 metu doh.gif
Sveikinu nestukes, lengvo nesiojimo ir bandau pagauti virusiuka 4u.gif
Norejau paklausti del rudu tepliojimu blush2.gif, pas mane mmm prasideda ir pasibeigia butent ruda spalva, bet neilgai kokia 1 diena, ar cia gali buti kad vel grizta endo g.gif, nors kovo men. dare echo ir nieko nerado.
Atsakyti
kimberley, juk su echo endo nemato, nebent kokią riebią cistą būtum užsiauginus, o židinukų nesimato
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 06 22, 17:12)
kimberley, juk su echo endo nemato, nebent kokią riebią cistą būtum užsiauginus, o židinukų nesimato

as zinau kad nemato, norejau parasyti kad viskas svaru ir graziai ten pas mane blush2.gif, jokiu cistu ar dar kazkuo...
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 22, 16:18)
as zinau kad nemato, norejau parasyti kad viskas svaru ir graziai ten pas mane  blush2.gif, jokiu cistu ar dar kazkuo...

na dėl cistų tai ok, o visa kita gal ir yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 22, 15:04)
ar cia gali buti kad vel grizta endo  g.gif, nors kovo men. dare echo ir nieko nerado.

Juk apžiūrėjo tik gimdos ertmę- pilvo ertmės nematė blink.gif
Bet kokiu atveju, nereikia panikuoti mirksiukas.gif Pateplioti gali, o tuo labiau tik po vieną dieną irnesakyk.gif

O kaip tau buvo prieš LP g.gif Pagal tai reikia spręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 22, 16:18)
as zinau kad nemato, norejau parasyti kad viskas svaru ir graziai ten pas mane  blush2.gif, jokiu cistu ar dar kazkuo...

aaaaa doh.gif nekreipk dėmesio...atostogų man jau reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif nenoriu būt bjauri, bet greičiausiai rudas tepliojimas būtent tai ir reiškia ką galvoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 22, 17:22)
Juk apžiūrėjo tik gimdos ertmę- pilvo ertmės nematė  blink.gif
Bet kokiu atveju, nereikia panikuoti  mirksiukas.gif Pateplioti gali, o tuo labiau tik po vieną dieną irnesakyk.gif

O kaip tau buvo prieš LP g.gif Pagal tai reikia spręsti  smile.gif

Niekada jokiu rudu isskyru neturejau, tada skaudejo nugara ir ND su ziauru skausmu, dabar tik rudai teplioja g.gif Vis tiek jau pasiruosiau LP, greciausiai liepos men., kai tik puskes vestuves atsoksiu- iskart pas savo gyd., gal pasirasys operuoti mane be jokiu siuntimu, butu tiesiog thumbup.gif

QUOTE(Kuisis @ 2011 06 22, 17:23)
aaaaa doh.gif nekreipk dėmesio...atostogų man jau reikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nenoriu būt bjauri, bet greičiausiai rudas tepliojimas būtent tai ir reiškia ką galvoji 4u.gif

drinks_cheers.gif manau kad po 6 metu pabudo bjaurybe doh.gif
Atsakyti
Labuka,
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 21, 17:41)
o as tyliai dar dziaugiuosi pries savaite mano HCG skaiciukai buvo 1525 IU/l,o jau siandien ka tik gavau rezultatus 17225 IU/l  wub.gif dziaugiuosi kad augame.linkiu jums visoms ilgai lauktu angeliuku AAAPCYYYYY  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikinu wub.gif 4u.gif Ir ačiū už virusiuką 4u.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2011 06 21, 17:55)
Sveika prisijungus i optimisciu ir busimu nestuke.gif  bureli 4u.gif
Pas mane irgi IV doh.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 22, 10:29)
aga, aš vakare prie vyro lendu o jis sandėrį su vaiku sudaro kad mane paskriaustų, tada nuo vyro atstoju, bet paskui jau mane gelbėti reikia  biggrin.gif

lotuliukas.gif bus tėvelio vaikas mirksiukas.gif, kad taip tėvelio klauso...

QUOTE(kimberley7 @ 2011 06 22, 15:04)
Sveikos  smile.gif
Man endo aptiko 23 metu  doh.gif

Iš tikro geriau anksčiau negu vėliau 4u.gif Aišku gaila, kad tokiam jaunam amžiuj tokios ligos, bet kai tenka ne vienerius metus kankintis, nes niekas tokios problemos neįtaria, tai nėra labai linksma. Mane su didžiausiu skausmu vyras nuvežė į ligoninę, tada jau buvo trūkusi ta cista, bet išlaikė dar parą, nes niekas net nepagalvojo, kad taip gali būt. Su echoskopu žiūrėjo 4 kartus ir nematė, nes cista buvo gerai užsislėpus. Ją rado tik operacinėj, kai laparoskopą įkišo į pilvą. Ir labai pasisekė, kad viskas gerai baigėsi.
Atsakyti