QUOTE(Ice tea @ 2011 06 21, 07:23)
QUOTE(tildushka @ 2011 06 21, 10:12)
Sveikos ,
Priimsite naują narį dar su šviežiai "papuoštu" pilvu ir endo IV stadija...
Priimsite naują narį dar su šviežiai "papuoštu" pilvu ir endo IV stadija...
Sveika prisijungus i optimisciu ir busimu bureli
Pas mane irgi IV
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 21, 16:41)
linkiu jums visoms ilgai lauktu angeliuku AAAPCYYYYY
Taip pat gaudau virusiukus
Dulsyte, kaip smagiai tu čia čiaudai. Sveikatėlės jums kuo dideliausios
tai nė viena nejautėte karščio bangų geriant kontraceptikus ?
kaip manot, sunerimti?
Kristinuke, auuu, ką manai?
bože, netylėkit, bo tikrai prisigalvosiu ko nereikia.
nėščiosioms "pikti" palinkėjimai, storėkit į sveikatą, būkit mušamos iš vidaus kaip galima dažniau ir stipriau, o kam finišas artėja, tiek tos būsiu atlaidi, palinkėsiu greito ir nesunkaus finišo.
va.
tikiuos nenusikalbėjau. bo jau net guglis parodo mano pezalus, tai mažu reik rinktis ką tauzyt ......
kaip manot, sunerimti?
Kristinuke, auuu, ką manai?
bože, netylėkit, bo tikrai prisigalvosiu ko nereikia.
nėščiosioms "pikti" palinkėjimai, storėkit į sveikatą, būkit mušamos iš vidaus kaip galima dažniau ir stipriau, o kam finišas artėja, tiek tos būsiu atlaidi, palinkėsiu greito ir nesunkaus finišo.
va.
tikiuos nenusikalbėjau. bo jau net guglis parodo mano pezalus, tai mažu reik rinktis ką tauzyt ......
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 21, 17:41)
o as tyliai dar dziaugiuosi pries savaite mano HCG skaiciukai buvo 1525 IU/l,o jau siandien ka tik gavau rezultatus 17225 IU/l dziaugiuosi kad augame.linkiu jums visoms ilgai lauktu angeliuku AAAPCYYYYY
grazus skaiciukai! Sveikinimai dar syk, aukit stiprus ir sveiki
Griebiu ir as ta virusiuka kad tik "susirgciau"
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 21, 23:23)
tai nė viena nejautėte karščio bangų geriant kontraceptikus ?bože, netylėkit, bo tikrai prisigalvosiu ko nereikia.
nėščiosioms "pikti" palinkėjimai, storėkit į sveikatą, būkit mušamos iš vidaus kaip galima dažniau ir stipriau
nėščiosioms "pikti" palinkėjimai, storėkit į sveikatą, būkit mušamos iš vidaus kaip galima dažniau ir stipriau
*nu manęs jokios karščio bangos nepuolė prie paskutinių KT, bet gal netyčia peršalusi esi? Neprigąsdink anksčiau laiko. O tai jau atrodo kad vakar puse plaukų nusipešei nuo galvos
**Tai va kas kaltas čia vakar mažuliukė taip įsispyrė į šalia bambos, kad pilvas įgavo trikampę formą, ir tiek skausmelio tokiu įsispyrimu sukėlė, kad net vyras gailėjo, bo jau gulėjau susiėmusi už pilvo dar tuo pat metu su galvyte į klyną įsirėmė tai buvau nuginkluota-prie tėvo lysti nebenorėjau, tuo jis buvo baisiai patenkintas
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 21, 20:15)
Dulsyte, kaip smagiai tu čia čiaudai. Sveikatėlės jums kuo dideliausios
aciu siguliuk ,ir tau stiprybes ir sveikatytes
aciu visoms mergytems,linkiu pasigauti virusiuka.
QUOTE(dulsyte @ 2011 06 21, 17:41)
AAAPCYYYYY
Įkvėpiau
Sėkmės pilvuokliukui ir mamukui
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 22, 09:40)
aciu brangioji
QUOTE(Siguliukas @ 2011 06 22, 08:12)
*nu manęs jokios karščio bangos nepuolė prie paskutinių KT, bet gal netyčia peršalusi esi? Neprigąsdink anksčiau laiko. O tai jau atrodo kad vakar puse plaukų nusipešei nuo galvos
**Tai va kas kaltas čia vakar mažuliukė taip įsispyrė į šalia bambos, kad pilvas įgavo trikampę formą, ir tiek skausmelio tokiu įsispyrimu sukėlė, kad net vyras gailėjo, bo jau gulėjau susiėmusi už pilvo dar tuo pat metu su galvyte į klyną įsirėmė tai buvau nuginkluota-prie tėvo lysti nebenorėjau, tuo jis buvo baisiai patenkintas
*chm, nu jaučiuosi pervargusi, nepailsėjusi.... šiek tiek negaluoju, gal ir turi įtakos.
o plaukai vietoje, neturėjau kažkaip laiko, kasas rauti
** pasidžiaukit, kol gali, bo neilgai trukus mažylė/is bus ant rankų
nors turbūt, kai ant pūslės atsisėda neitin malonu. ane?
---
pagalvojau, kad nepakalbinu kiekvienos nėštukės atskirai.... na bet juk ir taip žinot, kad aš prie tų, kurios džiaugiasi, juk taip ?
visoms po balioną
QUOTE(pasislepusi @ 2011 06 22, 09:57)
** pasidžiaukit, kol gali, bo neilgai trukus mažylė/is bus ant rankų
na ant pūslės kai atsidėda tai taip aštriai sudiegia,ir arba tėtis gelbėja savo barimu (dažniausiai tai mašinoj nutinka) arba glostymu, kad padėtį pakeistų. Dabar tai ne pūslę sudiegia bet jau matyt takus po biški. tai lėtinu judesius.